ChrisN.S. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 42 λεπτά πριν, sithodor είπε Λοιπόν παιδιά εγώ την πήρα την τηλεόραση και θα σας πω την γνώμη μου. Θεωρώ πως στα 319 ευρώ που την πήρα,δεν θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο.Σιγουρα δεν είναι Sony,αλλά επίσης σίγουρα ,έχει εξαιρετική εικόνα,το μαύρο της είναι εντυπωσιακό για τα λεφτά της,οι συνδέσεις με Xbox,TV box, απροβληματιστες ,όλες τις βασικές εφαρμογές (νετφλιξ, YouTube,Plex)δυνατότητα να έχεις μόνο ήχο με ένα κουμπί, δυνατότητα να επέμβεις σε αρκετές ρυθμίσεις,ικανοποιητικό ήχο. Δεν βλέπω digea οπότε δεν ξέρω πως είναι εκεί η εικόνα,αλλά για ταινίες και σειρές που το θέλω εγώ είναι πάρα πολύ καλή.Επισης δεν θεωρώ ηλίθιο κάποιον που δίνει 1000 ευρώ για μια τηλεόραση,αλλά σίγουρα θα θεωρήσω ανόητο το γεγονός ότι κάποιος θα δώσει τόσα λεφτά για να βλέπει mega channel. Αλλά και πάλι, ποιος είμαι εγώ να κρίνω? Ελπίζοντας να αντέξει η τηλεόραση,σας λέω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την αγορά της,και από άποψη ποιότητας εικόνας και οπωσδήποτε τιμής. Σόρρυ για το σεντόνι.. Ποια ήταν η προηγούμενή σου τηλεόραση;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 3 hours ago, xtrmsnpr said: πήρα μια LG και είναι η νύχτα με την μέρα. (μιλώντας για ίδιο price tag σχεδόν) Αλλά με RGBW Panel, δλδ όχι πραγματικό 4K. 2
sithodor Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Ποια ήταν η προηγούμενή σου τηλεόραση; Είχα μια lg 55la620s. Είχα δώσει 920 ευρώ πριν 6 χρόνια. 1
chriskourou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, maxdore217 είπε Στα 270€ αποτελεί μια φθηνή εναλλακτική (σε αυτά τα λεφτά όμως δεν πρόκειται να δεις sammy lg sony 55'') θα δεις όμως vestel κατασκευές και ως εκεί πρέπει να γίνεται η σύγκριση (κάτι το οποίο δεν έχει γίνει) ...τώρα υπάρχουν και αυτοί που όταν αγοράσουν κάτι νιώθουν ότι πήραν το πρώτο λαχνό του Τζόκερ, αλλά μόνο έτσι δεν είναι! Δεν ξέρω τι παίζει με την συγκεκριμένη αλλά η 6140 δίπλα σε αντίστοιχο εισαγωγικό μοντέλο σαμσουνγκ δεν ήταν ίδια (ούτε παρόμοια), είχε διαφορά τόσο σε γωνίες θέασης ( και οι 2 va) όσο και στην κίνηση! Tώρα αυτά τα είναι va είναι έτσι είναι αλλιώς ( σιγά τι έχει η sony είναι καφενειακά) μόνο εδώ το διαβάζουμε και τα ακούμε , η ουσία είναι ότι αποτελεί μια φθηνή οικονομική tv και τέλος. Αν σε κάποιον κάνει η τιμή (μέχρι εκεί φτάνει η τσέπη του) τότε δεν έχει νόημα να κάνει καμία σύγκριση αυτήν με καλύτερη κατηγορία tv/και ακριβότερη τόσο απλό είναι. Αν κάποιος την παίρνει με τo σκεπτικό ότι όλοι οι άλλοι που έδωσαν περισσότερα είναι ηλίθιοι (χωρίς να την έχει δει κι όλας) ας το σκεφτεί ξανά! Γιατί υπάρχει και το ότι πληρώνεις παίρνεις. Το σχόλιο μου αφορά το "ΜΑΠΑ" που έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Αν είναι μάπα για 270 ευρώ οκ πάω πάσο. Εμένα οι απαιτήσεις μου είναι υψηλές, έχω την C9 στις 65" και θα ήθελα και ακόμη καλύτερη. Αλλά για γονείς/εξοχικό/τρίτη τηλεόραση που είναι και smart δεν μπορώ να καταλάβω πόσο μάπα μπορεί να είναι επαναλαμβάνω "στα 270 ευρώ". Θα φανεί αύριο βέβαια.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sithodor είπε είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την αγορά της,και από άποψη ποιότητας εικόνας και οπωσδήποτε τιμής. προηγούμενη τηλεόραση; Γιατί και εγώ όταν πήρα τις 43" της ίδια σειράς αυτό έλεγα.. Έφαγα ώρες να την καλιμπράρω,την έφτασα σε ένα ανεκτικό σημείο με τα χρώματα της το άφησα.. Δεν είχα δει άλλη 4k οπότε και γω έλεγα, έπιασα τον παπά από τα @@ που λένε. Τρομερό screen bleeding, και όπως έγραψα πριν σιγά τα χρώματα.. φταίει το VA panel της φυσικά γιαυτό.. Τώρα βλέπω ότι η νέα 4k (lg) που πήρα έκανε 95€ παραπάνω (από όταν την πήρα γιατί αλλιώς έχουν 210€ διαφορά) από αυτήν και δεν έχουν καμία σχέση,μα καμία! Αν πάει ως εκεί η τσέπη είναι απολύτως σεβαστό, αλλά δυστυχώς χίλιες φορές να μαζέψεις κάτι ακόμα (αυτά τα +200€, δε μιλάω σε price tag QLED με τα χιλιάδες € και να πας λίγο πιο πάνω παρά σε αυτή την τιμή hisense. 3 ώρες πριν, Thresh είπε Αλλά με RGBW Panel, δλδ όχι πραγματικό 4K. lg IPS, ε πόσο πραγματικό; να πάμε σε qled και rgbw με τα χιλιάρικα? https://www.displayspecifications.com/en/model/027f19a5 Για να μην το βγάζω(ουμε) off topic το θέμα, θεωρώ πώς είναι πολύ μέτρια ως κακή αγορά η αγορά αυτής της σειράς. Τους λόγους τους είπα, va panel ανύπαρκτο app store κακή απόδοση HDR κακή απόδοση χρωμάτων screen bleeding( οκ ίσως φταίει η παρτίδα μου) Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από xtrmsnpr
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 10 minutes ago, xtrmsnpr said: IPS για πραγματικό 4k πρέπει να ανέβουμε να σκάμε χιλιάρικά Ναι RGBW IPS Panel, τα οποία βάζει η LG στα πολύ φτηνά μοντέλα της, ενώ πχ η Sony όχι. Όχι χιλιάρικα, απλά από κάποια IPS μοντέλα και πάνω, πχ 400+ ευρώ (για 55"). 2
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Ναι RGBW IPS Panel, τα οποία βάζει η LG στα πολύ φτηνά μοντέλα της, ενώ πχ η Sony όχι. Όχι χιλιάρικα, απλά από κάποια IPS μοντέλα και πάνω, πχ 400+ ευρώ. ^αυτό ίσως και παραπάνω άντε πες (τουλάχιστον η δική μου με αρχική τιμή 550+ είναι RGBW) Πάντως δεν την προτείνω την TV της προσφοράς και ας ήταν και 65" ξέρω γω. LG με κλειστά μάτια 1
lionheart75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Την έχω από τα περασμένα BF, πρόλαβα στα 299€ από public όπου ουσιαστικά μου στοίχισε 284€ με μια 15ευρη δωροεπιταγή που είχα. Δεν είναι Όπλο ουδενί, όμως είναι τίμια και πολύ vfm. Την έχουν λιώσει τα παιδιά και γιαυτό αγοράστηκε πέραν την χαμηλής τιμής της και της καλής εικόνας σε αυτά τα χρήματα. Έχει κάποια θεματάκια με κολλήματα αραιά και πού όπου της κάνω καμιά επανεκκίνηση, βέβαια η δικιά μου τώρα που έκλεισαν τα σχολεία παίζει 24/7 συνεχώς και είναι βράχος φτου-φτου. Το smart κομμάτι είναι ok, δεν με τρελαίνει αλλά δεν έχει και κάποιο θέμα. Παίζει απροβλημάτιστα και σταθερά. Αρνητικό ίσως θα μπορούσα να πω ότι αργεί λίγο κάποιες φορές να φορτώσει πλήρως το youtube όταν μπαίνεις για πρώτη φορά (εικονίδια-βίντεο). Υπόψη ότι την έχω 24/7 συνδεδεμένη ενσύρματα σε powerline. Επίσης δεν διαβάζει κάποια αρχεία σε mkv και avi που έχω σε εξωτερικό σκληρό αποθήκη με ταινίες και παιδικά. Όμως δεν έχω προβεί σε αναβάθμιση firmware ακόμα. Αξίζει χαλαρά σε αυτά τα χρήματα, ανώτερη από τις JVC (vestel) του Κώτσου που παίζουν σε παραπλήσια χρήματα και από τις F&U σε παραπλήσια χρήματα. Όσοι είσαστε με περιορισμένο μπατζετ και θέλετε μεγαλούτσικη tv μην το σκέφτεστε καν. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από lionheart75 2
