Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν αληθεύει προφανώς αυτοί έχουν βάλει σκοπό να αυτοκτονήσουν «τεχνολογικά» ...

Με τέτοια χάλια απλά δυναμώνουν περισσότερο τους άλλους μεγάλους παίκτες .

Ή απλά διαπίστωσαν πως όταν πασάρεις το τίποτα σαν εξέλιξη και πουλάς όσο θες, ο κόσμος «τσιμπάει» και αγοράζει ...

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

S20+ βγάζω 7.30 ωρες screen time . Γιατί όλοι λέτε ότι ρουφάει την μπαταρία σαν σκούπα απορώ 

Εγώ βγάζω 35 ώρες screen time με mate 30 5g. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό που είπες? Και δεν λέγεται screen time αλλά sot (screen on time). Και δεν έχει καμία σημασία που βγάζεις 8 ώρες. 

Βάλε το στο 100% φωτεινότητα (ηλιόλουστη μέρα ολοήμερη εκδρομή) να τραβήξεις κάνα βιντεάκι καμία φωτογραφία (αν τα καταφέρεις αφού θα πάρει φωτιά) να μιλήσεις και λίγο να σερφαρεις και λίγο και αν σου βγάλει 3ωρο φίλε να μου γράψεις.

Μερικοί πραγματικά δεν μπορείτε να χωνέψετε τη λάθος αγορά σας με τίποτε. 

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, tsarouc είπε

Εγώ βγάζω 35 ώρες screen time με mate 30 5g. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό που είπες? Και δεν λέγεται screen time αλλά sot (screen on time). Και δεν έχει καμία σημασία που βγάζεις 8 ώρες. 

Βάλε το στο 100% φωτεινότητα (ηλιόλουστη μέρα ολοήμερη εκδρομή) να τραβήξεις κάνα βιντεάκι καμία φωτογραφία (αν τα καταφέρεις αφού θα πάρει φωτιά) να μιλήσεις και λίγο να σερφαρεις και λίγο και αν σου βγάλει 3ωρο φίλε να μου γράψεις.

Είσαι λίγο επιθετικός ε ? Αυτό που είπα σημαίνει ότι με χρήση social media και YouTube βγάζω screen on time (αφού ένα on θα σε σώσει και θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά ) 7.30 ώρες από φόρτιση σε φόρτιση . 
2ον φιλαράκι στο 100% η φωτεινότητα σε οιοσδήποτε κινητό και να έχεις ρίχνει το sot στο μισό.

φωτια όσο το έχω δεν έχει Πάρει ποτέ όπως το εννοείς έσυ, όλα τα κινητά με χρήση σε ηλιόλουστη μέρα ζεσταίνονται ... όλα αναιξεραιτως φίλε , έτσι λειτουργεί η ψύξη στις κινητές συσκευές . Με αποβολή θερμότητας από μέσα προς τα έξω ...

με όλα όσα λες λοιπόν βγάζω μέρα φίλε που πας να το παίξεις και έξυπνος , και καλά ότι κάναμε λάθος αγορά , και ότι εσυ με ένα mate 30 χωρίς επίσημα play services έκανες σωστότερη δλδ? Κατά την γνώμη μ η δικιά σ αγορά είναι λάθος . Αυτό είναι ανάλογα τα θέλω του καθένα , λάθος αγορά για σένα , σωστή για μένα και κάποιον άλλο . ... προφανώς και γνώριζα τι αγορά έκανα , και δεν έχω κανένα λόγο να την παινεύω ...αν ήθελα να παίζω παιχνιδάκια κλπ θα έπαιρνα one plus , γιατί exynos δεν κάνει και όντως ζεσταίνεται σε gaming μετά από λίγη ώρα  , να μην αναφερθώ όμως σε Kirin που σε gpu είναι σκουπίδι . Όποτε κρατά την επιθετική απάντηση για σένα και απόλαυσε το mate 30 σου , και άσε εμάς να απολαύσουμε τις δικές μας λάθος αγορές ...

Όπως επίσης αν βάλω αύριο αγγελία ανταλλαγής με mate 30 pro , να είσαι σίγουρος ότι θα βρω για πλάκα να το κάνω . 

φιλάκια...

SmartSelect_20200726-215918_Device care.jpg

Και έχει ακόμα 22% μπαταρία...

Επεξ/σία από dimitrisdim14
  • Like 5
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Xviper13 είπε

Ενημερωτικά... Οι τιμές των note θα είναι μικρότερες από τα S20... Παράδειγμα... Ξέρω σίγουρα ότι το note 20 ultra θα είναι φθηνότερο από το s20 ultra. Οπότε περίμενε λίγο να ανακοινωθούν και μετά κράζουμε...

Κυκλοφορούν φήμες για αύξηση τιμής, κάποιοι leakers λένε για 1049$ το Note 20 και 1449$ για το Ultra, βέβαια μου φαίνονται υπερβολικές, θα δείξει πόσο θα το κοστολογήσουν τελικά. Όπως και να έχει η Samsung δεν καταλαβαίνει με το κράξιμο που τρώει οτι πρέπει να αλλάξει πορεία ; Είχα το Note 8 και ήμουν σχετικά ευχαριστημένος αλλά οδεύουμε προς το χάος και θα πάει τζάμπα μια καλή σειρά επαγγελματικών τηλεφώνων (το βλέπω το έργο να το λήγουν κάποια στιγμή στο μέλλον).

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, navaro7 είπε

Σταμάτησα να διαβάζω στο..πλαστικό οπίσθιο....

Εν το μεταξύ το υλικό δεν το λένε  πλαστικό ... Το λένε glass-tic... Χαχαχα τραγικοί ?

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, tsarouc είπε

Διαισθάνομαι ΠΟΛΛΑ κόμπλεξ. Λάρωσε.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...