Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέτος το καλοκαίρι αποφάσισα για πρώτη φορά να πάω διακοπές Θεσσαλονίκη , δεν έχω ξαναπάει ποτέ και το πιο βόρειο που έχω πάει σαν οδηγός και σε ηλικία που να θυμάμαι 5 πράγματα είναι η θήβα λόγο φανταρικού και πιο πριν η Χαλκίδα  , απο κει και πάνω δεν ξέρω τίποτα απο οδικά δίκτυα , βενζινάδικα κλπ.

Θέλω να μου πει κάποιος αν κάνει αυτό το ταξίδι με υγραέριο που βάζει και που σταματάει να βάλει υγραέριο στην διαδρομή.

Εγώ έχω μουκάλα με ωφέλιμο όγκο 45 λίτρα γέμισμα (νομίζω πραγματικα 57 λίτρα με 80% πλήρωσης πάω 45), η αυτονομία μου στην πόλη είναι μόλις 330 χιλιόμετρα με κατανάλωση 13 λίτρα τα 100km (χωρίς να τρέχω 🤣🤣) , εκτός πόλη κατανάλωση μετριέται περίπου 8.5 λίτρα τα 100km , αρκετά πιο χαμηλά και θεωρητικά με φτάνει τσίμα τσίμα να πάω Θεσσαλονίκη ,βέβαια αυτή τη φορά δεν θα πάω χαλαρή βολτούλα αλλά ταξίδι με άτομα και βαλίτσες οπότε δεν φτάνει ούτε για ζήτω η μπουκάλα.

θα ήθελα να μάθω ξέρει κανείς που μπορώ να βάλω πάνω στην Εθνική σχετικά χωρίς να μπω σε κάποια πόλη, βρήκα Λαμία , Λάρισα κλπ αλλά είναι μεγαλούτσικη παράκαμψη θεωρώ , το να κάνω τα χιλιόμετρα με βενζίνη τα παραπάνω δεν θέλω γιατί αν η αυτονομία πάει στα 400km θα βρεθώ με 300 χιλιόμετρα (στο πήγαινε-έλα) περίπου να γίνουν με βενζίνη οπότε θα προτιμούσα να το αποφύγω.  

• Confused 2
Δημοσ.

Τι εννοείς που μπορείς να βάλεις πάνω στην Εθνική; Παντού έχει ΣΕΑ. Δεν πας σε καμιά ξεχασμένη διαδρομή στην έρημο, Θεσσαλονίκη πας, έχει βενζινάδικα στο δρόμο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgepppo είπε

Φέτος το καλοκαίρι αποφάσισα για πρώτη φορά να πάω διακοπές Θεσσαλονίκη , δεν έχω ξαναπάει ποτέ και το πιο βόρειο που έχω πάει σαν οδηγός και σε ηλικία που να θυμάμαι 5 πράγματα είναι η θήβα λόγο φανταρικού και πιο πριν η Χαλκίδα  , απο κει και πάνω δεν ξέρω τίποτα απο οδικά δίκτυα , βενζινάδικα κλπ.

Θέλω να μου πει κάποιος αν κάνει αυτό το ταξίδι με υγραέριο που βάζει και που σταματάει να βάλει υγραέριο στην διαδρομή.

Εγώ έχω μουκάλα με ωφέλιμο όγκο 45 λίτρα γέμισμα (νομίζω πραγματικα 57 λίτρα με 80% πλήρωσης πάω 45), η αυτονομία μου στην πόλη είναι μόλις 330 χιλιόμετρα με κατανάλωση 13 λίτρα τα 100km (χωρίς να τρέχω 🤣🤣) , εκτός πόλη κατανάλωση μετριέται περίπου 8.5 λίτρα τα 100km , αρκετά πιο χαμηλά και θεωρητικά με φτάνει τσίμα τσίμα να πάω Θεσσαλονίκη ,βέβαια αυτή τη φορά δεν θα πάω χαλαρή βολτούλα αλλά ταξίδι με άτομα και βαλίτσες οπότε δεν φτάνει ούτε για ζήτω η μπουκάλα.

