Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, αν εχουμε κανενα υδραυλικο στο φορουμ θα ηθελα να ρωτησω, εχουμε ενα μπιντε σε ενα παλιο σπιτι γινεται να αφαιρεθει και στην θεση του να μπει πλυντηριο;

Ουσιαστικα στην αποχευτευση να πηγαινουν τα νερα του πλυντηριου μεσω του κλασσικου σπιραλ, και να παιρνει παροχη νερου το πληντυριο απο τον τοιχο ακριβως οπως και με τον μπιντε.

Ειναι δυσκολη διαδικασια;

Επισης το να ανοιξεις νεο σιφώνι  στο πατωμα της τουαλετα ειναι περιπλοκη διαδικασια;

Δημοσ.

Για την παροχη δεν θα εχεις θεμα. Το πλυντηριο θα περιμενει να γεμισει οσο πρεπει πρωτου ξεκινησει την πλυση.

Για την αποχετευση λογικα γινεται, αλλα ισως χρειαστει να υπερυψωθει το πλυντηριο ωστε το λαστιχο να περασει απο κατω (και στην πρηγουμενη αποχετευση). Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος για την οποια επιστροφη νερου ή μυρωδιας θα εχεις. Αλλη λυση ειναι το λαστιχο να καταληγει σε μπανιερα/τουαλετα (εμεις ετσι το εχουμε με προεκταση το λαστιχο)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για την παροχη δεν θα εχεις θεμα. Το πλυντηριο θα περιμενει να γεμισει οσο πρεπει πρωτου ξεκινησει την πλυση.

Για την αποχετευση λογικα γινεται, αλλα ισως χρειαστει να υπερυψωθει το πλυντηριο ωστε το λαστιχο να περασει απο κατω (και στην πρηγουμενη αποχετευση). Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος για την οποια επιστροφη νερου ή μυρωδιας θα εχεις. Αλλη λυση ειναι το λαστιχο να καταληγει σε μπανιερα/τουαλετα (εμεις ετσι το εχουμε με προεκταση το λαστιχο)

Και οι 2 λυσεις ειναι ημιμετρα,στη λεκανη θα πρεπει να βγαινει το λαστιχο για να τη χρησιμοποιησουν ( με την πιθανοτητα να ξεχαστει το λαστιχο εκτος και να πλυμμηρισει ο τοπος ) και στη μπανιερα με τον καιρο θα φαγωθει το χρωμα/σμαλτο ( ετσι ειναι στο σπιτι που νοικιαζω ),ασε που δεν ειναι ωραιο να κανεις ντους και να σου σκαει η αποχετευση απο το πλυντηριο.

Επισης αντιμετωπιζω προβλημα με το συφωνι της μπανιερας,που βουλωνει κατα καιρους απο τα χνουδια των ρουχων,με αποτελεσμα ειτε να βουλωνει η μπανιερα,ειτε να ξεχειλιζει το συφωνι στο πατωμα. Αυτα ( και πολλα αλλα ) ειναι δυστυχως πατεντες  των ιδιοκτητων απο χρονια,πιστευω οτι τα υδραυλικα αυτου του σπιτιου δε σωζονται με τιποτα πλεον.

Η καλυτερη λυση ειναι και αυτη που αναφερει ο TS,εαν ομως δεν εχει επιστροφη νερου ή μυρωδιες,οπως ακριβως αναφερεις και εσυ.

Αυτο  μονο υδραυλικος μπορει να το δει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν εχουμε μπανιερα, θελω να πιστευω οτι δεν θα υπαρχει θεμα, το ερωτημα ειναι ειναι κατι ευκολο ουσιαστικα αν φερω εναν υδραυλικο η θελει μερες δουλειας και θα μου παρει πολλα για την δουλεια του;

Δημοσ.

Νέο σιφόνι στο πάτωμα ,ξέχνα το .Θέλουν ξύλωμα όλα οπότε......... (εκτός αν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου )

Ο μπιντές λογικά θα βγει ευκολα και αφού θα μπει το πλυντήριο απο πανω δεν πειράζει αν δεν είναι οκ το πάτωμα σε εκείνο το σημείο.Είσοδος έξοδος νερού θα είναι αυτοί που είχε και ο μπιντές.Ακόμα και χαμηλά να είναι η έξοδος στον τοίχο θα σου βάλει μια σωλήνα να βγαίνει πιο ψηλά ωστε να κάνει σιφώνι.

Δουλειά ούτε μιας μέρας δεν είναι.Αμοιβή δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Νέο σιφόνι στο πάτωμα ,ξέχνα το .Θέλουν ξύλωμα όλα οπότε......... (εκτός αν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου )

Ο μπιντές λογικά θα βγει ευκολα και αφού θα μπει το πλυντήριο απο πανω δεν πειράζει αν δεν είναι οκ το πάτωμα σε εκείνο το σημείο.Είσοδος έξοδος νερού θα είναι αυτοί που είχε και ο μπιντές.Ακόμα και χαμηλά να είναι η έξοδος στον τοίχο θα σου βάλει μια σωλήνα να βγαίνει πιο ψηλά ωστε να κάνει σιφώνι.

Δουλειά ούτε μιας μέρας δεν είναι.Αμοιβή δεν ξέρω.

Ουσιαστικα επειδη τωρα εχουμε ενα τηλεφωνου για ντουζ αλλα δεν εχει καποιο σαν υψωμα για το νερο, αλλα και να φτιαχτει υψωμα δεν εχει σιφονι διπλα απο την ντουζιερα, το σιφονι βρισκεται διπλα απο την λεκανη αρα θα γεμιζει νερα ολο το μπανιο καθως και το πλυντηριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...