kon1to Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, Έχω το Chromecast 2, 3-4 χρόνια συνδεδεμένο σε μια τηλεόραση και από τη στιγμή που το εγκατέστησα λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν λίγο καιρό έβαλα το Chromecast 3 στο σπίτι της κοπέλας μου και έχει το εξής θέμα, όταν το αναζητάς από κάποια συσκευή δεν το "βλέπει", αλλά άμα κάνω reset στο router μετά συνδέεται και λειτουργεί κανονικά. Δεν ξέρω πόσες ώρες περνάνε μέχρι να απορυθμιστεί ή αν το παθαίνει με το κλείσιμο της τηλεόραση, αλλά αν πχ ανοίξω την τηλεόραση την επόμενη μέρα πάλι δεν το "βλέπω" και πρέπει να κάνω reset στο router. Οι υπόλοιπες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο λειτουργούν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Είναι θέμα του Chromecast ή του router άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/7/2020 στις 1:29 ΜΜ, kon1to είπε Καλησπέρα, Έχω το Chromecast 2, 3-4 χρόνια συνδεδεμένο σε μια τηλεόραση και από τη στιγμή που το εγκατέστησα λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν λίγο καιρό έβαλα το Chromecast 3 στο σπίτι της κοπέλας μου και έχει το εξής θέμα, όταν το αναζητάς από κάποια συσκευή δεν το "βλέπει", αλλά άμα κάνω reset στο router μετά συνδέεται και λειτουργεί κανονικά. Δεν ξέρω πόσες ώρες περνάνε μέχρι να απορυθμιστεί ή αν το παθαίνει με το κλείσιμο της τηλεόραση, αλλά αν πχ ανοίξω την τηλεόραση την επόμενη μέρα πάλι δεν το "βλέπω" και πρέπει να κάνω reset στο router. Οι υπόλοιπες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο λειτουργούν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Είναι θέμα του Chromecast ή του router άραγε; Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τα εξής: - Να κάνεις factory reset στο Chromecast - Να του δώσεις στατική IP στο ρούτερ Αν συνεχίζουν τα προβλήματα δοκίμασε το σε κάποιο άλλο δίκτυο για να δεις αν φταίει αυτό ή το router. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για θέμα του 2ου Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από gippas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα