Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Τότε λογικά δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι στην μετάβαση από ADSL σε VDSL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Με αυτή την IP που παίρνεις (private) είναι λογικό να μην έχεις Internet πουθενά. Μήπως σου έχουν δώσει username/password για τη γραμμή σου που πρέπει να βάλεις στο router; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glib Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δε μου έχουν δώσει τίποτα. Όταν σταμάτησα να έχω ίντερνετ ο τεχνικός που μίλησα δεν πρέπει να ήξερε και πολλά γιατί 3 φορές έκανε λάθος για το αν έχω vdsl η όχι. Να τους ξαναπάρω τηλέφωνο να το ξανακοιταξουν? Τι να τους πω να δούνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Αν ξαναπάρεις, να αναφέρεις ότι παίρνεις private IP (172.28........) άρα μάλλον κάτι παίζει με το authentication. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 16 minutes ago, infin1tyGR said: Μήπως σου έχουν δώσει username/password για τη γραμμή σου που πρέπει να βάλεις στο router; Δεν δίνουν, δεν χρειάζεται. 6 minutes ago, infin1tyGR said: άρα μάλλον κάτι παίζει με το authentication. Παίζει να έχει γίνει λάθος μικτονόμηση στην καμπίνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Γνωρίζεις αν είσαι σε καμπίνα vodafone η 2ου παρόχου (cosmote i wind)?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glib Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δε γνωρίζω καθολου, θα τους πάρω τηλ σε λίγο να ρωτήσω και θα σας πω. Ευχαριστώ που ασχολείστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, glib είπε Αυτά βρήκα, ελπίζω να είναι σωστά Λοιπόν θα πάρεις στην εξυπηρέτηση και θα τους πεις "Συγχρονίζει το σκουπιδι που μου έχετε δώσει αλλά παίρνει 172άρα IP και δεν έχω πρόσβαση σε σελίδες". Ο άνθρωπος που θα μιλήσεις το πιθανότερο είναι να μην ξέρει τι του λες και θα σε προωθήσει σε έναν άνθρωπο που είτε θα στο φτιάξει εκείνη την στιγμή βγάζοντας σου Username/password είτε θα κάνει αίτημα στον ΟΤΕ για την συγκεκριμένη ip. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glib Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μετά από 3 τέταρτα στο τηλέφωνο με τον τεχνικό λύθηκε το θέμα και έχω Ίντερνετ. Ενώ έχουν γίνει όλες οι διαδικασίες για VDSL, και σε εμένα έχει έρθει κανονικά μήνυμα, δεν έχει γίνει η τελική διαδικασία, επομένως μου έβαλε το παιδί ADSL και τουλάχιστον έχω Ίντερνετ. Ευχαριστώ όλους γιατί αυτοί οι ανίκανοι δεν είχαν καταλάβει τι είχαν κάνει, και τους είπα αυτά που μου γράψατε και βγήκε μια λύση. Εφόσον ακόμα δε γύρισε σε VDSL, και επειδή διάβασα για διάφορα προβλήματα σε όσους έχουν γυρίσει, μήπως να τους πω να μην γίνει η αλλαγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavagg31 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Απ την στιγμή που υπόγραψες δεν πας πίσω.Εκτός αν έχεις αποσυνδέσεις και στην vdsl τότε τους δείχνεις το ηχητικό ντοκουμέντο και φεύγεις Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από stavagg31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/7/2020 στις 1:11 ΠΜ, glib είπε Καλησπέρα, Είμαι στη Vodafone εδώ και αρκετά χρόνια με μόνιμες αποσυνδέσεις, δηλαδή εκεί που είχα σύνδεση ίντερνετ κάποια στιγμή με πετούσε και ξανασυνδεοταν μετά από λίγο. Πριν λίγο καιρό μου έκαναν πρόταση για VDSL, εγώ είπα ότι έχω αποσυνδέσεις και δε θέλω και με διαβεβαίωσαν, προφορικά βέβαια, οτι δε θα έχω αποσυνδέσεις. Μάλιστα, είπε η κοπέλα ενώ η κλήση ηχογραφούνταν ότι αν εχω αποσυνδέσεις θα μπορώ να φύγω χωρίς να πληρώσω το πρόστιμο και δεχτηκα να αναβάθμισω σε VDSL. Πανω που ηθελα να γραψω σχετικα, Τις τελευταιες μερες εχω κατι περιεργες καθυστερησεις, ακομα και στιγμιαιες αποσυνδεσεις. Χτες με πηρε μια τηλεφωνητρια και (ολως τυχαιως) μου ειπε μηπως στη περιοχη μου παρατηρησα προβληματακια και οτι εχω την ευκαιρια να τα ξεπερασω αν βαλω τη νεα συνδεση με τις χαλκινες γραμμες... και με δωρο καλωδιακη τηλεοραση. Αρα απ οτι καταλαβα τις αποσυνδεσεις τις δημιουργουν οι ιδιοι για να σε πεισουν να πας στη vdsl. Eγω βεβαια δε τη χρειαζομαι, ουτε και τη τηλεοραση, συνεπως μενω οπως ειμαι🙂 Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Σε ειδοποίησαν πως ενεργοποιήθηκε η νέα σου σύνδεση; Με το που σε πέρασαν σε VDSL σου έδωσαν νέο router; Αν όχι, θα πρέπει να σου δώσουν username/password για τη νέα σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, rus είπε Πανω που ηθελα να γραψω σχετικα, Τις τελευταιες μερες εχω κατι περιεργες καθυστερησεις, ακομα και στιγμιαιες αποσυνδεσεις. Χτες με πηρε μια τηλεφωνητρια και (ολως τυχαιως) μου ειπε μηπως στη περιοχη μου παρατηρησα προβληματακια και οτι εχω την ευκαιρια να τα ξεπερασω αν βαλω τη νεα συνδεση με τις χαλκινες γραμμες... και με δωρο καλωδιακη τηλεοραση. Αρα απ οτι καταλαβα τις αποσυνδεσεις τις δημιουργουν οι ιδιοι για να σε πεισουν να πας στη vdsl. Eγω βεβαια δε τη χρειαζομαι, ουτε και τη τηλεοραση, συνεπως μενω οπως ειμαι🙂 Αυτό δεν συμβαίνει σε καμία από τις εταιρίες. Είπαμε είναι λαμογια αλλα όχι με αυτόν τον τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Αυτό δεν συμβαίνει σε καμία από τις εταιρίες. Είπαμε είναι λαμογια αλλα όχι με αυτόν τον τρόπο. Ποιο πραγμα, οτι ευθυνονται για καθυστερησεις και αποσυνδεσεις? Μα αυτο γινεται ετσι κι αλλιως, πχ. καποιους τους κλειδωνουν σε χαμηλοτερες ταχυτητες απ αυτες θα επρεπε να εχουν. Ειναι τυχαιο να σε παιρνουν να σου προτεινουν vdsl για να γλυτωσεις απο τα προβληματακια που παρατηρηθηκαν τελευταια στη περιοχη σου? Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, rus είπε Ποιο πραγμα, οτι ευθυνονται για καθυστερησεις και αποσυνδεσεις? Μα αυτο γινεται ετσι κι αλλιως, πχ. καποιους τους κλειδωνουν σε χαμηλοτερες ταχυτητες απ αυτες θα επρεπε να εχουν. Ειναι τυχαιο να σε παιρνουν να σου προτεινουν vdsl για να γλυτωσεις απο τα προβληματακια που παρατηρηθηκαν τελευταια στη περιοχη σου? Ναι, δεν κάθονται να δημιουργούν αποσυνδέσεις επίτηδες. Το ότι κλειδώνουν κάποιους σε χαμηλότερες ταχύτητες μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους όπως αποσυνδέσεις, λάθη, καθαρή βλακεία κάποιου ανθρώπου. Δεν υπάρχει γραμμή "κλειδώστε τους χαμηλά για να τους πουλήσουμε vdsl". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα