Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

τα βάζεις κάτω και βλέπεις

~0,10 περίπου η διαφορά κιλοβατώρας (για Μάιο) , αν καις πχ 400kw/μήνα στο δίμηνο έχασες 80€

αν φύγεις απο το online στο δίμηνο και πας σε κυμαινόμενο (όποτε βγει ΦΕΚ και αν καλύπτει μη κύριες κατοικίες) , χάνεις 60€ μείον 30€ το δώρο του online

Τελικα επελεξα κυμαινομενο απλο τιμολογιο μιας και διαβασα ψιλοθετικα σχολια λογω του χθεσινου διαγγελματος οπου ακουστηκε μεχρι και αναστολη της ρητρας..θα δειξει τωρα..

• Thanks 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, korakios είπε

δεν άλλαξε κάτι απο τη στιγμή που δε βγήκε ΦΕΚ ακόμα , πιθανολογώ ότι δε πρόκειται να πέσει κάτω απο 0,14-0,16,

θα δείξει

Κι εγώ κάπου εκεί το υπολογίζω...οριακά λίγο λιγότερο από το σταθερό των 017-0,18,το οποίο και εξαιρούν επίσης από τις αναδρομικες επιδοτήσεις. 

Δεν ξέρω εάν μπορούσε να γίνει με άλλο τρόπο αλλά και πάλι θα υπάρξουν πολλοί αδικημένοι. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Υπομονη να ανακοινωθουν ολα τις επομενες ημερες. Η οριζοντια ρυθμιση για καποιους μηνες ισως δωσει ανασα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Με όσους πρόλαβαν MyHome Online με τις χαμηλές τιμές και καταναλώνουν 1500-1600kWh/τετράμηνο τι παίζει τώρα; Τι συμφέρει;

Να πω ότι παίζει και ΚΟΤ Β παράλληλα.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμο, για 2000kwh το τετράμηνο που καίω χωρίς ΚΟΤ και το μάξιμουμ της επιδότησης (600 ευρώ),  το Γ1Ν βγαίνει το ίδιο με τις παλιές τιμές 0.17 μέρα και 0.13 νύχτα του online. 

Με επιφύλαξη γιατί δεν ξέρουμε ακόμα, νομίζω ότι όσοι έχουμε τις παλιές χρεώσεις είμαστε εντάξει. Όσοι έχουν 0.22 - 0.24 πρέπει σίγουρα να κάνουν αλλαγές.

Επίσης, αν έχετε πάνω από 45 χιλιάδες ετησιο οικογενειακό εισόδημα (που σημαίνει το δικό σας ΣΥΝ της συζύγου σας) ξεχάστε το Γ1 γιατί δεν θα πάρετε καμία επιδότηση. 

Επεξ/σία από fragma
  • Like 1
Δημοσ.

Ελαβα τον δευτερο λογαριασμο στο online, εχω ζητησει μηνιαίους. 

Και  πρωτο και στον δευτερο υπηρχε η ρητρα, αυτο συμβαινει επειδη εχει περιοδο καταναλωση πριν την αλλαγη προγραμματος, σωστα;  

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, yanc είπε

Ελαβα τον δευτερο λογαριασμο στο online, εχω ζητησει μηνιαίους. 

Και  πρωτο και στον δευτερο υπηρχε η ρητρα, αυτο συμβαινει επειδη εχει περιοδο καταναλωση πριν την αλλαγη προγραμματος, σωστα;  

στον πρώτο οκ , στον 2ο περίεργο εκτός αν βγήκε εκκαθαριστικός και έχει μέσα Γ1

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Atome είπε

Υπομονη να ανακοινωθουν ολα τις επομενες ημερες. Η οριζοντια ρυθμιση για καποιους μηνες ισως δωσει ανασα.

Φιλε μου τι ανασα, θα δανειστουν εις το ονομα του Ελληνικου λαου, θα σου τα δωσουν σαν βοηθεια και εσυ θα νομιζεις οτι πηρες μια ανασα και μετα θα τα πληρωσουμε ολοι διπλα και τριπλα τα λεφτα αυτα. Δεν μας κανουν χαρη, μας κοροιδευουν!

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

r.jpg.adfc653b784ec14a4772dab4125face2.jpg

Αυτή η δικηγόρος η Νούκα που έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια, θα πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό της...

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ekrepali είπε

r.jpg.adfc653b784ec14a4772dab4125face2.jpg

Αυτή η δικηγόρος η Νούκα που έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια, θα πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό της...

