Προς το περιεχόμενο

Επιλογή μεταπτυχιακού προγράμματος


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακο στον τομέα των Επιχειρήσεων. Έχω κάνει 3 αιτήσεις. Μια για το mba του Παμακ, μια για το mba του ΑΠΘ και μια για την Διοίκηση ανθρωπίνων πόρων στο Παμακ. Πρώτη μου επιλογή ήταν το Παμακ, καθώς είναι οικονομικό Πανεπιστήμιο. Έκανα αίτηση στο ΑΠΘ σε περίπτωση που δεν μπω στο Παμακ. Απλά φέτος στο ΑΠΘ έγιναν αρκετά νωρίς οι συνεντεύξεις και βγήκαν ήδη τα αποτελέσματα και έχω γίνει δεκτή. Έχω λίγες μέρες μέχρι τέλος του μήνα να αποφασίσω αν θα απαντήσω θετικά ή όχι στο Πανεπιστήμιο και να στείλω τα δικαιολογητικά για την εγγραφή,μαζι με μια προκαταβολή ύψους 750 ευρώ, η οποία δεν επιστρέφεται. Βρίσκομαι σε δίλημμα αυτή τη στιγμή, καθώς προτιμούσα το Παμακ ως Πανεπιστήμιο, στο οποίο οι συνεντεύξεις θα γίνουν Σεπτέμβριο, αλλά στο ΑΠΘ έχω γίνει ήδη δεκτή και είναι ρίσκο να το απορρίψω χωρίς να έχω κάνει συνέντευξη στα άλλα 2. Μπορεί να μου πει κάποιος κάποια γνώμη συγκριτικά σχετικά με τα 2 Πανεπιστήμια? Ήθελα πολύ να διεκδικήσω μια θέση στο Παμακ, αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα να απορρίψω έτσι απλά το ΑΠΘ στο οποίο έχω ήδη σίγουρη θέση ίσως είναι ριψοκίνδυνο. 

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς, αλλά δοκίμασε να διαπραγματευθείς μια παράταση για να απαντήσεις. Δε νομίζω να τους περισσεύουν οι φοιτητές, οπότε λίγο καιρό θα μπορούν να σου δώσουν. Πάρε ένα τηλέφωνο και κουβέντιασέ το. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια και καλά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα! Κι εγώ θα σου πρότεινα να ζητήσεις παράταση για την προκαταβολή.  Οι φοιτητές μπορεί και να τους περισσεύουν - λογικά θα έχουν λίστα επιλαχόντων, για την περίπτωση που κάποιος απ' τους επιτυχόντες αρνηθεί τη θέση του-, αλλά παρόλα αυτά μπορεί να μην είναι τόσο αυστηροί με την προθεσμία. Δεδομένου ότι το μάστερ ξεκινάει το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, ζήτησε να καταβάλεις τα χρήματα αργότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...