sotiriadisc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) υποθετω η 55 ειναι στα 375 ευρω. οποτε ειναι 100 ευρω διαφορα , απλα δεν ειναι γερμανος το 10 μαγαζι αλλα αλλα μικροτερα. https://www.skroutz.gr/s/18647275/LG-55UM7100.html?o=55UM7100PLB Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από sotiriadisc
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, petritis31 είπε καθως το θεμα δεν αφορα μονο τον 43 ιντζων τηλεόραση που πηρες , μήπως ξερεις στις 55 ιντζες ποση διαφορα τιμης εχουν απο την αντίστοιχη lg που πήρες? κ εαν στην black friday οταν την πηρες ηταν τοσο η διαφορα η αν ειναι τωρα τοσο η διαφορα? αν κ επαναλαμβανω λεμε για 95 ευρω αυτο ρωτησα δεν ειπα τιποτα κακο αα όχι ρε συ..Δεν είχα ψάξει. Στην BF είχα πάρει τούτη εδώ την σειρά σε 43" γιατί δεν πρόλαβα την 55αρα, και πριν μισό μήνα πήρα την lg 43αρα.
maxdore217 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Στις 30/7/2020 στις 11:34 ΜΜ, chriskourou είπε Το σχόλιο μου αφορά το "ΜΑΠΑ" που έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Αν είναι μάπα για 270 ευρώ οκ πάω πάσο. Εμένα οι απαιτήσεις μου είναι υψηλές, έχω την C9 στις 65" και θα ήθελα και ακόμη καλύτερη. Αλλά για γονείς/εξοχικό/τρίτη τηλεόραση που είναι και smart δεν μπορώ να καταλάβω πόσο μάπα μπορεί να είναι επαναλαμβάνω "στα 270 ευρώ". Θα φανεί αύριο βέβαια. Δεκτό! Βασικά Πάτησα σε δικό σου post αλλά πήγαινε γενικά η απάντηση μου...Αν έχεις παραλάβει και θες κάνε έναν κόπο και πες μας εδώ (έστω και σε spoiler μια άποψη).
chriskourou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, maxdore217 είπε Δεκτό! Βασικά Πάτησα σε δικό σου post αλλά πήγαινε γενικά η απάντηση μου...Αν έχεις παραλάβει και θες κάνε έναν κόπο και πες μας εδώ (έστω και σε spoiler μια άποψη). Ναι παρέλαβα σήμερα και μόλις πριν 5 λεπτά την έβαλα να παίξει. Ό,τι γράφω είναι πρώτες εντυπώσεις. 1. Η κατασκευή της τηλεόρασης είναι φτηνή, όπως αναμενόταν, αλλά ιδιαίτερα ποιοτικό και στιβαρό μου φάνηκε το τηλεκοντρόλ. Καλύτερο από αυτό που έχουν οι samsung. 2. Το μενού της είναι αρκετά εύχρηστο και απλό, πολύ θετική εντύπωση μου έκανε ο τρόπος με τον οποίο μετακινείς ή σβήνεις κανάλια τηλεόρασης. Έχω αλλάξει 4 premium τηλεοράσεις τα τελευταία 6 χρόνια (1 samsung, 3 LG Oled) πιο εύκολο τρόπο δεν έχω συναντήσει. 3. Tα χρώματα είναι όντως κάτω από μέτρια γενικά, αλλά δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Η αντίθεση επίσης 4. Οι out of the box ρυθμίσεις δεν είναι καλές, δε νομίζω πως μπορείς να αλλάξεις άρδην τις επιδόσεις της συγκεκριμένης TV, αλλά με 2-3 λεπτά που έπαιξα, βελτιώθηκαν (μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι με προβλήματα όρασης σίγουρα θα ενοχληθούν λιγότερο από μένα). 5. Δεν έχει scart. Ξέρω πως για το 99% των ανθρώπων είναι άχρηστο, αλλά έλα που μας χρειάστηκε! Ταινίες κτλ δε δοκίμασα να βάλω, αργότερα θα συνδέσω κ το netflix. Προσωπικά το μόνο που με φοβίζει, είναι μη χαλάσει μόλις τελειώσει η εγγύηση, κατά τα λοιπά, είναι ακριβώς ό,τι περίμενα Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από chriskourou 1
maxdore217 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 48 λεπτά πριν, chriskourou είπε Ναι παρέλαβα σήμερα και μόλις πριν 5 λεπτά την έβαλα να παίξει. Ό,τι γράφω είναι πρώτες εντυπώσεις. Ωραίος & Καλορίζικη , ο χρόνος θα δείξει αν και δεν ακούγονται φαινόμενα ότι τους μένει στα χέρια .... πάνω κάτω αυτά είχα δει και εγώ και για αυτό είπα αυτά που είπα , αλλά να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν και χειρότερα ( jvc /sharp ) στην ίδια κατηγορία τιμής! Να την χαρείς λοιπόν .
