rus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dkmaster είπε Στο προηγούμενο μήνυμά σου ανέφερες το παρακάτω "Το να κατεβασουν λιγο τη ταχυτητα προσκαιρα σε μια περιοχη και να σε παρουν τηλεφωνο για να σου προτεινουν αναβαθμιση, μπορει να περασει κι απαρατηρητο." Πάνω σε αυτό σου απάντησα, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει μαζικά μείωση ταχύτητας συγχρονισμού. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Nαι αυτο ανεφερα, αλλα τι καταλαβες οτι εννοω ως περιοχη? μια γειτονια, μια πολη, ενα νομο? Ειπες οτι γνωριζεις, πες μας λοιπον, ποια ακριβως δυνατοτητα μειωσης υπαρχει στις εταιριες? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 51 λεπτά πριν, rus είπε Nαι αυτο ανεφερα, αλλα τι καταλαβες οτι εννοω ως περιοχη? μια γειτονια, μια πολη, ενα νομο? Ειπες οτι γνωριζεις, πες μας λοιπον, ποια ακριβως δυνατοτητα μειωσης υπαρχει στις εταιριες? Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε άλλο το νήμα του ανθρώπου. Εχεις απόλυτο δίκαιο. Οι παροχοι μειώνουν τις ταχύτητες σε γειτονιές, πόλεις, νόμους, επίτηδες για να πάμε σε vdsl συνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glib Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Παιδιά καλησπέρα. Από χθες το βράδυ δεν έχω πάλι Ίντερνετ 😰😰 Τώρα είναι άλλο το πρόβλημα. Το λαμπάκι dsl και ίντερνετ είναι σβηστό. Μίλησα γύρω στις 10 φορές με βονταφον και δε μπορουν να βγάλουν άκρη, λένε πρέπει να έρθει τεχνικός. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Η μια κοπέλα που μίλησα μου είπε ότι έγινε η σύνδεση σε VDSL (μέχρι την Κυριακή δεν είχε γίνει) και ότι φαίνεται ότι μέχρι και την πολυκατοικία υπάρχει σημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dkmaster είπε Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε άλλο το νήμα του ανθρώπου. Εχεις απόλυτο δίκαιο. Οι παροχοι μειώνουν τις ταχύτητες σε γειτονιές, πόλεις, νόμους, επίτηδες για να πάμε σε vdsl συνδέσεις. Aυτο που ειπα το εγραψα πολλες φορες, αρα δεν υπαρχει το περιθωριο να του αλλαζεις το νοημα. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostanen Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μόλις έπαθα το ίδιο ακριβώς. Το ρούτερ δείχνει πως δέχεται κανονικά internet με καλύτερη ταχύτητα χρονισμού που είχα ποτέ. Από εκεί και πέρα , το χάος. Δεν έχω internet ούτε ασύρματα αλλά ούτε ενσύρματα. Σημείωση 1 : ο χθεσινός τεχνικός προσπαθούσε να με πείσει πως όταν συνδέω το pc (μόνο) με καλώδιο δικτύου πρέπει να επιλέξω όπως κάνουμε και στο wifi το δίκτυο που θα συνδεθώ.... Ομολογώ πως δεν την ήξερα αυτή τη διαδικασία στις ενσύρματες συνδέσεις.... Ο σημερινός τεχνικός , που με βρήκε διαβασμένο περί της 172.χχχ.χχ.χχχ ip (να είστε καλά φίλοι μου) παραδέχτηκε πως έχουν δώσει εντολή στη γραμμή να αλλάξει προφίλ σε vdsl ή κάτι τέτοιο. Το μόνο που τους ζήτησα , είναι επειδή μετακομίζω την προσεχή εβδομάδα , να γίνει μεταφορά της υπηρεσίας μου (2play 24mbps+vd tv) στην νέα διεύθυνση και τίποτα άλλο και επειδή λόγω επαγγέλματος δουλεύω ασταμάτητα από το σπίτι (λογιστής) να μην διανοηθούν να γίνει ούτε 1 λεπτό νωρίτερα !!! Παρότι χειροκίνητα το διόρθωσε και μου ζήτησε on/off το router να πάρει μη 172 ip , σε δύο λεπτά και καθώς περιμέναμε να συγχρονίσει και πάλι, αυτόματα ξαναγύριζε στο 172.χχχ προφίλ. Ωραίο ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glib Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Εμένα σε χθεσινή επικοινωνία με την υπεύθυνη τεχνικό που έχει αναλάβει το θέμα μου, μου είπε ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στις γραμμές αλλά εντόπιζεται μετά τη σύνδεση. Εξασφάλισε ότι δε θα μείνεις χωρίς Ίντερνετ. Σε εμένα δεν είναι θέμα δουλειάς, απλά η υπομονή μου τελείωσε με τη συγκεκριμένη εταιρεία γιατί εδω και 13 χρόνια είμαι άψογη απέναντι τους και αυτοί με δουλεύουν. Έπρεπε να φωνάξω και να βριστω για να με πάρει τηλεφωνο την τέταρτη εργάσιμη χωρίς Ίντερνετ ο τεχνικός. 6 ώρες πριν, kostanen είπε Μόλις έπαθα το ίδιο ακριβώς. Το ρούτερ δείχνει πως δέχεται κανονικά internet με καλύτερη ταχύτητα χρονισμού που είχα ποτέ. Από εκεί και πέρα , το χάος. Δεν έχω internet ούτε ασύρματα αλλά ούτε ενσύρματα. Σημείωση 1 : ο χθεσινός τεχνικός προσπαθούσε να με πείσει πως όταν συνδέω το pc (μόνο) με καλώδιο δικτύου πρέπει να επιλέξω όπως κάνουμε και στο wifi το δίκτυο που θα συνδεθώ.... Ομολογώ πως δεν την ήξερα αυτή τη διαδικασία στις ενσύρματες συνδέσεις.... Ο σημερινός τεχνικός , που με βρήκε διαβασμένο περί της 172.χχχ.χχ.χχχ ip (να είστε καλά φίλοι μου) παραδέχτηκε πως έχουν δώσει εντολή στη γραμμή να αλλάξει προφίλ σε vdsl ή κάτι τέτοιο. Το μόνο που τους ζήτησα , είναι επειδή μετακομίζω την προσεχή εβδομάδα , να γίνει μεταφορά της υπηρεσίας μου (2play 24mbps+vd tv) στην νέα διεύθυνση και τίποτα άλλο και επειδή λόγω επαγγέλματος δουλεύω ασταμάτητα από το σπίτι (λογιστής) να μην διανοηθούν να γίνει ούτε 1 λεπτό νωρίτερα !!! Παρότι χειροκίνητα το διόρθωσε και μου ζήτησε on/off το router να πάρει μη 172 ip , σε δύο λεπτά και καθώς περιμέναμε να συγχρονίσει και πάλι, αυτόματα ξαναγύριζε στο 172.χχχ προφίλ. Ωραίο ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα