Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ALIEN-3- είπε

Εγώ παιδιά έχω αγανακτήσει πάντως . Ενεργοποίησα το ebill , ενεργοποίησα το home online και έχει να μου εκδοθεί λογαριασμός από τον Αύγουστο. Στο τηλέφωνο στην δεη με λένε να μιλήσω με την Δεδηε γιατί δεν έχουν μέτρηση στην Δεδηε μου δίνουν κανονικά την μέτρηση ,ξανά τηλέφωνο στην δεη , τίποτα τους πήρα εκατό φορές και ακόμη καμία απάντηση.... Θα μου έρθουν μαζεμένα όλα και δεν θα μπορώ να τα πληρώσω μετα

Η καταμέτρηση γίνεται από τον Δεδδηε κάθε τέσσερις μήνες.. Ρώτησες ποτε περασαν απο τον χώρο σου γιαυτό που ζητάς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, CptBill είπε

παιδες απο 20 οκτωβριου δεν εχω λαβει καποια στοιχεια για μεταβαση σε ΔΕΗ. Δεν θα επρεπε να εχω λαβει ebill πχ? 
Θυμιζω οτι τοτε ελαβα το εξης: 

Τους εστειλα ενα εμαιλ ρωτοντας τους εαν εχει γινει μεταβαση και ελαβα ενα ξερο .

Βρε που φτασαμε, να παρακαλαμε να επιστρεψουμε δεη και να μην μπορουμε.

Αυτό που σου λέει ο κορακιος με το τελευταίο ψηφίο πρέπει να τσεκάρεις. Έπειτα τους παίρνεις τηλ και ζητάς κωδικό εταίρου. Με αυτόν, δημιουργείς το ebill και από εκεί κάνεις επιλογή για ενεργοποίηση του online. Έχεις δρόμο δηλαδή.😅

1 minute ago, 1comment said:

Αυτό που σου λέει ο κορακιος με το τελευταίο ψηφίο πρέπει να τσεκάρεις. Έπειτα τους παίρνεις τηλ και ζητάς κωδικό εταίρου. Με αυτόν, δημιουργείς το ebill και από εκεί κάνεις επιλογή για ενεργοποίηση του online. Έχεις δρόμο δηλαδή.😅

κωδικό εταίρου δίνουν και νωρίτερα αλλά αν δεν έχει γινει η αλλαγή απο ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Εμένα μου βγάζει οτι τα στοιχεία δε ταυτίζονται με αυτά που έχουν στο σύστημα, οπότε απλά πρέπει να περιμένω όπως μου είπαν. Εφόσον τον ενημέρωσαν οτι έχει ενεργοποιηθεί παίρνει τηλ να βρει κωδικό εταίρου να δει τι γίνεται

χμμ, μολις το δοκιμασα
στο αποτελεσμα μου βγαζει ως αριθμο παροχης *******4405 
Στο ηρων ηταν ο *******4404
Οποτε θα τους καλεσω αυριο να δω τι παιζει.

Βεβαια μου βγαζει οτι εληξε και η  Υ.Δ.Ε. (κατάρα, πριν 2 μηνες).  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, CptBill είπε

χμμ, μολις το δοκιμασα
στο αποτελεσμα μου βγαζει ως αριθμο παροχης *******4405 
Στο ηρων ηταν ο *******4404
Οποτε θα τους καλεσω αυριο να δω τι παιζει.

Βεβαια μου βγαζει οτι εληξε και η  Υ.Δ.Ε. (κατάρα, πριν 2 μηνες).  

Άρα αν έχει αλλάξει ο διάδοχος έχεις μεταφερθεί στον σου παροχο σου.. Αν έχει λήξει το ΥΔΕ μάλλον θα σου ζητηθεί νέο.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

παιδια μετα την πρωτη επικοινωνια που λογικα θα ειχατε και εσεις τηλεφωνικα αφου κανατε την αιτηση, εχετε καποια ενημερωση ; εγω απο την παρασκευη που τους εστειλα εναν λογαργιασμο που ζητησαν , ουτε φωνη ουτε ακροαση. να ξανα κανω αιτημα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, το μήνα κατανάλωση 230 - 300 kWh(Volterra = απατεώνες, λόγω ρήτρας προσαρμογής. Με κάθε καινούργιο λογαριασμό από την αρχή 2021 αυξάνεται και αυξάνετε.) Δείτε κάτω τον σημερινό λογαριασμό που εκδόθηκε - 110.12€ = 230 kWh!!! - Θέλω να αλλάξω πάροχο και να γυρίσω στη ΔΕΗ. Κοιτάω ΔΕΗ MyHome Enter - συμφέρει; 

spacer.png

Επεξ/σία από romankonis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, takoulou είπε

Η καταμέτρηση γίνεται από τον Δεδδηε κάθε τέσσερις μήνες.. Ρώτησες ποτε περασαν απο τον χώρο σου γιαυτό που ζητάς;

Περασαν για μέτρηση για λογαριασμό έναντι 08/10. Με έδωσαν και τις μετρήσεις από το ρολόι. Αυτοί τις έχουν στείλει κανονικά στην δεη μου λένε αλλά οι ΔΕΗ δεν τις βλέπει πουθενά και έτσι δεν με έχουν εκδώσει λογαριασμό από τον Αύγουστο. 

Και υποτίθεται στο online θα είχα μηνιαίο λογαριασμό

Επεξ/σία από ALIEN-3-

41 λεπτά πριν, romankonis είπε

Παιδιά, το μήνα κατανάλωση 230 - 300 kWh(Volterra = απατεώνες, λόγω ρήτρας προσαρμογής. Με κάθε καινούργιο λογαριασμό από την αρχή 2021 αυξάνεται και αυξάνετε.) Δείτε κάτω τον σημερινό λογαριασμό που εκδόθηκε - 110.12€ = 230 kWh!!! - Θέλω να αλλάξω πάροχο και να γυρίσω στη ΔΕΗ. Κοιτάω ΔΕΗ MyHome Enter - συμφέρει; 

spacer.png

Ναι!.

Να συνυπολογισεις βεβαια κ το  οποιο ποσο της εγγυησης που πρεπει να καταβαλεις..

Από ότι φαίνεται για άλλη μια φορά ο νοικοκύρης είναι το κορόιδο:

Τρέξανε όλοι να βάλουν φθηνό ρεύμα με ρήτρα ανά προσαρμογής με την μισή τιμή από εμάς και τώρα που έκατσε η στραβή εκείνοι θα πάρουν επιδότηση αλλά εμείς όχι, λες και δεν πληρώνουμε φόρους και ακριβότερο ρεύμα εξαρχής:

Διευκρινίσεις για την επιδότηση ΔΕΗ | έκπτωση 30€/MWh για την κατανάλωση από 300-600kWh/μήνα:

• Αφορά όλα τα κυμαινόμενα τιμολόγια ΧΤ (Γ1/Γ1Ν, Γ21, Γ22, Γ23, ΦΟΠ, Αγροτικό)

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/ppcs-subsidy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, Strategos said:

Από ότι φαίνεται για άλλη μια φορά ο νοικοκύρης είναι το κορόιδο:

Τρέξανε όλοι να βάλουν φθηνό ρεύμα με ρήτρα ανά προσαρμογής με την μισή τιμή από εμάς και τώρα που έκατσε η στραβή εκείνοι θα πάρουν επιδότηση αλλά εμείς όχι, λες και δεν πληρώνουμε φόρους και ακριβότερο ρεύμα εξαρχής:

Διευκρινίσεις για την επιδότηση ΔΕΗ | έκπτωση 30€/MWh για την κατανάλωση από 300-600kWh/μήνα:

• Αφορά όλα τα κυμαινόμενα τιμολόγια ΧΤ (Γ1/Γ1Ν, Γ21, Γ22, Γ23, ΦΟΠ, Αγροτικό)

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/ppcs-subsidy

μα γιατί να πάρει επιδότηση κάποιος που δεν επηρεάστηκε απο τις αυξήσεις στις τιμές; Δεν εξετάζω το εαν πρέπει να δωθεί η οχι η επιδότηση, ή το ποιος θα την πληρώσει στο τέλος. Αυτό που λέω όμως, είναι οτι απο την σιγμή που πάρθηκε αυτή η πολιτική απόφαση όποιος δεν επηρεάζεται απο την αύξηση γιατι να επιδοτηθεί;

επίσης η φράση "ο νοικοκύρης είναι το κορόιδο" είναι λίγο προβληματική για να μην πω προσβλητική. Δηλαδή γιατί να είναι μη νοικοκύρης κάποιος που στην ελέυθερη αγορά και σε μια διαφορετικλη χρονική συγκυρία επέλεξε να αγοράσει φθηνότερη ενέργεια; Τι εμπόδισε έναν πελατη του Γ1 της ΔΕΗ να κάνει το ίδιο; Εφόσον η αγορά είναι ελέυθερη ας βγαλει καλο προγραμμα η δεη οπως και εκανε και να φερει πισω αυτους που εφυγαν. Με την ίδια έννοια κάποιος που βαζει πετρελαιο για θερμανση στο σπιτι του και ψαχνει την καλύτερη τιμή είναι μη νοικοκύρης;

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 3

7 λεπτά πριν, Strategos είπε

Τρέξανε όλοι να βάλουν φθηνό ρεύμα με ρήτρα ανά προσαρμογής με την μισή τιμή από εμάς και τώρα που έκατσε η στραβή εκείνοι θα πάρουν επιδότηση αλλά εμείς όχι,

0,06 (0,08 σε ΚΟΤ) η επιδότηση για τον προηγούμενο μήνα ,μαζί με προσαύξηση ~0,19€/kw = 0,13 τελική

0,13 (0,15)σε ΚΟΤ) η επιδότηση για τον  παρών μήνα ,μαζί με προσαύξηση ~0,263 €/kw = 0,133 τελική

Τιμές ΔΕΗ Γ1 (περίπου ίδια σε όλα τα κυμαινόμενα)

Φύγε τρέχοντας να προλάβεις την επιδότηση 😂

3 ώρες πριν, korakios είπε

Σε ευχαριστώ και πάλι, λιτός και ουσιαστικός.

Μόλις έκανα ηλεκτρονικά μέσα από το e-contract την αίτηση για αλλαγή προμηθευτή από Nova Energy σε ΔΕΗ Home Online, με ότι χρειαζόταν.

Μου είχε μείνει ένας μήνας με τη Nova Energy, οπότε είναι πιθανό να πληρώσω €16 σαν ρήτρα αποχώρησης, τα οποία θα προσπαθήσω να πάρω πίσω με κάποιο τρόπο (αφού διάβασα ότι δεν ισχύει ρήτρα αποχώρησης σε κυμαινόμενα).

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να προχωρήσει σύντομα η αλλαγή - ευχαριστώ και πάλι @korakios!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...