Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Μετα απο ποσες μερες συνολικα; Γραφεις που γραφεις,γραψτο να ξερουν κ οι υπολοιποι. Το είπα στην αρχή, το δέμα είχε φτάσει στο ΕΛΤΑ στις 7/7 και το ειδοποιητήριο ήρθε σε εμένα στις 10/7, το παρέλαβα σήμερα δηλαδή 17 ημέρες από τότε που ήρθε το ειδοποιητήριο.
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Το είπα στην αρχή, το δέμα είχε φτάσει στο ΕΛΤΑ στις 7/7 και το ειδοποιητήριο ήρθε σε εμένα στις 10/7, το παρέλαβα σήμερα δηλαδή 17 ημέρες από τότε που ήρθε το ειδοποιητήριο. Στο resume οφειλεις να γραψεις ποσες μερες εμεινε συνολο,μιας και αυτη ηταν η αρχικη σου απορια,οχι να καθομαι εγω να υπολογιζω ποσες μερες ειχε ερθει οταν θυμηθηκες να το παρεις,ουτε και να πιανουμε παραπερα συζητηση φυσικα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Στο resume οφειλεις να γραψεις ποσες μερες εμεινε συνολο,μιας και αυτη ηταν η αρχικη σου απορια,οχι να καθομαι εγω να υπολογιζω ποσες μερες ειχε ερθει οταν θυμηθηκες να το παρεις,ουτε και να πιανουμε παραπερα συζητηση φυσικα. Μου φαίνεται όρεξη έχεις και εσύ βραδιάτικα για flames. Το thread είναι 1-2 σελίδες οριακά, εγραψα στην αρχή ξεκάθαρα τις ημερομηνίες, εγραψα ότι θα πάω σήμερα να δω αν θα το έχουν εκεί η αν θα εχει φύγει. Πήγα και το παρέλαβα. Τώρα αν βαριέσαι εσύ να κάνεις την αφαίρεση 27 - 10 = 17, δικό σου θέμα. 1 1
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε Μου φαίνεται όρεξη έχεις και εσύ βραδιάτικα για flames. Το thread είναι 1-2 σελίδες οριακά, εγραψα στην αρχή ξεκάθαρα τις ημερομηνίες, εγραψα ότι θα πάω σήμερα να δω αν θα το έχουν εκεί η αν θα εχει φύγει. Πήγα και το παρέλαβα. Τώρα αν βαριέσαι εσύ να κάνεις την αφαίρεση 27 - 10 = 17, δικό σου θέμα. Ενα πραμα ειχες να κανεις,ουτε αυτο δεν καταφερες να κανεις σωστα. Οταν ανοιγεις ενα θεμα,δεν ειναι μονο για να απαντηθει η δικη σου ερωτηση,αλλα και για να βοηθησεις μελλοντικα οποιον χρηστη εχει παρομοιο προβλημα. Και οχι,δεν εχω ορεξη για flame.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ενα πραμα ειχες να κανεις,ουτε αυτο δεν καταφερες να κανεις σωστα. Οταν ανοιγεις ενα θεμα,δεν ειναι μονο για να απαντηθει η δικη σου ερωτηση,αλλα και για να βοηθησεις μελλοντικα οποιον χρηστη εχει παρομοιο προβλημα. Και οχι,δεν εχω ορεξη για flame. Εσύ φιλε μου τι ξέρεις να κάνεις; Γράφτηκες εδω στις 29 Ιουνίου με μόλις 5 μηνυματα για να μπαίνεις να κατακρίνεις τους άλλους; Αυτός που έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα θα βρει το thread αν το βρει και δεν είναι θαμμένο και θα διαβάσει τα post που έχουν ημερομηνίες, θα διαβάσει και τις απαντήσεις των υπολοίπων, μετά από εμένα μπορεί να ρωτήσουν και άλλοι και να έχει φτάσει 5-10 σελιδες, θα τις διαβάσει όλες. Εγώ πχ πριν ανοίξω το thread έψαξα