Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, ventic139 είπε

ο χρονος θα δειξειι.. οχι τπτ αλλο το συμβολαιο μ ληγει σε 11 μηνες :D 

Δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο να περασεις στο Γ1....οποτε μην αγχωνεσαι....κ γω εχω myhome online στο σπιτι στο χωριο κ αναμενω για να το αλλαξω αν δεν συμφερει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα σας,

Μετακόμισα σε νέο σπίτι την 01/5, και επέλεξα My Home Online, η αίτηση στη ΔΕΗ για επανηλεκτροδότηση και ενεργοποίηση του προγράμματος έγινε στις 19/04, όπου απέστειλα και ότι έγγραφα χρειαζόντουσαν. Έχω περάσει κάρτα για πάγια εντολή στο e-bill και περιμένω να ενεργοποιηθεί.

image.png.1ff398ac92a40bf4d703b7baf541e698.png

Παράλληλα δικαιούμαι ΚΟΤ Β (το είχα ενεργοποιήσει στις 30-10-2021) σε άλλο πάροχο, στο προηγούμενο σπίτι. Απ'ότι βλέπω το Online παίρνει ΚΟΤ.

image.png.17c37f85504d9c24275eee754bc0636d.png

Χρειάζεται κάποια επιπλέον ενέργεια από τη μεριά μου προκειμένου να περάσει και στη ΔΕΗ; Η υπεύθυνη που μιλάω και της αποστέλλω για τα έγγραφα δεν γνώριζε να μου απαντήσει με ακρίβεια. 

Ευχαριστώ εκ 'των προτέρων!

Παιδια καλημερα αυτην την στιγμη που εχει παει το ημερησιο 0.22-0.24  τι συμφερει να βαλεις απο προγραμμα?My home online η home enter/home enter plus?Για καταναλωση κοντα στις 400 kwh τον μηνα περιπου μιλαω..Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, spyros95 είπε

Καλημέρα σας,

Μετακόμισα σε νέο σπίτι την 01/5, και επέλεξα My Home Online, η αίτηση στη ΔΕΗ για επανηλεκτροδότηση και ενεργοποίηση του προγράμματος έγινε στις 19/04, όπου απέστειλα και ότι έγγραφα χρειαζόντουσαν. Έχω περάσει κάρτα για πάγια εντολή στο e-bill και περιμένω να ενεργοποιηθεί.

image.png.1ff398ac92a40bf4d703b7baf541e698.png

Παράλληλα δικαιούμαι ΚΟΤ Β (το είχα ενεργοποιήσει στις 30-10-2021) σε άλλο πάροχο, στο προηγούμενο σπίτι. Απ'ότι βλέπω το Online παίρνει ΚΟΤ.

image.png.17c37f85504d9c24275eee754bc0636d.png

Χρειάζεται κάποια επιπλέον ενέργεια από τη μεριά μου προκειμένου να περάσει και στη ΔΕΗ; Η υπεύθυνη που μιλάω και της αποστέλλω για τα έγγραφα δεν γνώριζε να μου απαντήσει με ακρίβεια. 

Ευχαριστώ εκ 'των προτέρων!

Εφόσον πηγές σε άλλο σπίτι άλλαξε και ο αριθμός της παροχής σου. Θα πρέπει να ακύρωσεις την παλιά αίτηση και να κάνεις νεα. Εκεί που θα σου ζητηθεί ο αριθμός της παροχής θα βάλεις τον καινούργιο. 

Επεξ/σία από Giannis_Io
  • Like 1

8 λεπτά πριν, giannis305 είπε

Παιδια καλημερα αυτην την στιγμη που εχει παει το ημερησιο 0.22-0.24  τι συμφερει να βαλεις απο προγραμμα?My home online η home enter/home enter plus?Για καταναλωση κοντα στις 400 kwh τον μηνα περιπου μιλαω..Ευχαριστω

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Απρίλιος 2022)

σε αναμονή για ΦΕΚ Μαίου

1 λεπτό πριν, Giannis_Io είπε

Εφόσον πηγές σε άλλο σπίτι άλλαξε και ο αριθμός της παροχής σου. Θα πρέπει να ξανακάνεις την αίτηση για το ΚΟΤ και εκεί που θα σου ζητηθεί ο αριθμός της παροχής θα βάλεις τον καινούργιο. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! Βλέπω ότι δεν υπάρχει επιλογή για νέα αίτηση. Πρέπει να πατήσω "Ακύρωση" και να κάνω εκ 'νέου την αίτηση;

image.png.03f23bb0e8adc5816994709f0aacf0e3.png

4 λεπτά πριν, spyros95 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! Βλέπω ότι δεν υπάρχει επιλογή για νέα αίτηση. Πρέπει να πατήσω "Ακύρωση" και να κάνω εκ 'νέου την αίτηση;

https://www.insomnia.gr/forums/topic/598241-κοινωνικό-τιμολόγιο-ηλεκτρικού-ρεύματος/page/146/

15 λεπτά πριν, korakios είπε

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Απρίλιος 2022)

σε αναμονή για ΦΕΚ Μαίου

Αρα για κατοικια που δεν ειναι η πρωτη λογικα καλυτερα προγραμμα με σταθερη κιλοβατορα?Ευχαριστω για την απαντηση κιολας.

16 λεπτά πριν, giannis305 είπε

Αρα για κατοικια που δεν ειναι η πρωτη λογικα καλυτερα προγραμμα με σταθερη κιλοβατορα?Ευχαριστω για την απαντηση κιολας.

Δυστυχώς είναι η χειρότερη περίοδος και αναμένεις το τι θα  κάνουν με τα νέα μέτρα και ποτέ θα εφαρμοστούν 

4 λεπτά πριν, korakios είπε

Δυστυχώς είναι η χειρότερη περίοδος και αναμένεις το τι θα  κάνουν με τα νέα μέτρα και ποτέ θα εφαρμοστούν 

Δικιο εχεις δυστυχως..μηπως τωρα με το διαγγελμα που εγινε πεσουν οι τιμες εστω καπως..

5 λεπτά πριν, giannis305 είπε

μηπως τωρα με το διαγγελμα που εγινε πεσουν οι τιμες εστω καπως..

Μόνο με διάγγελμα από Ρωσία μεριά, δεν γράφω όνομα για μη λερώνω τα χέρια μου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giannis305 είπε

Δικιο εχεις δυστυχως..μηπως τωρα με το διαγγελμα που εγινε πεσουν οι τιμες εστω καπως..

τα βάζεις κάτω και βλέπεις

~0,10 περίπου η διαφορά κιλοβατώρας (για Μάιο) , αν καις πχ 400kw/μήνα στο δίμηνο έχασες 80€

αν φύγεις απο το online στο δίμηνο και πας σε κυμαινόμενο (όποτε βγει ΦΕΚ και αν καλύπτει μη κύριες κατοικίες) , χάνεις 60€ μείον 30€ το δώρο του online

Επεξ/σία από korakios

Με όσους πρόλαβαν MyHome Online με τις χαμηλές τιμές και καταναλώνουν 1500-1600kWh/τετράμηνο τι παίζει τώρα; Τι συμφέρει;

Να πω ότι παίζει και ΚΟΤ Β παράλληλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2022 στις 1:45 ΜΜ, ventic139 είπε

Καλησπερα,

Σημερα μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος μιας και νοικιασα προσφατα το σπιτι και εβαλα με τη μια εντερ + . Για 43 ημερες χρησης εκ των οποιων ελειπα 2 βδομαδες καταγραφηκαν 627 kwh (που ειναι πολλες) ηρθε 94 ευρω και ειχα μια εκπτωση 50 ευρω λογο πρωτου λογαριασμου απο το εντερ +. Σημερα θα μετρησω και γω ποσο εκαψα και να το γραψω, απο εκει και περα να περιμενω εκαθθαριστικο να δω ποσα θα μου βαλουν; Ευχαριστω

εχει κανεις αποψη επι του θεματος; Εγω μεχρι χθες ειχα καψει 180 κιλοβατορες που το ειδα..

Επισης πως γινεται ενω η περιοδος ειναι 17/03/2022 - 02/05/2022 με ημερομηνια πληρωμης 25/5, να μου δειχνει οτι η επομενη καταμετρηση ειναι 26/5? 

Ο λογαριασμος ειναι εναντι

Επεξ/σία από ventic139

24 λεπτά πριν, phanispal είπε

Με όσους πρόλαβαν MyHome Online με τις χαμηλές τιμές και καταναλώνουν 1500-1600kWh/τετράμηνο τι παίζει τώρα; Τι συμφέρει;

Να πω ότι παίζει και ΚΟΤ Β παράλληλα.

δεν άλλαξε κάτι απο τη στιγμή που δε βγήκε ΦΕΚ ακόμα , πιθανολογώ ότι δε πρόκειται να πέσει κάτω απο 0,14-0,16,

θα δείξει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...