Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοράκιε χαλάρωσε λίγο, σα χαλασμένο γραμμόφωνο κάνεις (φεκ.. φεκ.. φεκ.. )

Άσε μας να τα πούμε.. δεν σ' αρέσει, μη συμμετέχεις.

• Like 2
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Doubt είπε

Για κάτι τέτοια σχόλια πρέπει να το κάνει πράξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Doubt είπε

15 λεπτά πριν, korakios είπε

10 λεπτά πριν, Doubt είπε

τι μου θύμισες

Spoiler

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, washcloud είπε

Τι έννοείς; Αν κάνεις συμβόλαιο πχ 5/5, μέχρι τις 5/8 η ποινή είναι 60€. ΑΠΟ 6/8 μέχρι και 6/11, 40€ - κ.ο.κ.

Το 0,18 που αναφέρθηκε έχει χαιρετήσει ήδη σαν τιμή.

Αν κάποιος κλείνει τώρα το 3μηνο και σκέφτεται να φύγει να προσέξει.. αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Blade19 είπε

Διαδικασία για την επιστροφή της εγγύησης εννοείς ότι χρειάζεται εκτός από την υπαναχώρηση, πρέπει να κάνω κάποιες επιπλέον ενέργειες εγώ ώστε να την διεκδίκησω ή ότι αργούν να στην επιστρέψουν?

...εννοώ αυτό που είπα : μην περιμένεις να σου χτυπήσουν την πόρτα να στην δώσουν πίσω. Έχει συγκεκριμένη διαδικασία (ψάξε στο site τους), όπου δίνεις και ΙΒΑΝ. Θα την παρεις γρήγορα, δεν είναι αυτό το ζητημα.

27 λεπτά πριν, apapadop837 είπε

Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε; Ποιό spam; Για το προγραμμα της ΔΕΗ μιλάμε, αν τελικά συμφέρει να παραμείνουμε ή όχι. Μη με τρελαίνετε βραδινιάτικα.

...το οποίο όμως έχει άμεση σχέση με τις κρατικές επιδοτήσεις που "ανακοινώσανε" (αλλά μέχρι να το δούμε με ΦΕΚ, όλα στα λόγια είναι). Το οποίο δεν έχει άμεση σχέση με τα σταθερά. Και το θέμα είναι ότι καταλαβαίνει/ξέρει ο Κοράκιος, ότι δεν θέλει καθόλου να ξεφύγει η κατάσταση στην 'κουβέντα' που θ' ακολουθήσει, με αποτέλεσμα μέχρι και να κλειδωθεί το παρόν θρεντ, πράγμα που σίγουρα ούτε εσύ θες, ούτε κανένας.  Δες πχ τις σπόντες του Σουίμερ : πολύ θέλει να γίνει 'πολιτικο-κοινωνική' η κουβέντα;

Άρα, όσο κι αν όντως άπτεται (έμμεσα) του θέματος, καλύτερα τις σχετικες κουβέντες κάντε τες στο νέο θρεντ που ανοίχτηκε - όποια τύχη κι αν έχει/όσο κι αν κρατήσει. Κι αν κλειδωθεί (...στάαανταρρρ...), θα είναι τουλάχιστον εκείνο, κι όχι αυτό. Και αν θέλετε παραπάνω κουβέντα, μεταξύ σας με πμ...ΕΔΩ, μείνετε για τα "τεχνικά" των σταθερών ΔΕΗ....

Και τέλος, έχει fundamentally δίκιο ο korakios : και που θα το κουβεντιάσετε,,,,,,,τί θα κερδίσετε; Όσο δεν έχει βγει ΦΕΚ να επισημοποιήσει τις όποιες κινήσεις, δεν έχει νόημα ν' αποφασίσει κανείς τί θα κάνει.

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ανοιξτε αλλο θεμα Doubt γιατι θα μας το κλειδωσουν το νημα δεν το λεμε για πλακα ουτε για να την σπασουμε σε κανεναν.

Ετσι εγινε και με το αλλο την αλλη φορα.Ας κρατηθει αυτο σε οτι εχει να κανει με την μεταβαση στα προγραμματα της ΔΕΗ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ανοιξτε αλλο θεμα Doubt γιατι θα μας το κλειδωσουν το νημα δεν το λεμε για πλακα ουτε για να την σπασουμε σε κανεναν.

Ετσι εγινε και με το αλλο την αλλη φορα.Ας κρατηθει αυτο σε οτι εχει να κανει με την μεταβαση στα προγραμματα της ΔΕΗ.

55 λεπτά πριν, korakios είπε

η πλάκα είναι δεν ποστάρει κανένας εκεί 😛

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Κάποιοι γράφουμε για το θέμα και κάποιοι κάνετε τον τροχονόμο και το χωροφύλακα. Δες τις τελευταίες σελίδες

Please

• Confused 1
Δημοσ.

λες το οτι η δεη εχει κανει 25 μερες και ακομα δεν μου εχει ενεργοποιησει το homeonline να μου βγει σε καλο τελικα; 🤣

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Doubt είπε

Κάποιοι γράφουμε για το θέμα και κάποιοι κάνετε τον τροχονόμο και το χωροφύλακα. Δες τις τελευταίες σελίδες

Please

Εφοσον στις προηγουμενες σελιδες οτι ειπωθηκε ηταν εντος θεματος καλως.

Απο την στιγμη που ξεκιναει μια κουβεντα ομως και ειναι εκτος θεματος λογικο ειναι να καποιος να πει κατι για να μην μας κλειδωσουν το θεμα.

Δεν το λεω ουτε για να σου την σπασω ουτε εχω κατι απεναντι σου.Μονο και μονο για να μην κλειδωσει το θεμα το ανεφερα.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Doubt είπε

Please

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Δεν κάνει κανένας τον χωροφύλακα, αντιθέτως κάποιοι κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.
Είστε εκτός θέματος πόσο πιο απλά να σας το πει κάποιος; Για δες πάνω-πάνω τι γράφει ο τίτλος και πες μου αν έχουν άδικο όσοι στο λένε. Θα κλειδώσει στο τέλος για να παιδευόμαστε εμείς και εσείς να τα λέτε εκεί που έπρεπε να τα λέτε από την αρχή. Δλδ σε άλλο λήμα. Σου προτάθηκε ήδη για εδώ, αν δε το θες φτιάχνεις άλλο: https://www.insomnia.gr/forums/topic/791835-κρατική-επιδότηση-ρεύματος/. Δύσκολο; Απλά όπου και να πας ο κοράκιος είναι πανταχού παρών. Καλό κουράγιο 🤣

Ηρεμήστε τώρα και μη ζητάτε χρησμούς από την Πυθία. Είμαστε σε θολό τοπίο επειδή μάντεψε: δεν έχει εκδοθεί ΦΕΚ. Σωστά μάντεψες. Όταν αυτό βγει με το καλό, θα το συζητήσουμε, προς τι η βιασύνη να σπεκουλάρουμε περί ανέμων και υδάτων; Αν αποδειχθεί μάπα του καρπούζι, συνειδητοποιείς πόσους θα κρεμάσεις; Γι αυτό ο Κοράκιος και ο κάθε Κοράκιος αποφεύγει να σου απαντήσει ευθέως. Γτ δεν ξέρει. Κανένας μας δεν ξέρει. Ούτε εσύ ξέρεις. Υποθέτεις που δεν είναι το ίδιο. Σε παρακαλώ, στους ίδιους λογαριασμούς βράζουμε όλοι. Δεν ψάχνουμε κορόιδα. Επίσης προσωπικά δεν θέλω να έχω συγκάτοικους στα 17 λεπτά εφόσον πληρώνουν αλλού λιγότερα, γτ δεν έχω να κερδίσω κάτι από τη μιζέρια του διπλανού μου. Σας παρακαλώ εδώ μόνο ερωτήσεις /απαντήσεις που αφορούν το σχετικό θέμα του λήματος.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilismf είπε

λες το οτι η δεη εχει κανει 25 μερες και ακομα δεν μου εχει ενεργοποιησει το homeonline να μου βγει σε καλο τελικα; 🤣

Εγώ τους έχω στείλει από 14/4 δυο emails και τους ζητάω να μου επιβεβαιώσουν ότι αν πατήσω ενεργοποίηση του online στο site θα έχω τις παλιές τιμές δηλαδή Ημέρα: 0,17 και Νύχτα: 0,13. Την αίτηση την είχα κάνει 7/4 και είχα ανεβάσει τα έγγραφα στις 10/4.....

Τώρα έτσι πως πάει καλύτερα να κάνουν ακόμα καμιά εβδομάδα να μου απαντήσουν. Δεν σας πιέζω...με το πάσο σας παιδιά :-D

Δημοσ.

Παιδιά που φαίνεται μέσα στο ebill τι πρόγραμμα έχεις ενεργοποιημένο...σε μένα επιτέλους σταμάτησε σήμερα το αίτημα μου για online να είναι υπό εξέταση αλλά πλέον δεν αναφέρει τίποτα...ούτε μέχρι πότε είμαι ενεργοποιημένος ούτε νέο αριθμό ρολογιού (τα δύο τελευταία ψηφία μετά τον αριθμό ρολογιού) που υποτίθεται εκδίδει ο δεδδηε. Αλλά φαίνεται ενεργοποιημένη η πάγια εντολή και η δυνατότητα αλλαγής κάρτας. Αλλά δυστυχώς υπάρχει πάλι η επιλογή να ενεργοποιησω το online. Εκεί που πριν έγραφε υπό εξέταση.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, argimeg είπε

Εγώ τους έχω στείλει από 14/4 δυο emails και τους ζητάω να μου επιβεβαιώσουν ότι αν πατήσω ενεργοποίηση του online στο site θα έχω τις παλιές τιμές δηλαδή Ημέρα: 0,17 και Νύχτα: 0,13. Την αίτηση την είχα κάνει 7/4 και είχα ανεβάσει τα έγγραφα στις 10/4.....

Τώρα έτσι πως πάει καλύτερα να κάνουν ακόμα καμιά εβδομάδα να μου απαντήσουν. Δεν σας πιέζω...με το πάσο σας παιδιά :-D

Έχω γράψει σχετικά στη σελίδα 980.

Ούτε σε μένα είχαν απαντήσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...