στο Google και το μόνο βρήκα ήταν ένα thread 9 ετών σε άλλο forum με 2 σελίδες. Ο λογος κυρίως που άνοιξα το thread είναι ότι δεν βρήκα κάποια πληροφορία για το θέμα στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ, διάβασα μόνο κάτι πληροφορίες σε παλιό thread από άλλο forum και στο reddit. Έχουν απαντήσει ήδη κάποιοι εδώ και οι πληροφορίες συγκλίνουν με αυτές από την άλλη πηγή, 14 ημέρες το δέμα από τότε που θα σου έρθει το ειδοποιητήριο φαίνεται ότι το κρατάνε εξασφαλισμενα, από αυτές τις ημέρες και μετά το δεμα είναι σε ρίσκο και παίζεις με την φωτιά. Εγώ ήμουν τυχερός γιατί μεσολάβησε το ΣΚ που ήταν κλειστα. Λοιπόν για να τελειώνουμε, ευχαριστώ όσους απάντησαν, και ελπίζω να φανεί χρήσιμο το thread σε άλλους με το ίδιο πρόβλημα. 1
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Εσύ φιλε μου τι ξέρεις να κάνεις; Γράφτηκες εδω στις 29 Ιουνίου με μόλις 5 μηνυματα για να μπαίνεις να κατακρίνεις τους άλλους; Ειμαι απο το 05 εδω,ασε τι λεει το acc. Εγω παντως οταν ανοιγω θεμα και βρισκω λυση στο προβλημα μου,γραφω στο τελος και το ρεζουμε και ζηταω να κλειδωσει.
pp6210 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Εσύ φιλε μου τι ξέρεις να κάνεις; Γράφτηκες εδω στις 29 Ιουνίου με μόλις 5 μηνυματα για να μπαίνεις να κατακρίνεις τους άλλους; Αυτός που έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα θα βρει το thread αν το βρει και δεν είναι θαμμένο και θα διαβάσει τα post που έχουν ημερομηνίες, θα διαβάσει και τις απαντήσεις των υπολοίπων, μετά από εμένα μπορεί να ρωτήσουν και άλλοι και να έχει φτάσει 5-10 σελιδες, θα τις διαβάσει όλες. Εγώ πχ πριν ανοίξω το thread έψαξα στο Google και το μόνο βρήκα ήταν ένα thread 9 ετών σε άλλο forum με 2 σελίδες. Ο λογος κυρίως που άνοιξα το thread είναι ότι δεν βρήκα κάποια πληροφορία για το θέμα στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ, διάβασα μόνο κάτι πληροφορίες σε παλιό thread από άλλο forum και στο reddit. Έχουν απαντήσει ήδη κάποιοι εδώ και οι πληροφορίες συγκλίνουν με αυτές από την άλλη πηγή, 14 ημέρες το δέμα από τότε που θα σου έρθει το ειδοποιητήριο φαίνεται ότι το κρατάνε εξασφαλισμενα, από αυτές τις ημέρες και μετά το δεμα είναι σε ρίσκο και παίζεις με την φωτιά. Εγώ ήμουν τυχερός γιατί μεσολάβησε το ΣΚ που ήταν κλειστα. Λοιπόν για να τελειώνουμε, ευχαριστώ όσους απάντησαν, και ελπίζω να φανεί χρήσιμο το thread σε άλλους με το ίδιο πρόβλημα. βρε καλε μου ανθρωπε τι του απαντας κ χαλιεσαι, λες και θα καταλαβει..... να δω τι θα πεις στον αλλον που βρηκες το δεμα σε 17 ημερες και οχι αυστηρα 14.... ας το ριξουμε λιγο στη πλακα γιατι θα μας πιασει καταθλιψη ετσι που καταντησε αυτο το φορουμ καινας το κλειδωσει καποιος admin να σωθουμε😎 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις