Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xraxra είπε

Οταν ομως σου λένε απο την ΔΕΗ ,οτι μετραει απο την μέρα που σου αλλάζει ο ΔΕΔΔΗΕ τον πάροχο?

Εχουμε 26/11 και μενουν πρακτικά 2 εργάσιμες. Μου λένε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να εχει τελειώσει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Εχει ουσία,να μας χώσουν με την νέα τιμή και μετά να τρεχουμε για εναντίωση κλπ (αν υπάρχει αυτή η διαδικασία)?

Και αν ισχύει αυτό με τις αλλαγές των χρεώσεων από 1/12, δεν έχει κίνητρο η ΔΕΗ να καθυστερήσει όλες τις αιτήσεις που έχει λάβει και δεν έχουν διεκπεραιωθεί ήδη (π.χ. όσες έχουν λάβει δικαιολογητικά, έχει υπογραφεί η σύμβαση αλλά δεν έχουν απαντήσει κλπ.) ώστε να τις καθυστερήσουν μερικές ημέρες και να τις στείλουν όλες με το νέο, αυξημένο τιμολόγιο?

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@HERTHAN @DownUNDERground  πλέον ανήκουμε στην ίδια ομάδα... Σήμερα πήγα στη ΔΕΗ για αλλαγή παρόχου και ζήτησα το πρόγραμμα myhome enter. Μου είπαν οτι υπάρχει το myhome enter + και αυτό κάνουν σε όλους. Αφού τους έδειξα στο σάιτ οτι υπάρχει και το σκέτο επικοινώνησαν με τα κεντρικά και τελικά μου το έδωσαν.

Επίσης ο προϊστάμενος μου έδειξε στον υπολογιστή του τις αλλαγές που έρχονται από 1/12 για το enter και enter +  οι οποίες είναι:

ENTER: πάγιο 3€, τιμή ημερήσιας 0,16, τιμή νυχτερινής 0,11

ENTER + : πάγιο 2,75€, τιμή ημερήσιας 0,16, τιμή νυχτερινής 0,11

Μου είπε οτι ήμουν διαβασμένος, πρόλαβα στο παρά πέντε και  οτι οι τιμές που θα έχουμε εμείς θα είναι χωρίς τις αυξήσεις.

Επεξ/σία από ababa641
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Gatoskylo8 said:

Τελικά γίνεται να έχεις myhomeonline me KOT;

Αν ναι, συμφέρει;

Δες τις τελευταίες 5-10 σελίδες 

εν συντομία γίνεται, αλλά κάντε έναν έξτρα κόπο για να δείτε λίγο πιο πίσω 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, marmagia είπε

Δες τις τελευταίες 5-10 σελίδες 

εν συντομία γίνεται, αλλά κάντε έναν έξτρα κόπο για να δείτε λίγο πιο πίσω 

Ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βάζω για όσους έχουν ΚΟΤ-Β και δεν πρόλαβαν το online

0,23 προσαύξηση μείον 0,15 επιδότηση 0,08 επιβάρυνση
(για πχ Γ1 30% έκπτωση , 5% συνέπεια ,αν ισχύει για ΚΟΤ)
(αρχική μείον ΚΟΤ)*%έκπτωσης
(0,110580-0,045)*0,665= 0,0436

τελική 0,1236 (υπόψιν είναι κυμαινόμενο)

ΚΟΤ-Α

(0,110580-0,075)*0,665= 0,024

τελική 0,103 (υπόψιν είναι κυμαινόμενο)

enter με ~0,10 μείον επιδότηση 0,02 , τελική 0,08

Οι ΥΚΩ που γλυτώνει κάποις στο ΚΟΤ Β είναι μικρές

στο ΚΟΤ-Α είναι και μεταφοράς/διανομής αλλά και πάλι το enter δείχνει φθηνότερο

@ekrepali

αν κάνω κάπου λάθος , να με διορθώσει κάποιος

Επεξ/σία από korakios
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, archiezulu είπε

Άμα περίμενα από econtract... , Πήγα χθες από τη ΔΕΗ το πρωί έκανα αίτηση Γ1 , και σήμερα στο ebill πέρασε το online 

Το ίδιο και εγώ.. έκανα αίτηση Γ1 χθες και σήμερα το πρωί μπήκα e-bill και ενεργοποίησα online με πάγια εντολη.

Τώρα γράφει πως το αίτημα μου είναι υπό επεξεργασία. Εσένα φαίνεται ενεργό ή υπό επεξεργασία; Ξέρεις αν είμαστε καλυμμένοι όσον αφορά τις μειωμένες χρεώσει μέχρι 30/11

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 23/11/2021 στις 3:17 ΜΜ, korakios είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Υπάρχει νέος τιμοκατάλογος ΔΕΗ από 01 Δεκεμβρίου ?

Που είναι αυτός ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, greekfragma είπε

@korakios 26/11 σήμερα. Πάρε δυνάμεις το ΣουΚου. Άμα θες να στείλω και ντελιβερά με προμήθειες. Σε περιμένει δύσκολη Δευτέρα 29/11 Τρίτη 30/11 😁

Text Street GIF

Spoiler

the lonely island cocaine GIF

χαλαρά , κανένας πανικός....

μπα , η κορύφωση θα είναι αφού καταργηθεί μιας και οι περισσότεροι θα το άφηναν 31/12 λίγο πριν κλείσει

• Sad 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Pantpa είπε

Το ίδιο και εγώ.. έκανα αίτηση Γ1 χθες και σήμερα το πρωί μπήκα e-bill και ενεργοποίησα online με πάγια εντολη.

Τώρα γράφει πως το αίτημα μου είναι υπό επεξεργασία. Εσένα φαίνεται ενεργό ή υπό επεξεργασία; Ξέρεις αν είμαστε καλυμμένοι όσον αφορά τις μειωμένες χρεώσει μέχρι 30/11

Υπο επεξεργασία και εμένα , δεν ξέρω αν είμαστε καλυμμένοι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...