θα ήθελα να μάθω ξέρει κανείς που μπορώ να βάλω πάνω στην Εθνική σχετικά χωρίς να μπω σε κάποια πόλη, βρήκα Λαμία , Λάρισα κλπ αλλά είναι μεγαλούτσικη παράκαμψη θεωρώ , το να κάνω τα χιλιόμετρα με βενζίνη τα παραπάνω δεν θέλω γιατί αν η αυτονομία πάει στα 400km θα βρεθώ με 300 χιλιόμετρα (στο πήγαινε-έλα) περίπου να γίνουν με βενζίνη οπότε θα προτιμούσα να το αποφύγω.  

Εχουν ανακαλύψει το υγραέριο και εκτός Αθηνών!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχουν ανακαλύψει το υγραέριο και εκτός Αθηνών!

Ναι ρε φιλε για πανω στην εθνικη λεω 

42 λεπτά πριν, Burgos είπε

Τι εννοείς που μπορείς να βάλεις πάνω στην Εθνική; Παντού έχει ΣΕΑ. Δεν πας σε καμιά ξεχασμένη διαδρομή στην έρημο, Θεσσαλονίκη πας, έχει βενζινάδικα στο δρόμο

Βενζιναδικα παντου ,υγραεριο εχουν ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι βρε φίλε,και στην εθνική το έχουν ανακαλύψει.

https://www.emko-gas.gr/Πρατηρια-Υγραεριου-Στην-Ελλαδα-(18,1)

Για αυτο ρωταω αν καποιος ξερει γιατι το εχουν ανακαλυψει αλλα δεν ξερω που,και στο google εβρισκα γενικα σε πολεις 

Δημοσ.

Να έχεις στο νου σου ότι τα βενζινάδικα στα Σεα 10.00 το βράδυ αλλάζουν σε self service. Αλλά self service η αντλίες υγραερίου δεν λειτουργούν. Το κάνουν αυτό μάλλον για να μην κρατάνε το βράδυ λεφτά η υπάλληλοι επάνω τους (υπάρχουν υπάλληλοι να σε βοηθήσουν στο πως δουλεύει το self service) αλλά δεν βάζουν υγραέριο. Στο λέω γιατί την πάτησα εγώ μπήκα πριν τον Σείριο  μετά τις 10.00 και γύρισα με βενζίνη μόνο. 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tyf είπε

Να έχεις στο νου σου ότι τα βενζινάδικα στα Σεα 10.00 το βράδυ αλλάζουν σε self service. Αλλά self service η αντλίες υγραερίου δεν λειτουργούν. Το κάνουν αυτό μάλλον για να μην κρατάνε το βράδυ λεφτά η υπάλληλοι επάνω τους (υπάρχουν υπάλληλοι να σε βοηθήσουν στο πως δουλεύει το self service) αλλά δεν βάζουν υγραέριο. Στο λέω γιατί την πάτησα εγώ μπήκα πριν τον Σείριο  μετά τις 10.00 και γύρισα με βενζίνη μόνο. 

Μόνο αυτό είναι self service (μου έφαγε 70€ το σκασμένο άλλα μου τα έβαλαν πίσω) επειδή έχει σχεδόν κλείσει το ΣΕΑ.. Επειδή πάντα ταξιδεύω την νύχτα και σταματάω σχεδόν σε όλα τα ΣΕΑ, μου είναι πιο ξεκούραστο, ολα λειτουργούν κανονικά την νύχτα σε όλη την διαδρομή (τουλάχιστον βλέπω να υπάρχουν υπάλληλοι στα βενζινάδικα και όποτε χρειάστηκα δεν είχα θέμα).

Επεξ/σία από Adrian
Δημοσ.

κατέβασε στο κινητό σου την εφαρμογή fuelgr και θα βλέπεις όλα τα πρατήρια και τις τιμές τους. 😉 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, georgepppo είπε

Κατέβασε τη εφαρμογή Fuel Gr στο τηλέφωνο.

Πάντα σε ταξίδι έχουμε και βενζίνη ≥ ¼ για παν ενδεχομενο .

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, meletis_m είπε

Κατέβασε τη εφαρμογή Fuel Gr στο τηλέφωνο.

Πάντα σε ταξίδι έχουμε και βενζίνη ≥ ¼ για παν ενδεχομενο .

Την κατεβασα ωραια εφαρμογη,ρεζερβουαρ δεν το συζητω 3/4 δηλαδη 40 λιτρα τουλαχιστον σε τετοιο ταξιδι,ποτε δεν ξερεις τι θα γινει 500 χιλιομετρα μακρια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...