nikosgian94 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σας Είχα κλείσει εισιτήρια για τον μήνα Ιούνιο με προορισμό Αθήνα Ρώμη και πίσω μέσω της εταιρείας Ryanair . Στις 18 μαϊου έλαβα ένα ενημερωτικό email ότι η πτήση μου ακυρώθηκε και οι επιλογές που μου έδινε ήταν η να κάνω refund η να αλλάξω τις ημερομηνίες . Έτσι λοιπόν και εγώ την ίδια μέρα έκανα αίτηση για επιστροφή χρημάτων που σύμφωνα με την Ryanair τα χρήματα θα είχαν επιστραφεί μέσα σε 20 εργάσιμες . Το αποτέλεσμα έχουμε φτάσει τέλη Ιουλίου τα χρήματα δεν έχουν επιστραφεί έχω στείλει αλλεπάλληλα email , live chat χωρίς αποτέλεσμα με αναμονή για ώρες και χωρίς καμία απάντηση . Τι μπορώ να κάνω ? Που να απευθυνθώ ?
nikosgian94 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Και τι μπορεί να κάνει η τράπεζα ? Σε τι ευθύνεται η τράπεζα στο ότι η αεροπορική δεν μου έχει επιστρέψει τα χρήματα ?
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δεν σου έχουν στείλει ουτε κουπόνι ούτε τίποτα; Στα spam έχεις κοιτάξει; Για charge back λέει.
nikosgian94 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μου έστειλαν ένα mail το οποίο λέει για αποδοχή voucher το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι το 2021 Εγώ όμως έχω κάνει αίτηση με βάση το 1ο τους mail για refund . Αν αποδεχτώ αυτό το κουπόνι και δεν πάω το ταξίδι είναι σαν να πέταξα τα λεφτά μου στον αέρα .
thleorasakias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Επειδη ειχε γινει ντορος για το θεμα αυτο ειχα διαβασει οτι τα λεφτα επιστρεφονται με σειρα προτεραιοτητας εντος 12 μηνων.
pluss Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/7/2020 στις 12:59 ΠΜ, nikosgian94 είπε Και τι μπορεί να κάνει η τράπεζα ? Σε τι ευθύνεται η τράπεζα στο ότι η αεροπορική δεν μου έχει επιστρέψει τα χρήματα ? Αμφισβήτηση συναλλαγής λέγεται η διαδικασία και εφαρμόζεται σε περιπτώσεις δεν λάβει κάποιος ένα προϊόν ή υπηρεσία που πλήρωσε, καθώς και σε περιπτώσεις όπου ο εκτιμώμενος χρόνος αναμονής για την πλήρη επιστροφή των χρημάτων έχει ξεπεραστεί κατά πολύ. Οπότε, κάλλιστα θα μπορούσες να απευθυνθείς στην τράπεζά σου, η οποία θα προβεί σε διερεύνηση του περιστατικού και ενδεχομένως θα συμβάλει στην ταχύτερη επιστροφή των χρημάτων σου. Πάντως, μπορεί η Ryanair λόγω των ειδικών συνθηκών να αργεί, αλλά τελικά θα τα επιστρέψει τα χρήματα, συνεπώς πιστεύω ότι δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Τυχόν e-mail που συστήνουν voucher, απλώς να τα αγνοείς. Το αρχικό αίτημά σου για την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σου, εξακολουθεί να ισχύει κανονικά. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από pluss
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, thleorasakias είπε Επειδη ειχε γινει ντορος για το θεμα αυτο ειχα διαβασει οτι τα λεφτα επιστρεφονται με σειρα προτεραιοτητας εντος 12 μηνων. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τεράστιος αριθμός αιτήσεων λόγω COVID και βρίσκονται σε σύγχυση.
Vasileios-gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Εγώ επέλεξα voucher αφου σίγουρα θα πετάξω για κάπου σύντομα.
SB_1957 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Στις 26/7/2020 στις 12:54 ΠΜ, nikosgian94 είπε Καλησπέρα σας Είχα κλείσει εισιτήρια για τον μήνα Ιούνιο με προορισμό Αθήνα Ρώμη και πίσω μέσω της εταιρείας Ryanair . Στις 18 μαϊου έλαβα ένα ενημερωτικό email ότι η πτήση μου ακυρώθηκε και οι επιλογές που μου έδινε ήταν η να κάνω refund η να αλλάξω τις ημερομηνίες . Έτσι λοιπόν και εγώ την ίδια μέρα έκανα αίτηση για επιστροφή χρημάτων που σύμφωνα με την Ryanair τα χρήματα θα είχαν επιστραφεί μέσα σε 20 εργάσιμες . Το αποτέλεσμα έχουμε φτάσει τέλη Ιουλίου τα χρήματα δεν έχουν επιστραφεί έχω στείλει αλλεπάλληλα email , live chat χωρίς αποτέλεσμα με αναμονή για ώρες και χωρίς καμία απάντηση . Τι μπορώ να κάνω ? Που να απευθυνθώ ? Οι επιστροφές χρημάτων από αεροπορικές θα αργήσουν πάρα πολύ να ολοκληρωθούν. Εμείς περιμένουμε ακόμη την επιστροφή για πτήση αρχές Απριλίου από την SAS. Μας έχουν στείλει 4-5 μηνύματα να μην ανησυχούμε και λόγω μεγάλου αριθμού επιστροφών αυτές γίνονται σταδιακά και ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει του Μαρτίου! Υπομονή, αλλιώς δέχεσαι το voucher, το οποίο όμως αν δεν το χρησιμοποιήσεις τελικά χάνεις τα λεφτά σου. Εμάς αυτό έλεγε ξεκάθαρα το μήνυμα για το voucher! Γι' αυτό δεν το δεχτήκαμε, όταν το πρότειναν, γιατί όπως είναι η κατάσταση κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι ασφαλές να ταξιδέψεις χωρίς να κινδυνεύεις με νέα ακύρωση πτήσης!
Vasileios-gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Αντιθέτως το voucher της ryan γραφει τα ακόλουθα If you accept your voucher and do not use it before the expiry date you will receive a full cash refund. If you only use the voucher in part before the expiry date you will also receive the remaining balance in a cash refund.
savvas81 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Ιδιο περιστατικό με Qatar Air. Ακύρωσα Μάρτιο, μία ημέρα πριν τη πτήση και ζήτησα επιστροφή χρημάτων. Να σημειωθεί οτι η πτήση δεν ακυρώθηκε, ήταν επιλογή μου να μην ταξιδέψω. Δεκάδες email και ο ένας να με στέλνει στον άλλον. Ήθελε πολύ υπομονή και να τους πρήζεις όσο δε γίνεται. Το ποσό μου επιστρέψανε στο 100% πριν απο 2-3 εβδομάδες δηλαδή τους πήρε 5 μήνες (!!). Σημασία έχει ότι έγινε η δουλειά αλλά θέλει υπομονή και συνεχές πρήξιμο. Μην απελπίζεσαι. καλό κουράγιο!
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν 2 μερες μου εκαναν επιστροφή για πτηση 1 Μαιου που ακυρωθηκε μεσα στον απριλιο. Θελει υπομονη και συνεχη επικοινωνία για πρηξιμο. Καπου ειδα ανακοινωση οτι του Μαιου θα τα επιστρέψουν εως σημερα και επειτα θα πιασουν τον Ιουνιο... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από paylidis
vagos789 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Εχω πολλες αμφιβολιες για το αν οι αεροπορικες εταιρειες θα καταφερουν να επιστρεψουν ολα αυτα τα λεφτα Οσο πιο αργα το αιτημα,τοσο λιγοτερο πιθανον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα