Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, όπως είδατε και από τον τίτλο έχω μια οθόνη Dell S2716DG η οποία εδώ και λίγο καιρό έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα στο panel και φαίνεται σαν να έχει κάνει νερά σε κάποια σημεία. Η εγγύηση της λήγει τον Οκτώβρη του 20. Αξίζει να στείλω στην dell hellas και αν ναι τότε πάμε για επισκευή της υπάρχουσας ή αντικατάσταση με κάποια άλλη επισκευασμένη?

IMAG11764.jpg

Δημοσ.

To διλλημα πιο ειναι ακριβως; Αν θα αλλαξεις εντος εγγυησης την οθονη σου με μια λειτουργικη ή αν θα μεινεις με την προβληματικη; Η Dell θα σου δωσει ειτε μια καινουρια ειτε μια ανακατασκευασμενη αναλογα την διαθεσιμοτητα - ο,τι και να παρεις παντως θα ειναι ελεγμενο και θα λειτουργει χωρις προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, asmilon είπε

To διλλημα πιο ειναι ακριβως; Αν θα αλλαξεις εντος εγγυησης την οθονη σου με μια λειτουργικη ή αν θα μεινεις με την προβληματικη; Η Dell θα σου δωσει ειτε μια καινουρια ειτε μια ανακατασκευασμενη αναλογα την διαθεσιμοτητα - ο,τι και να παρεις παντως θα ειναι ελεγμενο και θα λειτουργει χωρις προβλημα.

Η απορία μου είναι αν η Dell θα ασχοληθεί με μια προβληματική οθόνη λίγο πριν τη λήξη της εγγύησης. Επιπλέον το δίλλημα μου είναι αν πρέπει να ζητήσω επισκευή της υπάρχουσας ή αντικατάσταση με κάποια άλλη (καινούρια ή ανακατασκευασμένη). Επίσης θα μου ζητήσουν να πληρώσω μεταφορικά για να τους τη στείλω?

Δημοσ.

Από την στιγμή που είναι μέσα στην εγγύηση στέλνεις μ μεταφορικά παραλήπτη κ δεν πλερω τπτ. Έχει δεν έχει θέμα όσο υπάρχει εγγύηση στείλε το κ μην το συζητάς καν. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Μιλας με dell θα στειλουν courier Να παραλαβει την παλια , οταν την παραλαβουν θα κρινουν αυτοι αν προχωρησουν σε επισκευη η αντικατασταση δεν ζητας εσυ , συνηθως (ειδικα οταν εισαι κοντα στο τελος της εγγυησης) θα σου στειλουν μια επισκευασμενη (εδω παλι αναλογα τι διαθεσιμοτητα εχουν μπορει να παρεις και νεοτερο μοντελο της ιδιας σειρας)

επισης μολις παραλαβεις φροντισε να την ελεγξεις οσο πιο καλα μπορεις ωστε αν εχει προβλημα να μιλησεις μαζι τους αμεσα , εκει στελνουν courier με αλλη και παραδιδεις την παλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...