Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας βρήκα τον υπολογιστή του τίτλου σε έναν κάδο δίπλα και τον πήρα σπίτι να δω αν δουλεύει 

Αφού τον καθάρισα σχολαστικά έβαλα έναν δίσκο που είχε μέσα windows 7 από ένα pc με p4 και αφού έφτιαξα τις ρυθμίσεις στο bios επειδή του άλλαξα μπαταρία μου έβγαλε αυτο το bsod στο δεύτερο boot μετά από hard reset 

Πώς μπορώ να το φτιάξω αν ξέρετε

Χαρακτηριστικά

C2d e6400 2.13ghz

2gb ram 

40gb hdd με windows 7 x64

Psu 275w dell

IMG-7a888bd16e4ba203324522bb399667fc-V.jpg

Επεξ/σία από Nik1239
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Αφού τον καθάρισα σχολαστικά έβαλα έναν δίσκο που είχε μέσα windows 7 από ένα pc με p4 

?

κάνε

format

install os

Επεξ/σία από 1ns0mn1a
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1ns0mn1a είπε

?

κάνε

format

install os

Πήγα να του βάλω windows 10 home x64 αλλά μου έβγαλε bsod κατά την εγκατάσταση 

Να του βάλω windows 7 χωρίς κλειδί;

Δημοσ.

Τι error όμως σου έβγαλε στην εγκατάσταση; Μήπως έχει κανένα θέμα με την ram; Αν δοευε σωστά παντως δεν υπήρχε λόγος να το πετάξουν.

Έχω τύχει σε παρόμοια κατάσταση και μάζεψα Dell 750 sff από ανακυκλώσιμα στο media Markt και είχε απλά θέμα με τις ram. Τις άλλαξα και δουλεύει σωστά τώρα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, micos000 είπε

Τι error όμως σου έβγαλε στην εγκατάσταση; Μήπως έχει κανένα θέμα με την ram; Αν δοευε σωστά παντως δεν υπήρχε λόγος να το πετάξουν.

Έχω τύχει σε παρόμοια κατάσταση και μάζεψα Dell 750 sff από ανακυκλώσιμα στο media Markt και είχε απλά θέμα με τις ram. Τις άλλαξα και δουλεύει σωστά τώρα.

Δεν προλαβα να δω εκανε restart πολυ γρηγορα 

οταν τον ανοιξα να δω τι γινοταν εσωτερικα να δω και χαρακτηριστηκα ειχε παρα πολυ σκονη γενικα αλλα στις ραμ ειχε παρα πολυ και στις επαφες και ο δισκος οταν τον κουνησα λιγο εκανε εναν ηχο ( εκτος ρευματος ηταν ) ισως ηταν χαλασμενος για αυτο τον πεταξαν 

ραμ εχω να δοκιμασω 5 στικ ραμ των 512mb θα τα δοκιμασω σε διαφορες θεσεις και θα ενημερωσω  

τα δυο bsod που μου εχει βγαλει μεχρι τωρα ανεφερουν κατι για drivers 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, micos000 είπε

Με δίσκο από p4 με windows 7 σε c2d και εντελώς άλλο hardware πάλι καλά και που άνοιξε.

Τωρα τρέχω memtest 

Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορεί να κατεβάσει w10 πάω μέχρι το κουμπί που λέει εγκατάσταση τώρα  και μετά bsod κάθε φορά με άλλο error έχω δοκιμάσει τρεις διαφορετικούς δίσκους και έχω δοκιμάσει 5 φορές

Δημοσ.

Το iso το πέρασες σε usb; Αν ναι, φαντάζομαι μα το rufus, έτσι; Άλλαξες το partition scheme από gpt σε mbr; Αυτά τα μηχανάκια νομίζω ότι δεν υποστήριζαν gpt.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, micos000 είπε

Το iso το πέρασες σε usb; Αν ναι, φαντάζομαι μα το rufus, έτσι; Άλλαξες το partition scheme από gpt σε mbr; Αυτά τα μηχανάκια νομίζω ότι δεν υποστήριζαν gpt.

Με το media tool της ms το έκανα 

Θα δοκιμάσω κάτι παλιά cd με διάφορα windows 

Screenshot_2020-07-26-18-22-12-415_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2020-07-26-18-22-19-438_com.miui.gallery.jpg

Επεξ/σία από Nik1239
Δημοσ.

Μία από τις δύο μνήμες είναι για την ανακύκλωση. Βγάλε την.

Συνέχισε την εγκατάσταση με MBR scheme.

Πληροφορικά:
Το rdyboost.sys είναι kernel mode, drive subsys filter. Είναι συνδεδεμένο με τους οδηγούς της μητρικής για τον disk controller, και η μεταφορά δίσκου OS από διαφορετικό hardware δεν είναι δυνατή, ειδικά όταν είναι ενεργοποιημένο και το ready boost στην πρώτη μητρική.
Tip:
Αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη σε πολύ αργά USB sticks, ΜΗΝ το ενεργοποιείτε αυτό το ΠΡΑΜΑ. Περισσότερα τα προβλήματα παρά το καλό του.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, snbblp είπε

Μία από τις δύο μνήμες είναι για την ανακύκλωση. Βγάλε την.

Συνέχισε την εγκατάσταση με MBR scheme.

Πληροφορικά:
Το rdyboost.sys είναι kernel mode, drive subsys filter. Είναι συνδεδεμένο με τους οδηγούς της μητρικής για τον disk controller, και η μεταφορά δίσκου OS από διαφορετικό hardware δεν είναι δυνατή, ειδικά όταν είναι ενεργοποιημένο και το ready boost στην πρώτη μητρική.
Tip:
Αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη σε πολύ αργά USB sticks, ΜΗΝ το ενεργοποιείτε αυτό το ΠΡΑΜΑ. Περισσότερα τα προβλήματα παρά το καλό του.

Φίλε δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση από dvd bootable με xp,98,7 και δεν το έβλεπε στο ένα στο αλλο δεν είχα εικόνα τίποτα και το fan του επεξεργαστή άρχισε να ανεβάζει rpm όσο το άφηνα ανοιχτό ανέβαζε ενώ το dvd player ούτε κιχ και τον έκλεισα από το πολυμπριζο δεν τον ξανανοιγω μη σκάσει τίποτα και το τροφοδοτικό ήταν πιο ζεστό από όλα εκεί μέσα με ανοιχτό καπάκι το έλεγξα πιο ζεστό ήταν το τροφοδοτικό παρά τα heat pipes to cpu

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Φίλε δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση από dvd bootable με xp,98,7 και δεν το έβλεπε στο ένα στο αλλο δεν είχα εικόνα τίποτα και το fan του επεξεργαστή άρχισε να ανεβάζει rpm όσο το άφηνα ανοιχτό ανέβαζε ενώ το dvd player ούτε κιχ και τον έκλεισα από το πολυμπριζο δεν τον ξανανοιγω μη σκάσει τίποτα και το τροφοδοτικό ήταν πιο ζεστό από όλα εκεί μέσα με ανοιχτό καπάκι το έλεγξα πιο ζεστό ήταν το τροφοδοτικό παρά τα heat pipes to cpu

ΠΡΩΤΑ:
Βγάλε από πάνω του την χαλασμένη ραμ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, snbblp είπε

ΠΡΩΤΑ:
Βγάλε από πάνω του την χαλασμένη ραμ.

Την είχα βγάλει έβγαλα 

Επεξ/σία από Nik1239
Δημοσ.

Μία από τις δύο είναι οφ.

Κλείσε και system/vga memory cache, και προχώρα σε εγκατάσταση. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς περισσότερη ραμ, αλλιώς θα σέρνεται άσχημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...