Για να ειμαστε δίκαιοι είναι πάνω από μια εβδομάδα παλιά η ανάρτηση και μάλλον πριν την ανακοίνωση της επιδότησης, αλλά γενικά οι τηλεοπτικοί δικηγόροι παριστάνουν ότι τα ξέρουν ολα και δίνουν πολύ κακές συμβουλές. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, phanispal είπε

Με όσους πρόλαβαν MyHome Online με τις χαμηλές τιμές και καταναλώνουν 1500-1600kWh/τετράμηνο τι παίζει τώρα; Τι συμφέρει;

Να πω ότι παίζει και ΚΟΤ Β παράλληλα.

Αν με το "χαμηλές τιμές" εννοείς το 0,10 προ 3/12, τότε κάτσε ακούνητος, αμίλητος, αγέλαστος μέχρι να λήξει. Βασικά και με το 0,17 να εννοείς, εγώ θα έλεγα και πάλι ασ' το (ακόμη και για μετά τον Ιούνιο και τα "μέτρα",,,αλλά για τότε, θα δείξει αν τυχόν θα συμφέρει κυμαινόμενο, που χλωμό το βλέπω. Εξαρτάται κι όλας πότε το έκανες, αν είναι πχ αρχές Απρίλη, άρα θα έχεις κλειδωμένη τιμή για άλλους 10 μήνες, να το σκεφτείς καλά, γιατί έστω και 0,17, είναι και η "σιγουριά" που σου δίνει. Εγώ πχ για διαφορά γύρω στο 0,03, ήτοι στις 1.600 κα'να πενηντάρικο, δεν θα το ρίσκαρα να το αφήσω, καθώς το κυμαινόμενο, με,,,πλαφόν ή χωρίς, είναι dancing with the devil κατάσταση όπως έχει δείξει μέχρι τώρα ε. Άσε που, θα πρέπει να σκάσεις, αν όντως μιλάμε για Απρίλη, 60 με 40 για πρόωρη αποχώρηση, οπότε "μία-ή-άλλη". Αλλά και πχ  μέσα Δεκέμβρη να μπήκες, άρα η ποινή να είναι τέλος Ιούνη μόνο 20, πάλι για ένα 30άρι δεν θα το άφηνα εγώ, κι ας ήταν να λήξει σε 6 μήνες... Ποιος ξέρει τί θα μας ξημερώσει άλλωστε μέχρι τότε, με το διεθνές κουλουβάχατο).

Το ΚΟΤ-Β εν τω μεταξύ και τα μάτια σου : μετά την λήξη των φορολογικών, θα έχεις 2 μήνες (το αυξήσανε κατά 1 μήνα) για ανανέωση της αίτησης. Κι αν έχεις και νυχτερινό, είσαι άρχων.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

299 ευρώ ο νέος έναντι λογαριασμός, ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα έβλεπα αν δεν είχα το enter και έπεφτε ρήτρα. Απορώ πως θα πληρώσει ο κόσμος το ρεύμα ακόμα και με τις επιστροφές και όλα αυτά στα μέσα Ιούνη.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fragma είπε

Για να ειμαστε δίκαιοι είναι πάνω από μια εβδομάδα παλιά η ανάρτηση και μάλλον πριν την ανακοίνωση της επιδότησης, αλλά γενικά οι τηλεοπτικοί δικηγόροι παριστάνουν ότι τα ξέρουν ολα και δίνουν πολύ κακές συμβουλές. 

Φυσικά δε ξέραμε το ύψος της επιδότησης για το Μάιο, αλλά να προτείνει στο κόσμο να πάει να υπογράψει σταθερό με 0.24 είναι τρελό.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

0.245 ευρώ η kwh έχει πάει το home enter της ΔΕΗ για όποιον υπογράψει τώρα. 26.5% αύξηση σε σχέση με την τιμή Δεκέμβρη 21. 

Το λεγαμε και παλιοτερα οτι οι τιμες θα κυμανθουν σ'αυτα τα επιπεδα ετσι οπως παει.

Δυστυχως.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ea6gka είπε

Φιλε μου τι ανασα, θα δανειστουν εις το ονομα του Ελληνικου λαου, θα σου τα δωσουν σαν βοηθεια και εσυ θα νομιζεις οτι πηρες μια ανασα και μετα θα τα πληρωσουμε ολοι διπλα και τριπλα τα λεφτα αυτα. Δεν μας κανουν χαρη, μας κοροιδευουν!

Κσλα ρε εδώ μεσα ήρθατε να κάνετε πολιτική ,αντε σε κανένα πολιτικό χώρο να ανοίξετε τέτοιες συζητησεις

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...