Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια. Υπεγραψα home enter 28.4.2022 με 24,5 λεπτα την κιλοβατορα και οπως καταλαβαίνετε ηταν η υπερτατη κοτσάνα.  Ξερει κανεις αν μπορω να ακυρωσω χωρις πεναλτυ μιας και εχουν περασει μονο 10 μερες ?

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nteminio είπε

Καλημέρα παιδια. Υπεγραψα home enter 28.4.2022 με 24,5 λεπτα την κιλοβατορα και οπως καταλαβαίνετε ηταν η υπερτατη κοτσάνα.  Ξερει κανεις αν μπορω να ακυρωσω χωρις πεναλτυ μιας και εχουν περασει μονο 10 μερες ?

Κλείσε ραντεβού σε κατάστημα και ζήτησε υπαναχώρηση. (Το συντομότερο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, washcloud είπε

Αν με το "χαμηλές τιμές" εννοείς το 0,10 προ 3/12, τότε κάτσε ακούνητος, αμίλητος, αγέλαστος μέχρι να λήξει. Βασικά και με το 0,17 να εννοείς, εγώ θα έλεγα και πάλι ασ' το (ακόμη και για μετά τον Ιούνιο και τα "μέτρα",,,αλλά για τότε, θα δείξει αν τυχόν θα συμφέρει κυμαινόμενο, που χλωμό το βλέπω. Εξαρτάται κι όλας πότε το έκανες, αν είναι πχ αρχές Απρίλη, άρα θα έχεις κλειδωμένη τιμή για άλλους 10 μήνες, να το σκεφτείς καλά, γιατί έστω και 0,17, είναι και η "σιγουριά" που σου δίνει. Εγώ πχ για διαφορά γύρω στο 0,03, ήτοι στις 1.600 κα'να πενηντάρικο, δεν θα το ρίσκαρα να το αφήσω, καθώς το κυμαινόμενο, με,,,πλαφόν ή χωρίς, είναι dancing with the devil κατάσταση όπως έχει δείξει μέχρι τώρα ε. Άσε που, θα πρέπει να σκάσεις, αν όντως μιλάμε για Απρίλη, 60 με 40 για πρόωρη αποχώρηση, οπότε "μία-ή-άλλη". Αλλά και πχ  μέσα Δεκέμβρη να μπήκες, άρα η ποινή να είναι τέλος Ιούνη μόνο 20, πάλι για ένα 30άρι δεν θα το άφηνα εγώ, κι ας ήταν να λήξει σε 6 μήνες... Ποιος ξέρει τί θα μας ξημερώσει άλλωστε μέχρι τότε, με το διεθνές κουλουβάχατο).

Το ΚΟΤ-Β εν τω μεταξύ και τα μάτια σου : μετά την λήξη των φορολογικών, θα έχεις 2 μήνες (το αυξήσανε κατά 1 μήνα) για ανανέωση της αίτησης. Κι αν έχεις και νυχτερινό, είσαι άρχων.

Από τέλη Νοέμβρη είμαι, οπότε έχω τις χαμηλές τιμές, και νυχτερινό.

Βέβαια στον τελευταίο εκκαθαριστικό βλέπω αυτές τις τιμές με ενδείξεις στους μετρητές Ημερήσιο/Νυχτερινό (994/630):

kWh 82X0,11061€/kWh 9,07

kWh 1542X0,09600€/kWh 148,03

Οπότε με ποια τιμή έχω υπογράψει;

Έχω την εντύπωση ότι οι πρώτες 82 είναι για τις πρώτες μέρες του τεραμήνου που ήμουν στο Γ1Ν.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nteminio είπε

Νομίζω η αίτηση υπαναχώρησης γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερων. Οπότε έχεις περιθώριο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Βέβαια στον τελευταίο εκκαθαριστικό βλέπω αυτές τις τιμές με ενδείξεις στους μετρητές Ημερήσιο/Νυχτερινό (994/630):

kWh 82X0,11061€/kWh 9,07

kWh 1542X0,09600€/kWh 148,03

Είσαι ο καλύτερος του χωριού.

Ένα μήνα πριν λήξει η σύμβαση άρχισε να ψάχνεις για το μετά, τώρα δεν έχει νόημα να ασχολείσαι.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εννοείς ένα μήνα πριν τις 15/11/2023 που λέει στο ebill ότι θα είναι ενεργό το προϊόν;

Με το που κλεισεις 6μηνο απο τοτε που υπεγραψες να κοιτας καθε λογαριασμο μην τυχον και σου ερθει καμια ειδοποιηση οτι αλλαζει το προγραμμα.

Διαβαζεις ολα τα ψηλα γραμματα κλπ.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εννοείς ένα μήνα πριν τις 15/11/2023 που λέει στο ebill ότι θα είναι ενεργό το προϊόν;

Jack Nicholson Reaction GIF

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάγια Χρέωση 0 , 48
kWh 72X0,09597€/kWh 6 , 91
Αναδρ.ΠίστωσηΤΕΜ -4 , 62
Αναδρ.Ρήτρα Αναπροσάρμ. -0 , 08

Eχω ήδη το online από τον Οκτωβριο κάνω κάτι η το αφήνω ως έχει;

Γιατί μου αναφέρει ρήτρα αναπροσαρμογής ?

Δημοσ.
15 minutes ago, eidikos33 said:

Πάγια Χρέωση 0 , 48
kWh 72X0,09597€/kWh 6 , 91
Αναδρ.ΠίστωσηΤΕΜ -4 , 62
Αναδρ.Ρήτρα Αναπροσάρμ. -0 , 08

Eχω ήδη το online από τον Οκτωβριο κάνω κάτι η το αφήνω ως έχει;

Γιατί μου αναφέρει ρήτρα αναπροσαρμογής ?

Είναι αναδρομικές πιστώσεις προφανώς από προηγούμενο διάστημα που ήσουν στο γ1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, marmagia είπε

Είναι αναδρομικές πιστώσεις προφανώς από προηγούμενο διάστημα που ήσουν στο γ1

Πριν 6-7 μήνες έχουν εκδοθεί 6 λογαριασμοί από τότε με την τιμή που έχω την κιλοβατώρα αξίζει να φύγω μετά από αυτά που ανακοίνωσε ο Κούλης?

Επεξ/σία από eidikos33
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Πριν 6-7 μήνες έχουν εκδοθεί 6 λογαριασμοί από τότε με την τιμή που έχω την κιλοβατώρα αξίζει να φύγω μετά από αυτά που ανακοίνωσε ο Κούλης?

Περιμενε να βγει το ΦΕΚ πρωτα να δουμε τι γραφει και μετα παιρνεις την οποια αποφαση.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Περιμενε να βγει το ΦΕΚ πρωτα να δουμε τι γραφει και μετα παιρνεις την οποια αποφαση.

Με την χαμηλότερη τιμή δεν έχω κλείσει αν δεν κάνω λάθος? 0,09597

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Με την χαμηλότερη τιμή δεν έχω κλείσει αν δεν κάνω λάθος? 0,09597

Nαι κομπλε εισαι.

Δεν εχεις νυχτερινο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...