Nik1239 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας βρήκα τον υπολογιστή του τίτλου σε έναν κάδο δίπλα και τον πήρα σπίτι να δω αν δουλεύει Αφού τον καθάρισα σχολαστικά έβαλα έναν δίσκο που είχε μέσα windows 7 από ένα pc με p4 και αφού έφτιαξα τις ρυθμίσεις στο bios επειδή του άλλαξα μπαταρία μου έβγαλε αυτο το bsod στο δεύτερο boot μετά από hard reset Πώς μπορώ να το φτιάξω αν ξέρετε Χαρακτηριστικά C2d e6400 2.13ghz 2gb ram 40gb hdd με windows 7 x64 Psu 275w dell Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από Nik1239
1ns0mn1a Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Αφού τον καθάρισα σχολαστικά έβαλα έναν δίσκο που είχε μέσα windows 7 από ένα pc με p4 ? κάνε format install os Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από 1ns0mn1a
Nik1239 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, 1ns0mn1a είπε ? κάνε format install os Πήγα να του βάλω windows 10 home x64 αλλά μου έβγαλε bsod κατά την εγκατάσταση Να του βάλω windows 7 χωρίς κλειδί;
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Τι error όμως σου έβγαλε στην εγκατάσταση; Μήπως έχει κανένα θέμα με την ram; Αν δοευε σωστά παντως δεν υπήρχε λόγος να το πετάξουν. Έχω τύχει σε παρόμοια κατάσταση και μάζεψα Dell 750 sff από ανακυκλώσιμα στο media Markt και είχε απλά θέμα με τις ram. Τις άλλαξα και δουλεύει σωστά τώρα.
Nik1239 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 22 λεπτά πριν, micos000 είπε Τι error όμως σου έβγαλε στην εγκατάσταση; Μήπως έχει κανένα θέμα με την ram; Αν δοευε σωστά παντως δεν υπήρχε λόγος να το πετάξουν. Έχω τύχει σε παρόμοια κατάσταση και μάζεψα Dell 750 sff από ανακυκλώσιμα στο media Markt και είχε απλά θέμα με τις ram. Τις άλλαξα και δουλεύει σωστά τώρα. Δεν προλαβα να δω εκανε restart πολυ γρηγορα οταν τον ανοιξα να δω τι γινοταν εσωτερικα να δω και χαρακτηριστηκα ειχε παρα πολυ σκονη γενικα αλλα στις ραμ ειχε παρα πολυ και στις επαφες και ο δισκος οταν τον κουνησα λιγο εκανε εναν ηχο ( εκτος ρευματος ηταν ) ισως ηταν χαλασμενος για αυτο τον πεταξαν ραμ εχω να δοκιμασω 5 στικ ραμ των 512mb θα τα δοκιμασω σε διαφορες θεσεις και θα ενημερωσω τα δυο bsod που μου εχει βγαλει μεχρι τωρα ανεφερουν κατι για drivers
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Με δίσκο από p4 με windows 7 σε c2d και εντελώς άλλο hardware πάλι καλά και που άνοιξε.
Nik1239 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 24 λεπτά πριν, micos000 είπε Με δίσκο από p4 με windows 7 σε c2d και εντελώς άλλο hardware πάλι καλά και που άνοιξε. Τωρα τρέχω memtest Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορεί να κατεβάσει w10 πάω μέχρι το κουμπί που λέει εγκατάσταση τώρα και μετά bsod κάθε φορά με άλλο error έχω δοκιμάσει τρεις διαφορετικούς δίσκους και έχω δοκιμάσει 5 φορές
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Το iso το πέρασες σε usb; Αν ναι, φαντάζομαι μα το rufus, έτσι; Άλλαξες το partition scheme από gpt σε mbr; Αυτά τα μηχανάκια νομίζω ότι δεν υποστήριζαν gpt.
Nik1239 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, micos000 είπε Το iso το πέρασες σε usb; Αν ναι, φαντάζομαι μα το rufus, έτσι; Άλλαξες το partition scheme από gpt σε mbr; Αυτά τα μηχανάκια νομίζω ότι δεν υποστήριζαν gpt. Με το media tool της ms το έκανα Θα δοκιμάσω κάτι παλιά cd με διάφορα windows Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από Nik1239
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δοκίμασε με το rufus και άλλαξε το partition scheme από gpt σε mbr. Το σφάλμα στο memtest μπορεί να ευθύνεται και για τις μπλέ οθόνες.
snbblp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μία από τις δύο μνήμες είναι για την ανακύκλωση. Βγάλε την. Συνέχισε την εγκατάσταση με MBR scheme. Πληροφορικά: Το rdyboost.sys είναι kernel mode, drive subsys filter. Είναι συνδεδεμένο με τους οδηγούς της μητρικής για τον disk controller, και η μεταφορά δίσκου OS από διαφορετικό hardware δεν είναι δυνατή, ειδικά όταν είναι ενεργοποιημένο και το ready boost στην πρώτη μητρική. Tip: Αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη σε πολύ αργά USB sticks, ΜΗΝ το ενεργοποιείτε αυτό το ΠΡΑΜΑ. Περισσότερα τα προβλήματα παρά το καλό του. 1 1
Nik1239 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, snbblp είπε Μία από τις δύο μνήμες είναι για την ανακύκλωση. Βγάλε την. Συνέχισε την εγκατάσταση με MBR scheme. Πληροφορικά: Το rdyboost.sys είναι kernel mode, drive subsys filter. Είναι συνδεδεμένο με τους οδηγούς της μητρικής για τον disk controller, και η μεταφορά δίσκου OS από διαφορετικό hardware δεν είναι δυνατή, ειδικά όταν είναι ενεργοποιημένο και το ready boost στην πρώτη μητρική. Tip: Αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη σε πολύ αργά USB sticks, ΜΗΝ το ενεργοποιείτε αυτό το ΠΡΑΜΑ. Περισσότερα τα προβλήματα παρά το καλό του. Φίλε δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση από dvd bootable με xp,98,7 και δεν το έβλεπε στο ένα στο αλλο δεν είχα εικόνα τίποτα και το fan του επεξεργαστή άρχισε να ανεβάζει rpm όσο το άφηνα ανοιχτό ανέβαζε ενώ το dvd player ούτε κιχ και τον έκλεισα από το πολυμπριζο δεν τον ξανανοιγω μη σκάσει τίποτα και το τροφοδοτικό ήταν πιο ζεστό από όλα εκεί μέσα με ανοιχτό καπάκι το έλεγξα πιο ζεστό ήταν το τροφοδοτικό παρά τα heat pipes to cpu
snbblp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Φίλε δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση από dvd bootable με xp,98,7 και δεν το έβλεπε στο ένα στο αλλο δεν είχα εικόνα τίποτα και το fan του επεξεργαστή άρχισε να ανεβάζει rpm όσο το άφηνα ανοιχτό ανέβαζε ενώ το dvd player ούτε κιχ και τον έκλεισα από το πολυμπριζο δεν τον ξανανοιγω μη σκάσει τίποτα και το τροφοδοτικό ήταν πιο ζεστό από όλα εκεί μέσα με ανοιχτό καπάκι το έλεγξα πιο ζεστό ήταν το τροφοδοτικό παρά τα heat pipes to cpu ΠΡΩΤΑ: Βγάλε από πάνω του την χαλασμένη ραμ. 1
Nik1239 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, snbblp είπε ΠΡΩΤΑ: Βγάλε από πάνω του την χαλασμένη ραμ. Την είχα βγάλει έβγαλα Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από Nik1239
snbblp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μία από τις δύο είναι οφ. Κλείσε και system/vga memory cache, και προχώρα σε εγκατάσταση. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς περισσότερη ραμ, αλλιώς θα σέρνεται άσχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα