Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 hello dudes.εχω στο πισι 4gb ram μπορω να βαλω τα w64bit η οχι?
asmilon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Αν ο επεξεργαστης σου υποστηριζει 64-bit γιατι οχι;
snbblp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, follower είπε hello dudes.εχω στο πισι 4gb ram μπορω να βαλω τα w64bit η οχι? Αν έχεις περισσότερα από 2 ραμ και επεξεργαστή 64, δεν ρωτάμε καν.
logvphys Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Εγω και σε 2 ραμ 64αρια βαζω παντα........... μια χαρα.
Crybal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δεν ειμαι και πολύ σιγουρος (ισως κάποιος θελει να το ψαξει) αλλά νομιζω οτι τα winx64 δινουν παραπάνω μνημη στα 64bit προγραμματα οποτε "γεμιζει" και η μνημη πιο γρηγορα.Επίσης στα Χ64 οταν τρεχουν 32βιτ εφαρμογες τα windows χρησιμοποιουν κατι σαν native emulator για να τα τρεξουν ,το WoW64, οποτε παλι καταναλώνει μνημη και φορτωνει τον επεξεργαστη.Αρα πιθανότατα τα 4 γίγα να μην ειναι και τα πιο κατάλληλα για winX64.Οποιος θελει μπορεί να το ψαξει...εγώ απλά θυμαμαι ότι κάτι τετοιο ειχα διαβασει 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Crybal είπε Δεν ειμαι και πολύ σιγουρος (ισως κάποιος θελει να το ψαξει) αλλά νομιζω οτι τα winx64 δινουν παραπάνω μνημη στα 64bit προγραμματα οποτε "γεμιζει" και η μνημη πιο γρηγορα.Επίσης στα Χ64 οταν τρεχουν 32βιτ εφαρμογες τα windows χρησιμοποιουν κατι σαν native emulator για να τα τρεξουν ,το WoW64, οποτε παλι καταναλώνει μνημη και φορτωνει τον επεξεργαστη.Αρα πιθανότατα τα 4 γίγα να μην ειναι και τα πιο κατάλληλα για winX64.Οποιος θελει μπορεί να το ψαξει...εγώ απλά θυμαμαι ότι κάτι τετοιο ειχα διαβασει εγω παντως ειδα οντως διαφορα οταν εβαλα 4 ακομα gb ram στο λαπτοπ μαζι με εναν ssd. μιλαμε μερα με την νυχτα και εγινε ξαφνικα πιο αθορυβο τωρα στο 8 gb ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα