Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, zmichalakis είπε

Το συμβόλαιο που μου έσετιλαν και υπέγραψα έγραφε Home Online.....  Το βλέπω για μπέρδεμα το θέμα. 

κομπλέ είσαι , το πολύ να σε ταλαιπωρήσουν λίγο αλλά μέσω ΡΑΕ όπως και την άλλη φορά όλα καλά ....

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι εχει να γινει. Μολις ληξουν τα συμβολαια με τα 0.1050 και 0.078 με το παλιο enter και παμε στα 0.24 λεπτα μιλαμε για λογαριασμους 240% πανω απο αυτα που εχουμε.

Δηλαδη εγω δινω 390 το τετραμηνο για 2050KW 95 ειναι δημοι ερτ αρα εχουμε 295 ευρω ενεργεια με ολα μεσα. Με 240% πανω παμε στα 700 ευρω το τετραμηνο απο 295. Εχει ξεφυγει το πραγμα τελειως. Και τα κυμαινομενα με τη ρητρα και τις εκπτωσεις παιζει να βγαινουν φθηνοτερα απο τα νεα fixed προγραμματα της ΔΕΗΣ.

Ηδη εχουν ελλατωσει τα αμαξια στους δρομους με την βενζινη στα υψη τωρα και με το ρευμα θα κοπουν πολλα ακομα στο σπιτι. Ερχονται δυσκολες μερες.

• Like 1
  • Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update

Σταθερό VS κυμαινόμενο για μήνα Απρίλιος

τιμή κιλοβατώρας για Γ1 στα 0,35 και 0,33 μέρας και νύχτας αντίστοιχα (η ΔΕΗ μετρά χοντρική προηγούμενου μήνα για εφαρμογή στον επόμενο)

οι επιδοτήσεις που ανακοινώθηκαν για Απρίλιο είναι 0,27€/kw<150kw/μήνα και 0,21€/kw 150kw έως 300kw , 0,29€/kw για ΚΟΤ (οι επιδοτήσεις μπαίνουν μόνο στην 1η κατοικία)

η χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας σταθερού πλέον είναι ~0,23

με τα προσωρινά δεδομένα πάμε στο οτι συμφέρει κυμαινόμενο με επιδότηση μέχρι ~600kw/μήνα  ή ~700kw/μήνα για ΚΟΤ (αν καλύπτει το οριο ΚΟΤ στο τετράμηνο φυσικά)

Άγνωστο για τον επόμενο μήνα η χοντρική ,οι επιδοτήσεις και ποιες οι τιμές των σταθερών

Επίσης οι μετρήσεις αφορούν το Γ1 μιας και η ΔΕΗ μετρά χοντρική προηγούμενου μήνα . Σε προγράμματα που μετράν τον τρέχων μήνα δε μπορεί να βγει συμπέρασμα . Το μόνο που βγαίνει είναι για τον προηγούμενο μήνα οτι οι επιδοτήσεις Μαρτίου ΔΕΝ κάλυψαν το κόστος (ξαναλέω σε άλλα προγράμματα) και ο Μάρτιος θα έρθει αστρονομικός...

Επεξ/σία από korakios
  • Like 20
  • Thanks 3
  • Sad 2

19 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ηδη εχουν ελλατωσει τα αμαξια στους δρομους με την βενζινη στα υψη τωρα και με το ρευμα θα κοπουν πολλα ακομα στο σπιτι. Ερχονται δυσκολες μερες.

Ήδη έκανα παραγγελία tablet, για σερφάρισμα. PC δεν συμφέρει πλέον.

• Like 1

3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, ότι γέλασα με την πρώτη ανάγνωση του σχόλιου ή ότι μου έβαλες ιδέα...

• Like 1

1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Βρε ενταξει δεν φτασαμε εκει ακομα αλλα το high end gaming με 600-800watt ανα ωρα θα εξαφανιστει στο 99%. Τωρα ενταξει ενα pc σε σερφαρισμα καιει 60+30 η οθονη 100 watt πας 10 ωρες δηλαδη για 30-40 λεπτα τιποτα δεν ειναι. Θα εξαφανιστους ομως αντιστασεις που βοηθανε στη ζεστη το χειμωνα. Κουβερτες με μανικια και κυκλοφορουμε σαν φαντασματα μεσα στο σπιτι. Και για υπνο ηλεκτρικο υποστρωμα στο 10λεπτο το κανει φουρνο με 50watt την ωρα. Για καλοκαιρι ανεμιστηρακια xiaomi με ενα power bank αντε και καμια βενταλια για οσους δεν βαριουνται να κουνανε το χερι. Παγκοσμιος οικονομικος πολεμος θελουν την φτωχοποιηση της μεσαιας ταξης εδω και πολλα χρονια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει οι άνθρωποι δεν παίζονται. Εγώ έκανα 04/04 αίτηση online στην προηγούμενη τιμή. Είναι λόγος για να τους διαολοστειλω τηλεφωνικά. Δε με απασχολεί αν άλλαξαν την τιμή , η αίτηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις τιμές που είχαν τότε και το σωστό θα ήταν να έχουν χρονικό τέλος όσον αφορά την αίτηση και όχι την ενεργοποίηση η οποία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το φόρτο εργασίας πχ των Υπαλλήλων

Επεξ/σία από kosmasgr

1 λεπτό πριν, kosmasgr είπε

Εντάξει οι άνθρωποι δεν παίζονται. Εγώ έκανα 04/04 αίτηση online στην προηγούμενη τιμή. Είναι λόγος για να τους διαολοστειλω τηλεφωνικά. Δε με απασχολεί αν άλλαξαν την τιμή , η αίτηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις τιμές που είχαν τότε και το σωστό θα ήταν να έχουν χρονικό τέλος όσον αφορά την αίτηση και όχι την ενεργοπου ή οποία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το φόρτο εργασίας πχ των Υπαλλήλων

45 λεπτά πριν, korakios είπε

κομπλέ είσαι , το πολύ να σε ταλαιπωρήσουν λίγο αλλά μέσω ΡΑΕ όπως και την άλλη φορά όλα καλά ....

κάτσε, την υπέγραψες όμως και την έστειλες  ?

4 λεπτά πριν, korakios είπε

κάτσε, την υπέγραψες όμως και την έστειλες  ?

Από 06/04 είχαν παραλάβει τα πάντα. Ζήτησαν στης 07/04 και ένα αντίγραφο ταυτότητας το οποιο εστάλη στης 08/04. 

Για να δούμε

Μόλις τώρα, kosmasgr είπε

Από 06/04 είχαν παραλάβει τα πάντα. Ζήτησαν στης 07/04 και ένα αντίγραφο ταυτότητας το οποιο εστάλη στης 08/04. 

Για να δούμε

κομπλέ

1 λεπτό πριν, kosmasgr είπε

Δε θα το λεγα καθώς δεν έχω ενεργοποιηθεί :) θα δείξει στη νεκροψία σε λίγες μέρες 😛😛

τα κλασσικά , θα τους πεις να τα κάνουν οι ίδιοι απο το σύστημα , όχι να πατάς κουμπιά  ,φυσικά ότι συνομιλία γίνει γραπτώς μόνο

και για το online εξακουλουθεί να ισχύει καθημερινό τσεκ αν το σύστημα πέταξε την κάρτα ή το μηνιαίο μη πέσεις Γ1 στο άσχετο και κρατάς screenshots ή και κάνεις και desktop recording όταν όλα είναι οκ

49 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τι εχει να γινει. Μολις ληξουν τα συμβολαια με τα 0.1050 και 0.078 με το παλιο enter και παμε στα 0.24 λεπτα μιλαμε για λογαριασμους 240% πανω απο αυτα που εχουμε.

Αισιόδοξος. Τον Δεκέμβρη λήγει το δικό μου, δεν νομίζω να υπάρχει μέχρι τότε το 0,24.

Μόλις τώρα, korakios είπε

τα κλασσικά , θα τους πεις να τα κάνουν οι ίδιοι απο το σύστημα , όχι να πατάς κουμπιά  ,φυσικά ότι συνομιλία γίνει γραπτώς μόνο

και για το online εξακουλουθεί να ισχύει καθημερινό τσεκ αν το σύστημα πέταξε την κάρτα ή το μηνιαίο μη πέσεις Γ1 στο άσχετο και κρατάς screenshots ή και κάνεις και desktop recording όταν όλα είναι οκ

Επανέρχομαι μιας και μίλησα με την εξυπηρέτηση τηλεφωνικά. Η υπάλληλος με έβαλε αναμονή κάνα λεπτό για να ρωτήσει και μου είπε ρητά ότι εφόσον η αίτηση έγινε νωρίτερα ισχύει η προηγούμενη τιμή. Βέβαια επέμενα καθώς στο site αναγράφεται "όσοι ενεργοποιήθηκαν" , παρόλαυτα ήταν ξεκάθαρη ότι θα ισχύει η παλιά τιμή. 😛

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...