foler79 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, chriskourou είπε Ναι παρέλαβα σήμερα και μόλις πριν 5 λεπτά την έβαλα να παίξει. Ό,τι γράφω είναι πρώτες εντυπώσεις. 1. Η κατασκευή της τηλεόρασης είναι φτηνή, όπως αναμενόταν, αλλά ιδιαίτερα ποιοτικό και στιβαρό μου φάνηκε το τηλεκοντρόλ. Καλύτερο από αυτό που έχουν οι samsung. 2. Το μενού της είναι αρκετά εύχρηστο και απλό, πολύ θετική εντύπωση μου έκανε ο τρόπος με τον οποίο μετακινείς ή σβήνεις κανάλια τηλεόρασης. Έχω αλλάξει 4 premium τηλεοράσεις τα τελευταία 6 χρόνια (1 samsung, 3 LG Oled) πιο εύκολο τρόπο δεν έχω συναντήσει. 3. Tα χρώματα είναι όντως κάτω από μέτρια γενικά, αλλά δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Η αντίθεση επίσης 4. Οι out of the box ρυθμίσεις δεν είναι καλές, δε νομίζω πως μπορείς να αλλάξεις άρδην τις επιδόσεις της συγκεκριμένης TV, αλλά με 2-3 λεπτά που έπαιξα, βελτιώθηκαν (μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι με προβλήματα όρασης σίγουρα θα ενοχληθούν λιγότερο από μένα). 5. Δεν έχει scart. Ξέρω πως για το 99% των ανθρώπων είναι άχρηστο, αλλά έλα που μας χρειάστηκε! Ταινίες κτλ δε δοκίμασα να βάλω, αργότερα θα συνδέσω κ το netflix. Προσωπικά το μόνο που με φοβίζει, είναι μη χαλάσει μόλις τελειώσει η εγγύηση, κατά τα λοιπά, είναι ακριβώς ό,τι περίμενα Πώς αλλάζεις θέση ή σβήνεις τα κανάλια; Δεν βλέπω καθόλου digea αλλά 5 λεπτά που ασχολήθηκα δεν μου φάνηκε εύκολο. Επίσης αν δεν σου κάνει κόπο γράψε καμία ρύθμιση να δοκιμάσουμε...
chriskourou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, maxdore217 είπε Ωραίος & Καλορίζικη , ο χρόνος θα δείξει αν και δεν ακούγονται φαινόμενα ότι τους μένει στα χέρια .... πάνω κάτω αυτά είχα δει και εγώ και για αυτό είπα αυτά που είπα , αλλά να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν και χειρότερα ( jvc /sharp ) στην ίδια κατηγορία τιμής! Να την χαρείς λοιπόν . Τη δοκίμασα και στο netflix. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, πάντα δεδομένης της τιμής. Ας ελπίσουμε να βγει καλή στους γονείς μου, η δική μου εμπειρία τελείωσε 46 λεπτά πριν, foler79 είπε Πώς αλλάζεις θέση ή σβήνεις τα κανάλια; Δεν βλέπω καθόλου digea αλλά 5 λεπτά που ασχολήθηκα δεν μου φάνηκε εύκολο. Επίσης αν δεν σου κάνει κόπο γράψε καμία ρύθμιση να δοκιμάσουμε... Πηγαίνοντας στη λίστα των καναλιών, πηγαίνεις επεξεργασία αν θυμάμαι καλά (μπορώ να το δω αργότερα) και α) πατάς απλώς το πλήκτρο "ΟΚ" πάνω στο κανάλι που θες, β) αν θες να μετακινήσεις το κανάλι πατάς "αριστερά" στο joypad και στη συνέχεια το πας όπου θες με το πάνω κάτω γ) αν θες να σβήσεις το κανάλι τελείως πατάς απλώς "δεξιά" και το κανάλι σβήνεται. Σχετικά με τις ρυθμίσεις, κάποια φάση θα τις δω αναλυτικά, θυμάμαι ότι άλλαξα την εικόνα σε dynamic από κανονικό, ανέβασα περίπου επιπλέον 15 την αντίθεση, έβαλα τη μείωση θορύβου στο off, μείωσα ελάχιστα τη φωτεινότητα. Αυτές οι ρυθμίσεις που ανέφερα, ήταν οι μόνες με τις οποίες έπαιξα λίγο όχι οι μόνες που χρειάζονταν αλλαγή. Τις άλλες, άλλη στιγμή.
stefanidisg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Να καταλάβω, τα πριμα δουλεύουν;, Γιατί ανεβοκατεβαζω την μπάρα του ισοστάθμισης και δεν αλλάζει τίποτα, είναι για τα μπάζα μου φαίνεταιί ο ήχος;
JohnnyKun10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Την πήρα και γω την προηγούμενη Τετάρτη αλλά δε μου έχουν πιστωθεί τα ευρώ της €πιστροφης. Κάποιος άλλος που την έχει αγοράσει αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Πρέπει να περιμένω κι άλλο ή να πάω στο Γερμανό;
barimagas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/8/2020 στις 8:21 ΠΜ, JohnnyKun10 είπε Την πήρα και γω την προηγούμενη Τετάρτη αλλά δε μου έχουν πιστωθεί τα ευρώ της €πιστροφης. Κάποιος άλλος που την έχει αγοράσει αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Πρέπει να περιμένω κι άλλο ή να πάω στο Γερμανό; Στειλε εδω τα παραπονα σου με τα στοιχεια σου, την αποδειξη αγορας και του pos. Εγω περιμενα ενα μηνα να μπουν και μου λεγανε μπουρδες απο το eurofone banking. Tελικα αφου συννενοηθηκα με μια ευγενικη κυρια, εβγαλα ακρη και πιστωθηκαν δυο μερες μετα το email. [email protected] Πιστευω ειναι πολιτικη τους ωστε να κερδισουν απο καποιους που βαριουνται να το κυνηγησουν. Γι αυτους φταινε τα ''συστηματα''... Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από barimagas 2
Recreator Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Εχω αγορασει αυτην την τηλεοαραση σε μια προσφορα εδω και καποιους μηνες και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Αν εξαιρεσουμε τα κολληματα που παθαινει με το 4κ του Netflix, και το miracast (σημαντικο delay/stuttering), overall ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Καλα χρωματα και ικανοποιητικος ηχος. Δεν περιμενα τιποτα παραπανω σε αυτα τα λεφτα.
foler79 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 52 λεπτά πριν, Recreator είπε Εχω αγορασει αυτην την τηλεοαραση σε μια προσφορα εδω και καποιους μηνες και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Αν εξαιρεσουμε τα κολληματα που παθαινει με το 4κ του Netflix, και το miracast (σημαντικο delay/stuttering), overall ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Καλα χρωματα και ικανοποιητικος ηχος. Δεν περιμενα τιποτα παραπανω σε αυτα τα λεφτα. Το Netflix το πάει νεράκι, τι εννοείς κολλήματα;
tehyoda Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Έχει βρει κανείς κάνα κόλπο να ανοίγει από τα κουμπιά 123456789 η τα Channel Up Down?
Recreator Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 34 λεπτά πριν, foler79 είπε Το Netflix το πάει νεράκι, τι εννοείς κολλήματα; Εννοω οτι οταν βλεπω καποια σειρα, (νομιζω μονο σε 4κ το κανει αυτο), στιγμιαια, αλλα αισθητα κολλαει και προσπερναει στιγμιοτυπα. Οταν απο την αλλη βαζω Netflix απο το συνδεδεμενο Xbox, ειναι smooth.
foler79 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 35 λεπτά πριν, Recreator είπε Εννοω οτι οταν βλεπω καποια σειρα, (νομιζω μονο σε 4κ το κανει αυτο), στιγμιαια, αλλα αισθητα κολλαει και προσπερναει στιγμιοτυπα. Οταν απο την αλλη βαζω Netflix απο το συνδεδεμενο Xbox, ειναι smooth. Δεν το έχω συναντήσει ποτέ αυτό το θέμα. Ακόμα και στα 4κ αν δεν φτάνει η ταχύτητα δικτύου σου π.χ κατεβάζει την ανάλυση μόνο του. Έχεις κάνει όλες τις αναβαθμίσεις της TV?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα