Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Αυτο ρωταω, μιας και εχει νυχτερινο μετρητη θελει παλι τα 34 ευρω + Φπα που διαβαζω; Θέλει κατι αλλο; ή εκεινο ειναι μονο για να μπει ο διπλος μετρητης; Ακομα δεν εχω καν ρευμα, πρεπει να ερθει και μετα μιλαω με Δεδδηε για ενεργοποιηση;
Μιας και το Home Online ειναι προγραμματα με φθηνοτερη χρεωση στο νυχτερινο, ετσι οπως το κοβω το χασαμε το ΚΟΤ για φετος, μιας και ημουν δηλωμενος στο παλιο σπιτι.

Ευχαριστω.

Καλημερα.. Πρωτα θα πρεπει να ζητησεις την επανσυνδεση του ρευματος απο καποιον παροχο... Και μετα θα ζητησεις την ενεργοποιηση του νυχτερινου απο τον Δεδδηε... Φυσικα και θα πληρωσεις τα χρηματα αυτα  για το νυχτερινο ρευμα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα μια ερώτηση έκανα αίτηση για ηλεκτροδότηση για home on-line. Μιας και το μισθωτήριο το υπέγραψα σήμερα, θα το έχω στο ταξισ νετ σήμερα ή αύριο. Κατά την αίτηση στην επισυνάψη του μισθωτήριου την είχε προαιρετική και ανέφερε ότι ίσως μου την ζητήσουν όταν με πάρουν για τα άλλα δικαιολογητικά. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει κάπως την αίτηση αυτό?

2 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Καλησπέρα μια ερώτηση έκανα αίτηση για ηλεκτροδότηση για home on-line. Μιας και το μισθωτήριο το υπέγραψα σήμερα, θα το έχω στο ταξισ νετ σήμερα ή αύριο. Κατά την αίτηση στην επισυνάψη του μισθωτήριου την είχε προαιρετική και ανέφερε ότι ίσως μου την ζητήσουν όταν με πάρουν για τα άλλα δικαιολογητικά. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει κάπως την αίτηση αυτό?

εμένα είχε κολλήσει γιατί δεν είχα ανεβάσει μισθωτήριο, όταν το έστειλα προχώρησε η αίτηση...

4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

εμένα είχε κολλήσει γιατί δεν είχα ανεβάσει μισθωτήριο, όταν το έστειλα προχώρησε η αίτηση...

Εννοείς ότι δεν σε πήραν καν τηλέφωνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων?

10 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Εννοείς ότι δεν σε πήραν καν τηλέφωνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων?

Τηλέφωνο για επιβεβαιώση στοιχείων με πήραν πριν μου στείλουν το συμβόλαιο 

Η αίτηση κόλλησε, αφότου είχα στείλει την Υ/Δ, και εκκρεμούσε το μισθωτήριο

Τους το έστειλα και την επομένη η αίτηση προχώρησε

3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Τηλέφωνο για επιβεβαιώση στοιχείων με πήραν πριν μου στείλουν το συμβόλαιο 

Η αίτηση κόλλησε, αφότου είχα στείλει την Υ/Δ, και εκκρεμούσε το μισθωτήριο

Τους το έστειλα και την επομένη η αίτηση προχώρησε

Α οκ σε ευχαριστώ πολύ. Όταν με το καλό μου στείλουν το συμβόλαιο μαζί με την υπεύθυνη δήλωση και τα δικαιολογητικά που θα ζητήσουν θα επισυνάψω και το μισθωτήριο και πιστεύω να είμαι οκ

• Like 1

Καλησπέρα και από εμένα. Μου ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός με ρήτρα αναπροσαρμογής 70€. Αν μεταβώ σε κάποιο απο τα Enter/Online δεν θα πληρώνω την ρήτρα; Συνολικά το ποσό ήταν 200€, αν μπω σε ένα από τα δύο θα πάει αυτόματα στα 130€;

Ευχαριστώ!

4 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι , θα πάει κιλοβατώρες που έκαψες επι τιμή κιλοβατώρας enter/online

Αυτή τη στιγμή είμαι στο Γ1Ν άρα θα έχω μικρότερη τιμή χρέωσης σε αυτά τα προγράμματα

Καλησπέρα, από απλή σύνδεση ΔΕΗ που έχω Γ1Ν, μου ήρθε λογαριασμός 190€. Έβαλα τις κιλοβατώρες στο excel σύγκρισης προγραμμάτων και μου βγάζει για το MyHomeOnline της ΔΕΗ 116€ ότι θα πλήρωνα.. Πώς γίνεται η ίδια η ΔΕΗ να έχει τέτοιο πρόγραμμα;;; Έχει κάποιο catch; Το να τραβάνε τα λεφτά από την τράπεζα κάθε μήνα αντί για κάθε 2μηνο ή 4μηνο δεν είναι θέμα για μένα μιας και έτσι κι αλλιώς τα πληρώνω online με e-bill. Είναι τίποτα άλλο που είναι κρυφό και δεν το καταλαβαίνω;;

27 λεπτά πριν, kavaliotis είπε

Καλησπέρα, από απλή σύνδεση ΔΕΗ που έχω Γ1Ν, μου ήρθε λογαριασμός 190€. Έβαλα τις κιλοβατώρες στο excel σύγκρισης προγραμμάτων και μου βγάζει για το MyHomeOnline της ΔΕΗ 116€ ότι θα πλήρωνα.. Πώς γίνεται η ίδια η ΔΕΗ να έχει τέτοιο πρόγραμμα;;; Έχει κάποιο catch; Το να τραβάνε τα λεφτά από την τράπεζα κάθε μήνα αντί για κάθε 2μηνο ή 4μηνο δεν είναι θέμα για μένα μιας και έτσι κι αλλιώς τα πληρώνω online με e-bill. Είναι τίποτα άλλο που είναι κρυφό και δεν το καταλαβαίνω;;

Εχω την ιδια απορια.......too good to be true.....έχει λάκο η φάβα? Δεν ισχύει νυχτερινό πρόγραμμα στα 2 νεα προγραμματα της ΔΕΗ (το οποιο νυχτερινο τοσα χρονια το εχω καταβολευτει)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Sebu είπε

Εχω την ιδια απορια.......too good to be true.....έχει λάκο η φάβα? Δεν ισχύει νυχτερινό πρόγραμμα στα 2 νεα προγραμματα της ΔΕΗ (το οποιο νυχτερινο τοσα χρονια το εχω καταβολευτει)?

0.096 ημερήσιο, 0.076 νυχτερινό έχει το Online. Και 30 ευρώ bonus. Xωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και χωρίς λάκο.

Επεξ/σία από ekrepali

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, marmagia είπε

Ερώτηση για οποιον ξέρει. Συγγενής είναι στο Γ1Ν, τα στοιχεία του λογαριασμού όμως είναι στου αποθανόντα άνδρα της. Θέλει να κάνει το online. Οπότε αντιλαμβάνομαι οτι πρέπει να γίνει αλλαγή ονόματος (με ο,τι αυτό συνεπάγεται για νεα ΥΔΕ) και να επιστραφεί η εγγύηση 60ε που έχει τώρα. Μπορεί κατά τη φάση της ηλεκτρονικής αίτησης (δεν έχει ebill γιατί δεν ταυτίζονται τα στοιχεία σωστα- μάλλον κάτι έχει γίνει και δεν έχει στο αρχείο η ΔΕΗ ταυτότητα) να ζητήσει online  και έτσι να βάλει πάγια εντολή ωστε να μην πληρώσει ξανά εγγύηση; Έχει ήδη πάγια εντολή στο Γ1Ν

σε ποιά περίοδο ομως αναφερόταν; αυτός που σου λέω βγήκε πριν 4-5 μέρες και ήταν για τη περίοδο ως 15/10

Μου είπαν σήμερα (και γω αίτηση πεμπτη) οτι τα δικαιολογητικά φτανουν στο μειλ μια μερα μετα το τηλ άρα αύριο και σε σενα και σε μένα

Με κάθε επιφύλαξη:

το online συνδυάζεται με ΚΟΤ, το enter οχι

-τιμή kwh σε online:0,0960 μέρα και 0,0760 νύχτa έναντι 0,0977 και 0,0734 αντίστοιχα στο enter (υπολογισμένα το 5% εκπτωση συνέπειας και 2% λογω παγιας εντολης).

-το online δίνει για τώρα -30ε στο πρώτο λογαριασμό

- πάγιο σε online 0,5ε, πάγιο σε enter 1,5e. κανένα απο τα δυο δεν έχουν ρήτρα αναπροσαρμογής

κατά βάση πιστεύω οτι η διαφορά πέραν απο το ΚΟΤ είναι οτι το ένα απευθύνεται σε καποιον που τα παει καλα με τη τεχνολογία και μπορεί να ολοκληρώσει online την ολη διαδικασια και δεν εχει θεμα να πληρωνει αποκλειστικα με παγια εντολη μεσω καρτας

το εντερ γινται και απο καταστημα και μπορει καποιος αν θελει να μην πληρωσει με παγια εντολη. 

ήταν μέχρι 21.10.2021 και δε γράφει τίποτα. Απλά έχει πάρα πολύ μεγάλη OTS 

Επεξ/σία από coyote2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...