Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

εγω ζητησα ΟΛΙΚΗ πληρωμη, ειπαν θα τα τραβανε αυτοματα απο τον λογαριασμο μου αρκει να εχω λεφτα μεσα.

ελπιζω να ειναι οντος ετσι...τι λες?

Διαφορετική περίπτωση η δική σου. Πρέπει να υπέγραψες ένα χαρτί για την πάγια εντολή εξόφλησης (αυτόματη εξόφληση όπως λες) η οποία εφόσον έχεις επαρκές υπόλοιπο θα δουλεύει ρολόι. Πρέπει να προσέχεις 2 πράγματα: 1) να παρατηρήσεις την ημερομηνία εκτέλεσης της αυτόματης εξόφλησης και να φροντίσεις να έχεις το απαιτούμενο πόσο στη χειρότερη 2-3 μέρες νωρίτερα στο λογαριασμό, 2) να ξέρεις ότι αν πας να εξοφλήσεις την κάρτα νωρίτερα μέσα ebanking για παράδειγμα, το σύστημα θα σου τραβήξει και δεύτερη φορά το ποσό (αυτόματα). Δεν θα χαθούν τα επιπλέον χρήματα απλά θα συμψηφιστουν με το υπόλοιπο του επόμενου μήνα 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Helionar είπε

Διαφορετική περίπτωση η δική σου. Πρέπει να υπέγραψες ένα χαρτί για την πάγια εντολή εξόφλησης (αυτόματη εξόφληση όπως λες) η οποία εφόσον έχεις επαρκές υπόλοιπο θα δουλεύει ρολόι. Πρέπει να προσέχεις 2 πράγματα: 1) να παρατηρήσεις την ημερομηνία εκτέλεσης της αυτόματης εξόφλησης και να φροντίσεις να έχεις το απαιτούμενο πόσο στη χειρότερη 2-3 μέρες νωρίτερα στο λογαριασμό, 2) να ξέρεις ότι αν πας να εξοφλήσεις την κάρτα νωρίτερα μέσα ebanking για παράδειγμα, το σύστημα θα σου τραβήξει και δεύτερη φορά το ποσό (αυτόματα). Δεν θα χαθούν τα επιπλέον χρήματα απλά θα συμψηφιστουν με το υπόλοιπο του επόμενου μήνα 

παντα εχω μεσα πανω απο 1500 ευρω αφου ειναι και τρεχων λογαριασμος αλλα ναι ευχαριστω.

ναι το 2) μου το ειπε η κοπελα ευχαριστω πολυ! κατσε να δω εαν εχω το 1) αυτοματη εξοφληση

δεν βρισκω τωρα κατι που να εχω υπογραψει για αυτοματη ολικη εξοφληση

θα το ψαξω θα καλεσω 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

παντα εχω μεσα πανω απο 1500 ευρω αφου ειναι και τρεχων λογαριασμος αλλα ναι ευχαριστω.

ναι το 2) μου το ειπε η κοπελα ευχαριστω πολυ! κατσε να δω εαν εχω το 1) αυτοματη εξοφληση

δεν βρισκω τωρα κατι που να εχω υπογραψει για αυτοματη ολικη εξοφληση

θα το ψαξω θα καλεσω 

Αν έκανες τωρα τις διαδικασιες εκδοσης της πιστωτικής, πρέπει να ήταν ενα απο τα χαρτια που υπεγραψες. Μετα την έκδοση της κάρτας σου ταχυδρομούν την σύμβαση σου και εκεί θα αναγράφεται και το θέμα της πάγιας εντολής (μπορει να διαφέρει απο τραπεζα σε τραπεζα εμενα ήταν ξεχωριστό χαρτί οταν το έκανα)

Δημοσ.

το εχω μπροστα μου εχω θεσεις pin και ενα αλλο 6 σελιδες που γραφει γενικα ορους \

θα καλεσω την τραπεζω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...