Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν θα μπορώ να παραγγείλω την έκδοση της εν λόγω συσκευής,με σναπντραγκον, από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας ή να την προπαραγγειλω κατευθείαν μέσω Ευρώπης; 

Ή θα πάρουμε όλοι στην ευρωπαϊκή ήπειρο, την μουφα εξυνος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδεχομενως και σε αλλες χωρες (αν δεν κανω λαθος και οι Κορεατες φετος δεν πηραν s20 με snapdragon ; ), σιγουρα ομως Ευρωπη μονο exynos.

Πρακτικα αν θες να φερεις την εκδοση με το snapdragon μπορεις να το κανεις, ομως ξεχνας την 2ετη ευρωπαικη εγγυηση (για την ακριβεια στην Ευρωπη δεν θα στο επισκευαζουν ακομα και να τους πληρωσεις) και θα εχεις μονο 1 χρονο απ το (αμερικανικο ή οπου αλλου βρισκεται το) καταστημα που θα το παρεις. Που σημαινει η μιση εγγυηση και αν συμβει κατι, θα μεινεις καιρο χωρις συσκευη μεχρι να παει και να γυρισει.

Οποτε δεν νομιζω οτι αξιζει να μπεις σε αυτη τη διαδικασια για μια τοσο ακριβη συσκευη.

Επεξ/σία από paris_chav
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντως σε καθημερινή χρήση, δεν βλέπεις τρελή διάφορα. Το είχα ψάξει και εγώ κάποτε με το S7 edge και τελικά το πήρα Ελλάδα. Ευτυχώς γιατί στους 16 μήνες έβγαλε πρόβλημα στην πλακέτα και το πήγα στο επίσημο σέρβις Samsung όπου μου το έφτιαξαν σε μια μέρα.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, zx1234r είπε

Πάντως σε καθημερινή χρήση, δεν βλέπεις τρελή διάφορα. Το είχα ψάξει και εγώ κάποτε με το S7 edge και τελικά το πήρα Ελλάδα. Ευτυχώς γιατί στους 16 μήνες έβγαλε πρόβλημα στην πλακέτα και το πήγα στο επίσημο σέρβις Samsung όπου μου το έφτιαξαν σε μια μέρα.

Το 10+ που έχω τώρα, πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα. Ειδικά με την χρήση ντεξ χτύπαγε τρελές θερμοκρασίες κ έκλεινε όλες τις εφαρμογές στο δεκάλεπτο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, belray είπε

Το 10+ που έχω τώρα, πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα. Ειδικά με την χρήση ντεξ χτύπαγε τρελές θερμοκρασίες κ έκλεινε όλες τις εφαρμογές στο δεκάλεπτο

Το ίδιο έχω και εγώ αλλά δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται σε dex. Σόρυ. Πάντως μεγάλο ρίσκο η παραεισαγωγή απο άλλη ήπειρο. Αν ήταν απο ευρώπη κάτι γινόταν. Εγώ δηλαδή με τίποτα δεν θα το έκανα γιατί έτυχε να χρειαστώ την εγγύηση.

Απο την άλλη, να δίνεις τόσα λεφτά για ένα κινητό και να μην έχεις την εγγύηση είναι μεγάλο ρίσκο.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Το ίδιο έχω και εγώ αλλά δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται σε dex. Σόρυ. Πάντως μεγάλο ρίσκο η παραεισαγωγή απο άλλη ήπειρο. Αν ήταν απο ευρώπη κάτι γινόταν. Εγώ δηλαδή με τίποτα δεν θα το έκανα γιατί έτυχε να χρειαστώ την εγγύηση.

Απο την άλλη, να δίνεις τόσα λεφτά για ένα κινητό και να μην έχεις την εγγύηση είναι μεγάλο ρίσκο.

Περισσότερο θα με απασχολούσε η δυνατότητα ασφάλισης,παρά η εγγύηση πέραν του έτους

Δημοσ.
Στις 27/7/2020 στις 12:49 ΜΜ, belray είπε

Περισσότερο θα με απασχολούσε η δυνατότητα ασφάλισης,παρά η εγγύηση πέραν του έτους

Ασφάλιση όλες οι μεγάλες ασφαλιστικές κανουν. Εκτός από ergo, έχω ακούσει τα χειρότερα. Μακριά .

Δημοσ.
Στις 27/7/2020 στις 12:49 ΜΜ, belray είπε

Εαν θελεις πιο αξιοπιστη ασφαλιση το αγοραζεις μεσω Amazon που σου δινει επιλογη και με το μηνα. Δεν ξερω εαν το φερνει βεβαια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...