Doubt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Έχει κάποια θεματάκια με κολλήματα αραιά και πού όπου της κάνω καμιά επανεκκίνηση, βέβαια η δικιά μου τώρα που έκλεισαν τα σχολεία παίζει 24/7 συνεχώς και είναι βράχος φτου-φτου. Το smart κομμάτι είναι ok, δεν με τρελαίνει αλλά δεν έχει και κάποιο θέμα. Παίζει απροβλημάτιστα και. Αρνητικό ίσως θα μπορούσα να πω ότι αργεί λίγο κάποιες φορές να φορτώσει πλήρως το youtube όταν μπαίνεις για πρώτη φορά (εικονίδια-βίντεο). Υπόψη ότι την έχω 24/7 συνδεδεμένη ενσύρματα σε powerline. Επίσης δεν διαβάζει κάποια αρχεία σε mkv και avi που έχω σε εξωτερικό σκληρό αποθήκη με ταινίες και παιδικά. Όμως δεν έχω προβεί σε αναβάθμιση firmware ακόμα. Περίπου ίδια εποχή είχα πάρει εγώ την 65 κι έχει πάρει 3 αναβαθμίσεις, αν θυμάμαι καλά. Πρέπει να τη σβήσεις όμως για να σου εμφανίσει τη διαθέσιμη ενημέρωση, αν παίζει συνέχεια δε θα θα στο βγάλει ποτέ. Η πιο πρόσφατη ήταν μέσα στον Ιούλιο. 1
lionheart75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Περίπου ίδια εποχή είχα πάρει εγώ την 65 κι έχει πάρει 3 αναβαθμίσεις, αν θυμάμαι καλά. Πρέπει να τη σβήσεις όμως για να σου εμφανίσει τη διαθέσιμη ενημέρωση, αν παίζει συνέχεια δε θα θα στο βγάλει ποτέ. Η πιο πρόσφατη ήταν μέσα στον Ιούλιο. Πως σου ήρθε το update; Aναφέρει κάτι στην οθόνη όταν την ανοίγεις; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων πολύ χρήσιμο το σχόλιό σου. Εdit: Τυφλός τελείως, τώρα διάβασα πιο προσεκτικά και αναφέρεις ότι πρέπει να την κλείσεις. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από lionheart75
Doubt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε αναφέρει κάτι στην οθόνη όταν την ανοίγεις; Spoiler
lionheart75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Απόκρυψη περιεχομένων Million $ question!
PETRITIS13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε η τηλεόραση αυτή είχε παίξει πολύ πιο φθηνά στην black friday.. Η τηλεόραση, είναι ΜΑΠΑ! Έχω την 43" της ίδιας σειράς, κακή απόδοση χρωμάτων, κακό HDR, ανύπαρκτο app store. πήρα μια LG και είναι η νύχτα με την μέρα. (μιλώντας για ίδιο price tag σχεδόν) Στην 55 δεν ξέρω πόση θα ναι η διαφορά με την lg αλλά στην 43 ακόμα κ τα 95 ευρώ διαφορά + ότι όταν την πήρες τόσο μπορεί να ήταν παραπάνω η διαφορα Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από PETRITIS13
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, PETRITIS13 είπε Στην 55 δεν ξέρω πόση θα ναι η διαφορά με την lg αλλά στην 43 ακόμα κ τα 95 ευρώ διαφορά + ότι όταν την πήρες τόσο μπορεί να ήταν παραπάνω η διαφορα Δε κατάλαβα τι έγραψες
petritis31 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Δε κατάλαβα τι έγραψες καθως το θεμα δεν αφορα μονο τον 43 ιντζων τηλεόραση που πηρες , μήπως ξερεις στις 55 ιντζες ποση διαφορα τιμης εχουν απο την αντίστοιχη lg που πήρες? κ εαν στην black friday οταν την πηρες ηταν τοσο η διαφορα η αν ειναι τωρα τοσο η διαφορα? αν κ επαναλαμβανω λεμε για 95 ευρω αυτο ρωτησα δεν ειπα τιποτα κακο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα