iSAD Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα , παρέλαβα σήμερα την παρακάτω οδοντόβουρτσα και θα ήθελα απο όσους την έχουν αν μπορείτε κάποια βοήθεια στα εξής ερωτήματα. Πρώτον , μετά απο πολλά χρόνια στην oral-b είχα μάθει οτι μπροστά η κεφαλή περιστρέφεται εδώ έχει μια πολύ έντονη δόνηση , απλά το περνάω στα δόντια μου η θέλει και κάποια κίνηση πάνω κάτω πχ? Δεύτερον , έχει 5 modes , ποια απο αυτα κάνουμε καθημερινή χρήση και ποια πιο σπανια? Τρίτον , παίζει ρόλο η οδοντοκρεμα ποια θα είναι? Ευχαριστω! Υ.Γ. Κεφαλές απο που αγοράζετε εσείς? Οδοντόβουρτσα: https://www.skroutz.gr/s/4228072/Philips-Sonicare-HX9352-04-Diamond-Clean.html
lamargos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν έχει διαφορα από την Oral B σε ό,τι αφορά τις κινήσεις του χεριού σου. Απλά είναι διαφορετική η κεφαλή και σου φαίνεται λίγο περίεργη. Θέλεις λίγες μέρες για να τη συνηθίσεις. Πρόσεχε μόνο να μην την πιέζεις πάρα πολύ γιατί σε αντίθεση με την Oral B δεν έχει κάποιο μηχανισμό για να σε προειδοποιεί αν ασκείς υπερβολική πίεση. Όσον αφορά τα modes, είναι αντίστοιχα με αυτά μίας Oral B. Εγώ χρησιμοποιώ το πρώτο. Είναι θέμα του τί θες να κάνεις και θέμα γούστου. Αναφορικά με την οδοντόκρεμα, ισχύει ό,τι και με την Oral B. Προσωπικά χρησιμοποιώ Colgate Perioguard Plus. Το μεγάλο αρνητικό για τη συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα είναι το κόστος των ανταλλακτικών. Παραγγέλνω από amazon μαζί με άλλες αγορές μου και συνήθως τόσα για να μου φθάσουν σίγουρα για ένα χρόνο. Δύσκολο να βρεις κάτω από 5-6 ευρώ το ένα βουρτσακι. Ψάξε skroutz και amazon. Η οδοντόβουρτσα είναι πάρα πολύ καλή και θα πάθεις την πλάκα σου με την απίστευτη μπαταρία, που έχει. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από lamargos
iSAD Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, lamargos είπε Δεν έχει διαφορα από την Oral B σε ό,τι αφορά τις κινήσεις του χεριού σου. Απλά είναι διαφορετική η κεφαλή και σου φαίνεται λίγο περίεργη. Θέλεις λίγες μέρες για να τη συνηθίσεις. Πρόσεχε μόνο να μην την πιέζεις πάρα πολύ γιατί σε αντίθεση με την Oral B δεν έχει κάποιο μηχανισμό για να σε προειδοποιεί αν ασκείς υπερβολική πίεση. Όσον αφορά τα modes, είναι αντίστοιχα με αυτά μίας Oral B. Εγώ χρησιμοποιώ το πρώτο. Είναι θέμα του τί θες να κάνεις και θέμα γούστου. Αναφορικά με την οδοντόκρεμα, ισχύει ό,τι και με την Oral B. Προσωπικά χρησιμοποιώ Colgate Perioguard Plus. Το μεγάλο αρνητικό για τη συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα είναι το κόστος των ανταλλακτικών. Παραγγέλνω από amazon μαζί με άλλες αγορές μου και συνήθως τόσα για να μου φθάσουν σίγουρα για ένα χρόνο. Δύσκολο να βρεις κάτω από 5-6 ευρώ το ένα βουρτσακι. Ψάξε skroutz και amazon. Η οδοντόβουρτσα είναι πάρα πολύ καλή και θα πάθεις την πλάκα σου με την απίστευτη μπαταρία, που έχει. Μετά το μεσημεριανό ήθελα απο περιέργεια να την δοκιμάσω στο white mode με γαργαλούσε πάρα πολύ! Λογικά θα την συνηθίσω σε λίγες μέρες , κάτι ακόμα πολύ θετικό είδα πολύ δυνατό μοτεράκι καμία σχέση με το προηγούμε της Oral-b που είχα. Για αυτό ρώτησα γιατι και εγώ για άμαζον με κόβω μαζικά 10-15 ή σε κανα blackfriday. Ελπίζω να βγεί καλή!
