Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερώτηση κρίσεως. Όταν λέμε πάγια εντολή, μπορούμε να βάλουμε να χρεώνει αυτόματα πιστωτική κάρτα κάθε μήνα; Έτσι δεν θα εξαρτάται το τράβηγμα από το αν έχει χρήματα μέσα ένας λογαριασμός τραπέζης. Απλά θα χρειάζεται να έχει υπόλοιπο πίστωσης η κάρτα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, Dante80 είπε

Ερώτηση κρίσεως. Όταν λέμε πάγια εντολή, μπορούμε να βάλουμε να χρεώνει αυτόματα πιστωτική κάρτα κάθε μήνα; Έτσι δεν θα εξαρτάται το τράβηγμα από το αν έχει χρήματα μέσα ένας λογαριασμός τραπέζης. Απλά θα χρειάζεται να έχει υπόλοιπο πίστωσης η κάρτα.

Πολύ καλή ερώτηση, όπως και επίσης όσο και να έχω ψάξει δεν μπορώ να βρω πώς ορίζεις πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα! Μόνο με λογαριασμό βρίσκω!

9 ώρες πριν, PurpleNinja είπε

με προπληρωμένη το δέχεται και περνιούνται κανονικά οι πληρωμές στο αφορολόγητο?

Ναι.

8 ώρες πριν, Fallen333 είπε

Μέσω e-contract ολοκληρώθηκε η διαδικασία της φόρμας, άλλο όνομα η παροχή, άλλο όνομα η κάρτα (προπληρωμένη μάλιστα). 
Αλλά... ΔΕΝ έστειλαν e-mail με τα συμβόλαια ως συνήθως, πήραν τηλ στο δηλωμένο κινητό το οποίο δεν απάντησε ο άλλος, τους κάλεσα εγώ πίσω στο 800-900-1000 ρωτώντας "ποιό το πρόβλημα?" και μου είπε η τηλεφωνήτρια που δεν ανήκε όμως στο τμήμα των συμβολαίων οτι θα ξανακαλέσουν στο κινητό για λεπτομέρειες και πλήρη επιβεβαίωση των στοιχείων! 
Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν. 

Εικασίες κάνουμε, σενάρια φανταζόμαστε: 
ΠΙΘΑΝΩΣ για λόγους ασφαλείας να χρειάζεται να επιβεβαιώσουν και τα 2 άτομα ταυτόχρονα στο κινητό με τον υπάλληλο της ΔΕΗ τα στοιχεία τους και την συναίνεση της κάρτας στην παροχή! 
Λογικά θα ρωτήσουν την "παροχή" τί σχέση έχεις με την "κάρτα"? Σύζυγος? Αδερφός? Θεία? Την έκλεψες??

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας κάνεις. Εννοείται πως δε στέλνουν απευθείας τα συμβόλαια, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση αφμ κλπ. Δεν θα ασχοληθούν με τη κάρτα. Τώρα που δεν απάντησες στο τηλέφωνο, την πάτησες. Σας έχω πει... να το έχετε μαζί σας και στη τουαλέτα 

1 ώρα πριν, giannis22k είπε

Καλημερα.Μου ηρθε eimail (home online) με την συμβαση και του ορους.Δεν λεει καπου για την ρητρα ΟΤΣ .

Προχώρα... το γράφει online στους ειδικούς όρους και τον τιμοκατάλογο ότι δεν εφαρμόζεται. Ούτως η άλλως θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις απτό ebill

28 λεπτά πριν, Thanos (Earth -616) είπε

Πολύ καλή ερώτηση, όπως και επίσης όσο και να έχω ψάξει δεν μπορώ να βρω πώς ορίζεις πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα! Μόνο με λογαριασμό βρίσκω!

Aυτο που έχει η ΔΕΗ δεν είναι πάγια εντολή...είναι αποθήκευση στοιχειων, κάτι σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι και τραβάνε λεφτά.

• Like 1

29 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τώρα που δεν απάντησες στο τηλέφωνο, την πάτησες. Σας έχω πει... να το έχετε μαζί σας και στη τουαλέτα 

Εγω αυτο φοβαμαι περισσοτερο απ'ολα οτι θα με παρουν καποια στιγμη που δεν θα μπορω να μιλησω.

Τι κανω αν δεν μιλησω?Παιρνω ηρεμηστικο αρματωνομαι και παω απο εκει?

Ειμαστε και εμεις που δεν μας εχουν παρει ακομα, και οχι τιποτα αλλο θελουμε επανασυνδεση και δεν μπορουμε να μπουμε σε σπιτι που νοικιαζουμε επειδη δεν εχει ρευμα 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, HERTHAN said:

Εγω αυτο φοβαμαι περισσοτερο απ'ολα οτι θα με παρουν καποια στιγμη που δεν θα μπορω να μιλησω.

Τι κανω αν δεν μιλησω?Παιρνω ηρεμηστικο αρματωνομαι και παω απο εκει?

Τους έχω βάλει στα αγαπημένα προσωρινά για να χτυπάει και να τους ακούω ακόμα και αν κοιμάμαι και είναι στο μην ενοχλείτε 😂🤣

ελαβαν τα παιδιά δικαιολογητικά μου είπαν, αλλά δεν ξέρουν ποσό καιρό θέλουν να τα επεξεργαστούν😂🤣 μην είμαι παράλογη! 

Επεξ/σία από marmagia

13 λεπτά πριν, marmagia είπε

Τους έχω βάλει στα αγαπημένα προσωρινά για να χτυπάει και να τους ακούω ακόμα και αν κοιμάμαι και είναι στο μην ενοχλείτε 😂🤣

ελαβαν τα παιδιά δικαιολογητικά μου είπαν, αλλά δεν ξέρουν ποσό καιρό θέλουν να τα επεξεργαστούν😂🤣 μην είμαι παράλογη! 

Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να ξαναερθεις σε επικοινωνια σε περιπτωση που χασεις το τηλεφωνημα.

Εγω βασικα ειμαι σιγουρος οτι κατα 99,9% θα το χασω.

6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να ξαναερθεις σε επικοινωνια σε περιπτωση που χασεις το τηλεφωνημα.

Εγω βασικα ειμαι σιγουρος οτι κατα 99,9% θα το χασω.

Εμένα μου έστειλαν email ότι με κάλεσαν και δεν το απάντησα και στο 8009001000 που πήρα, μου είπαν να απαντήσω στο email και να τους ζητήσω να ξανακαλέσουν συγκεκριμένες ώρες. Μου είπαν μάλιστα ότι μπορεί να με καλέσουν μέχρι αργά το βράδυ - μέχρι και 9:30 μ.μ. αν θυμάμαι καλά.

Ε, τί να κάνω, αφού τηλεφώνησαν το πρωί την ώρα που ήμουν στην τάξη κι έκανα μάθημα...

• Like 3

3 λεπτά πριν, vsk είπε

Εμένα μου έστειλαν email ότι με κάλεσαν και δεν το απάντησα και στο 8009001000 που πήρα, μου είπαν να απαντήσω στο email και να τους ζητήσω να ξανακαλέσουν συγκεκριμένες ώρες. Μου είπαν μάλιστα ότι μπορεί να με καλέσουν μέχρι αργά το βράδυ - μέχρι και 9:30 μ.μ. αν θυμάμαι καλά.

Ε, τί να κάνω, αφού τηλεφώνησαν το πρωί την ώρα που ήμουν στην τάξη κι έκανα μάθημα...

Ωραιος vsk.

Σε ποιο email εστειλες μηνυμα για να τους πεις τι ωρες θελεις να σε παρουν τηλεφωνο?

• Super Moderators
4 hours ago, Dante80 said:

Ναι λογικά.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ωραιος vsk.

Σε ποιο email εστειλες μηνυμα για να τους πεις τι ωρες θελεις να σε παρουν τηλεφωνο?

Στο [email protected].

Δώσε τους βέβαια όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, αριθμός αίτησης, αριθμός παροχής, ΑΦΜ, κτλ

Επεξ/σία από vsk
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...