bbbb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εχω ένα pc με windows 10/peppermint 10, 2 wifi adapters, 2 ασύρματες συνδέσεις cosmote-->mifi router και vodafone-->παλιό κινητό ως hotspot. Αυτό που με ενδιαφέρει να κάνω είναι να συνδέω 2 wifi δίκτυα ταυτόχρονα. Ανάλογα το πρόγραμμα που θέλω να χρησιμοποιήσω να καταλαβαίνει αυτόματα και ποια σύνδεση πρέπει να χρησιμοποιήσει. Tα 2 δίκτυα συνδέονται κανονικά 1 σε κάθε usb wifi adapter, αλλά δεν μπορώ να επιλέξω ποιο να λειτουργεί ανάλογα το πρόγραμμα. Για windows βρήκα ένα πρόγραμμα που λέγεται forcebindip αλλά δεν καταφέρνω να το κάνω να λειτουργήσει σωστά. Υπάρχει άλλη λύση? Επίσης αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα-λύση για linux το ίδιο μου κάνει. Ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από bbbb
logvphys Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Υπαρχουν τα mikrotik που μπορεις να κανεις Load balance τις γραμμες καθως και mark routing, να στελνεις αυτο που θες εκει που θες, αλλα για να σου πω την αληθεια για να το καταφερεις αυτο αν πιασεις τα mikrotik τωρα στα χερια σου, πιθανο να θες κανα εξαμηνο για να το υλοποιησεις με το διαβασμα που θελει.
bbbb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ. Απο ότι είδα χρειάζεται ένα έξτρα router το mikrotik και επίσης δεν κατάλαβα αν γίνεται να συνδεθούν πάνω του ασύρματα και τα 2 wifi hotspot ή θα πρέπει να πάρω και κανονικά 4g router με ethernet έξοδο για να συνδεθούν πάνω στο mikrotik.. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το load balance καθόλου αλλά το mark routing είναι ενδιαφέρον Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από bbbb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα