Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε συνέχεια αυτού του θέματος:

Έχω τελειώσει κανονικά τη νέα εγκατάσταση των Win (Pro, Eng, x64, 2004), για κάποιο διαολεμένο λόγο βλέπει μόνο τους 3 από τους 5 δίσκους το λ.σ., ενώ στο BIOS φαίνονται κανονικά, αλλά και στα Win φαίνονται κάπως έτσι (Disk2, Disk4):

wtf.png.c2f2cad598cb0f8296fd0a25a1b1599f.png

Δεν ξέρω αν έχει σχέση, έκανα την εγκατάσταση σε GPT, με το επίσημο iso από Media Creation Tool, μέσω Rufus.

Ρυθμίσεις BIOS, ακριβώς οι ίδιες που είχα πριν το format (με εξαίρεση την απενεργοποίηση του CSM, την οποία έκανα όμως μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, όπου και πάλι δεν διάβαζε τους δίσκους).

Σε αυτούς εκεί, δε, έχω τα περισσότερα χρήσιμα πράγματα του υπολογιστή.

Κάποια ιδέα?

Δημοσ.

https://www.diskpart.com/dynamic-disk/foreign-dynamic-disk.html

Τότε είναι εντάξει από θέμα drivers απλα το windows δεν τους αναγνωριζει οπως λεει το αρθρο. Δεν μου εχει τυχει , αλλα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο , φροντιζω τα παντα να τα εχω σε εξωτερικο backup.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, atheatos είπε

https://www.diskpart.com/dynamic-disk/foreign-dynamic-disk.html

Τότε είναι εντάξει από θέμα drivers απλα το windows δεν τους αναγνωριζει οπως λεει το αρθρο. Δεν μου εχει τυχει , αλλα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο , φροντιζω τα παντα να τα εχω σε εξωτερικο backup.

Ήμουν ακριβώς στο να πατήσω το κουμπί κι εγώ, για αυτό το πράγμα.

Περίμενα μια επιβεβαίωση, για κάθε κερατοενδεχόμενο.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Σε συνέχεια αυτού του θέματος:

Έχω τελειώσει κανονικά τη νέα εγκατάσταση των Win (Pro, Eng, x64, 2004), για κάποιο διαολεμένο λόγο βλέπει μόνο τους 3 από τους 5 δίσκους το λ.σ., ενώ στο BIOS φαίνονται κανονικά, αλλά και στα Win φαίνονται κάπως έτσι (Disk2, Disk4):

wtf.png.c2f2cad598cb0f8296fd0a25a1b1599f.png

Δεν ξέρω αν έχει σχέση, έκανα την εγκατάσταση σε GPT, με το επίσημο iso από Media Creation Tool, μέσω Rufus.

Ρυθμίσεις BIOS, ακριβώς οι ίδιες που είχα πριν το format (με εξαίρεση την απενεργοποίηση του CSM, την οποία έκανα όμως μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, όπου και πάλι δεν διάβαζε τους δίσκους).

Σε αυτούς εκεί, δε, έχω τα περισσότερα χρήσιμα πράγματα του υπολογιστή.

Κάποια ιδέα?

Import foreign disk, εφόσον φυσικά δεν έχεις κάποια home εκδοχή των windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...