Grim Ripper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, lamargos είπε Δεν έχει διαφορα από την Oral B σε ό,τι αφορά τις κινήσεις του χεριού σου. Απλά είναι διαφορετική η κεφαλή και σου φαίνεται λίγο περίεργη. Θέλεις λίγες μέρες για να τη συνηθίσεις. Πρόσεχε μόνο να μην την πιέζεις πάρα πολύ γιατί σε αντίθεση με την Oral B δεν έχει κάποιο μηχανισμό για να σε προειδοποιεί αν ασκείς υπερβολική πίεση. Όσον αφορά τα modes, είναι αντίστοιχα με αυτά μίας Oral B. Εγώ χρησιμοποιώ το πρώτο. Είναι θέμα του τί θες να κάνεις και θέμα γούστου. Αναφορικά με την οδοντόκρεμα, ισχύει ό,τι και με την Oral B. Προσωπικά χρησιμοποιώ Colgate Perioguard Plus. Το μεγάλο αρνητικό για τη συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα είναι το κόστος των ανταλλακτικών. Παραγγέλνω από amazon μαζί με άλλες αγορές μου και συνήθως τόσα για να μου φθάσουν σίγουρα για ένα χρόνο. Δύσκολο να βρεις κάτω από 5-6 ευρώ το ένα βουρτσακι. Ψάξε skroutz και amazon. Η οδοντόβουρτσα είναι πάρα πολύ καλή και θα πάθεις την πλάκα σου με την απίστευτη μπαταρία, που έχει. Έχεις να προτείνεις original κεφαλές; Πήρα τώρα κάποιες από το Amazon, ευτυχώς φαίνονται original αλλά ενώ πήρα το πακέτο με τις 2 εκείνοι μου έστειλαν πακέτο με 4 από το οποίο είχαν μάλλον βγάλει τις 2 κεφαλές απ' ότι φαίνεται. 7 ώρες πριν, iSAD είπε Καλησπέρα , παρέλαβα σήμερα την παρακάτω οδοντόβουρτσα και θα ήθελα απο όσους την έχουν αν μπορείτε κάποια βοήθεια στα εξής ερωτήματα. Πρώτον , μετά απο πολλά χρόνια στην oral-b είχα μάθει οτι μπροστά η κεφαλή περιστρέφεται εδώ έχει μια πολύ έντονη δόνηση , απλά το περνάω στα δόντια μου η θέλει και κάποια κίνηση πάνω κάτω πχ? Δεύτερον , έχει 5 modes , ποια απο αυτα κάνουμε καθημερινή χρήση και ποια πιο σπανια? Τρίτον , παίζει ρόλο η οδοντοκρεμα ποια θα είναι? Ευχαριστω! Υ.Γ. Κεφαλές απο που αγοράζετε εσείς? Οδοντόβουρτσα: https://www.skroutz.gr/s/4228072/Philips-Sonicare-HX9352-04-Diamond-Clean.html Απ' όσο ξέρω δεν την βάζεις σε κάθε δόντι όπως την Oral-B, απλά το κάνεις πέρα δώθε στα δόντια (κάπως σαν γωνία 45 μοιρών) και σχετικά γρήγορα. Η κεφαλή ουσιαστικά πάλλεται, πηγαίνει δεξιά - αριστερά και πάνω - κάτω.
lamargos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά, είχα αγοράσει από το Amazon αυτές τις κεφαλές. Original είναι, καλή τιμή σε σχεση με αυτές που έβρισκα στο skroutz. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα όσο καιρό τις χρησιμοποιώ. Κοιτάξτε και αυτές, που είναι σε καλύτερη τιμή. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από lamargos
Grim Ripper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, lamargos είπε Προσωπικά, είχα αγοράσει από το Amazon αυτές τις κεφαλές. Original είναι, καλή τιμή σε σχεση με αυτές που έβρισκα στο skroutz. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα όσο καιρό τις χρησιμοποιώ. Κοιτάξτε και αυτές, που είναι σε καλύτερη τιμή. Κάτι μου λέει ότι αυτές οι κεφαλές με το σηματάκι στο κάτω μέρος είναι σίγουρα original, για τις άλλες δεν παίρνω όρκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα