Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KoreanW είπε

δεν είπα λογικά που μπορεί και να είναι,
είπα πολλά

Ε οχι κ πολλα βρε φιλε.με τι κριτηριο τα λες πολλα? 

Αντι να κοιταμε αν ενα οχημα ειναι σωστα συντηρημενο,κολλαμε στα χιλιομετρα. Χιλιες φορες ενα οχημα με 150.000 συντηρημενο παρα με 50.000 ασυντηρητο. Ελεος πια με τα χιλιομετρα,και μιλαω με την ιδιοτητα του μηχανικου. 

Απο ολα αυτα που ειπες, το i10 δευτερης γενιας ειναι κορυφη.ανταλλακτικα τσαμπα κ πολυ ωραιο πατημα στον δρομο.ειδικα αν παρεις την εκδοση fifa world edition που εχει ζαντες κ ενα σωρο εξτραδακια, ειναι πολυ ομορφο

Δημοσ.
1 minute ago, bill_zaf said:

Ε οχι κ πολλα βρε φιλε.με τι κριτηριο τα λες πολλα? 

Αντι να κοιταμε αν ενα οχημα ειναι σωστα συντηρημενο,κολλαμε στα χιλιομετρα. Χιλιες φορες ενα οχημα με 150.000 συντηρημενο παρα με 50.000 ασυντηρητο. Ελεος πια με τα χιλιομετρα,και μιλαω με την ιδιοτητα του μηχανικου. 

Απο ολα αυτα που ειπες, το i10 δευτερης γενιας ειναι κορυφη.ανταλλακτικα τσαμπα κ πολυ ωραιο πατημα στον δρομο.ειδικα αν παρεις την εκδοση fifa world edition που εχει ζαντες κ ενα σωρο εξτραδακια, ειναι πολυ ομορφο

επειδή με ρωτας το κριτήριο
να σου πω ότι το κριτήριο είναι αυτο της φθοράς

όπως κ να το κάνουμε ένα αυτοκίνητο κατασκευασμένο με τα ποιοτικά στάνταρντ της μικρής κατηγορίας
μετά από χρόνια και εκσεσημασμένη φθορά θα βγάλει προβλήματα

πολύ περισσότερο που τα προβλήματα που έβγαζε το Polo εκείνης της γενιάς ήταν από την πρώτη μέρα

μπορεί ως μηχανικός να μην εξειδικεύεσαι με VW για να έχεις την αμφιβολία,
εγώ από ιδία πείρα μπορώ να σου μεταφέρω κάποια πράγματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, KoreanW είπε

μετά από χρόνια και εκσεσημασμένη φθορά θα βγάλει προβλήματα

Φθορα εχουν τα παντα πανω σε ενα οχημα,απο το χρωμα μεχρι και τα πλαστικα.αυτα ομως κουραζοντε απο τα χρονια κ ο βαθμος φθορας εχει να κανει με εξωτερικες συνθηκες( κατα ποσο το βλεπει ο ηλιος κ αν το παρατας βρωμικο) ολα τα υπολειπα κινουμενα μερη που δουλευουν  κατα την λειτουργια του αυτοκινητου επηρεαζοντε απο τα χιλιομετρα η πιο σωστα απ τις ωρες λειτουργιας.επειδη οι ωρες δεν μπορουν να υπολογισθουν ετσι μετραμε χιλιομετρα. Αν τσεκαρεις κ αλλαζεις οτι προβλεπει ο κατασκευαστης,τοτε δεν εχεις κανενα θεμα κ απλα περιμενεις το προσδοκιμο ζωης του κινητηρα για να αρχισει να καιει λαδια,αλλα τα συνεργεια της ελλαδας ειναι λαδια (τα πιο φθηνα που αφηνουν κερδος)φιλτρα μπουζι τακακια κ οταν αλλαζεις κ ιμμαντα θεωρειται μεγαλο σερβις

Επεξ/σία από bill_zaf
Δημοσ.

μάστορα το μόνο νέο που μου λες είναι το ότι 

Αν τσεκαρεις κ αλλαζεις οτι προβλεπει ο κατασκευαστης,τοτε δεν εχεις θεμα

το μοντέλο το ξέρω κ λέω κάποιες συμβουλές στην ενδιαφερόμενη
μπορώ να πω ότι έχει καλή ηχομόνωση, καλή κατανάλωση καυσίμου
κ έχει κάποια προβλήματα

εσυ το ξέρεις το αμάξι το συγκεκριμένο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό όμως είναι το 9n

άρα δεν το ξέρεις
οπότε ας μου επιτρέψεις να είμαι ο μόνος που έχω άποψη

* και υπ'οψιν μιλάμε για τον κινητήρα με τα 101 άλογα

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
Στις 26/7/2020 στις 3:49 ΜΜ, Salvation81 είπε

Εγω οταν ακουω Super Mini σκεφτομαι Smart και Aygo παντως.

Πολλοι μπερδευονται, αλλα τα supermini ειναι πιο μεγαλα απο τα mini

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KoreanW είπε

αυτό όμως είναι το 9n

άρα δεν το ξέρεις
οπότε ας μου επιτρέψεις να είμαι ο μόνος που έχω άποψη

To 9n εννουσα,πατησα λαθος.τεσπα, ο καθενας εχει τις εμπειριες του κ τις αποψεις του

Δημοσ.

η πλάκα είναι ότι δε μιλάω τυχαία

από το 9n και με αυτό τον κινητήρα έχω άμεση εμπειρία από δυο αμάξια
συζητήσεις επίσης με άλλους κατόχους με τους οποίους όλως τυχαίως συγκλίναμε στα ίδια προβλήματα
(που μπορούσα να επεκταθώ και σε άλλα όμως δε θέλω να κουράσω)

και δεν αναφέρω τους δράκους που κλασικά και άνετα μπορεί να διαβάσει κάποιος στο ίντερνετ

ναι ο καθένας έχει τις εμπειρίες του

Δημοσ.

Αν μιλάμε για τα ίδια καλά συντηρημένα, προτιμώ αμάξι με 120.000 χλμ που τα έχει κάνει σε 6 χρόνια σε ταξίδια, παρά ένα που σε 6 χρόνια έχει τα μισά χιλιόμετρα μέσα στην Αθήνα. Οι ώρες λειτουργίας στο 2ο αμάξι είναι πολύ περισσότερες από του 1ου.

Σκετα τα χιλιόμετρα δεν λένε την αλήθεια 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...