Προς το περιεχόμενο

32bit η 64bit?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

hello dudes.εχω στο πισι 4gb  ram μπορω να βαλω τα w64bit  η οχι? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, follower είπε

hello dudes.εχω στο πισι 4gb  ram μπορω να βαλω τα w64bit  η οχι? 

Αν έχεις περισσότερα από 2 ραμ και επεξεργαστή 64, δεν ρωτάμε καν.

Δημοσ.

Δεν ειμαι και πολύ σιγουρος (ισως κάποιος θελει να το ψαξει) αλλά νομιζω οτι τα  winx64 δινουν  παραπάνω μνημη στα 64bit προγραμματα οποτε "γεμιζει" και η μνημη πιο γρηγορα.Επίσης στα Χ64 οταν τρεχουν 32βιτ εφαρμογες τα windows χρησιμοποιουν κατι σαν  native emulator για να τα τρεξουν ,το WoW64, οποτε παλι καταναλώνει μνημη και φορτωνει τον επεξεργαστη.Αρα πιθανότατα τα 4 γίγα να μην ειναι και τα πιο κατάλληλα για winX64.Οποιος θελει μπορεί να το ψαξει...εγώ απλά θυμαμαι ότι κάτι τετοιο ειχα διαβασει

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Crybal είπε

Δεν ειμαι και πολύ σιγουρος (ισως κάποιος θελει να το ψαξει) αλλά νομιζω οτι τα  winx64 δινουν  παραπάνω μνημη στα 64bit προγραμματα οποτε "γεμιζει" και η μνημη πιο γρηγορα.Επίσης στα Χ64 οταν τρεχουν 32βιτ εφαρμογες τα windows χρησιμοποιουν κατι σαν  native emulator για να τα τρεξουν ,το WoW64, οποτε παλι καταναλώνει μνημη και φορτωνει τον επεξεργαστη.Αρα πιθανότατα τα 4 γίγα να μην ειναι και τα πιο κατάλληλα για winX64.Οποιος θελει μπορεί να το ψαξει...εγώ απλά θυμαμαι ότι κάτι τετοιο ειχα διαβασει

εγω παντως ειδα οντως διαφορα οταν εβαλα 4 ακομα gb ram στο λαπτοπ μαζι με εναν ssd.

μιλαμε μερα με την νυχτα και εγινε ξαφνικα πιο αθορυβο τωρα στο 8 gb ram.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...