silenoz66 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα μια βοήθεια για αγορά SSD. Έχω εκτός από sata διαθέσιμες θέσεις και μια M.2. Το ποσο που θα διαθέσω είναι στο 100ρικο πάνω κάτω και η χρήση είναι: games και αν πχ αξίζει να γίνει εκεί η μεταφορά των Windows από τον παλιό μου(850 Evo 256gb) θα μπω στον κόπο και για το λειτουργικό. Να σημειωθεί ότι κυρίως με ενδιαφέρει η ταχύτητα του υπολογιστή/προγραμμάτων/loading times στα games.. δεν είναι ότι θα μεταφέρω κάθε μέρα αρχεία και θα με νοιάζει να πιάνει σούπερ ούαου ταχύτητες στην μεταφορά αρχείων. Δεν ξέρω ίσως τα έχω και λίγο μπερδεμένα στο κεφάλι μου. Το θέμα είναι αξίζει να πάρω μ2 σε αυτά τα λεφτά πχ intel660p? Η να πάρω τον crucialmx500 να χώσω φουλ games και κάποια στιγμή παίρνω τούμπανο m.2 για main σκληρό για το λειτουργικο? Edit: μιλάω για τις 1tb εκδόσεις Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από silenoz66 Σαφήνεια προβλήματος
Nik1239 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 12 ώρες πριν, silenoz66 είπε Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα μια βοήθεια για αγορά SSD. Έχω εκτός από sata διαθέσιμες θέσεις και μια M.2. Το ποσο που θα διαθέσω είναι στο 100ρικο πάνω κάτω και η χρήση είναι: games και αν πχ αξίζει να γίνει εκεί η μεταφορά των Windows από τον παλιό μου(850 Evo 256gb) θα μπω στον κόπο και για το λειτουργικό. Να σημειωθεί ότι κυρίως με ενδιαφέρει η ταχύτητα του υπολογιστή/προγραμμάτων/loading times στα games.. δεν είναι ότι θα μεταφέρω κάθε μέρα αρχεία και θα με νοιάζει να πιάνει σούπερ ούαου ταχύτητες στην μεταφορά αρχείων. Δεν ξέρω ίσως τα έχω και λίγο μπερδεμένα στο κεφάλι μου. Το θέμα είναι αξίζει να πάρω μ2 σε αυτά τα λεφτά πχ intel660p? Η να πάρω τον crucialmx500 να χώσω φουλ games και κάποια στιγμή παίρνω τούμπανο m.2 για main σκληρό για το λειτουργικο? Edit: μιλάω για τις 1tb εκδόσεις Παρε έναν sata ssd να βάλεις τα παιχνίδια και ότι άλλο θες μέσα και κάποια στιγμή βάζεις και ένα 250gb m2 nvme pcie για λειτουργικό και μόνο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα