Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, sport_billys είπε

Θα περιμένω και τους επόμενους λογαριασμούς δεν χαίρομαι. Το κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά 

Συμβαίνει σπάνια να γίνονται λάθη. Άλλον ένα ξέρω που δε τρώει ρήτρα και παίρνει μόνο επιδοτήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 ώρες πριν, Blade19 είπε

Καλημέρα,

Έχει το δικαίωμα να μου ανανεώσει το συμβόλαιο χωρίς να βάλω κάποιο υπογραφή?

Ό,,τι γράφει το αρχικό συμβόλαιο (που κανείς μας δεν προσέχει...). Αν το προβλέπει, μπορεί.

11 ώρες πριν, The_Judas είπε

Τελικά τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις; Εχουν δικαίωμα οι εταιρείες να ανανεώσουν μονομερώς το συμβόλαιο για 2 χρόνια;

...ναι, αν το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει, προβλέπει κάτι τέτοιο. Την συνηθίζουν Ελπέντισον/Πρωτάεργεια αυτή την φάση.

10 ώρες πριν, Atome είπε

Εγω παντως σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την Protergia μου ειπαν οτι, μετα το περας ληξης του συμβολαιου, αν αλλαξω παροχο δεν υπαρχει πεναλντι αποχώρησης. Ολα αυτα βεβαια, εν αναμονη να το δω στη πραξη μιας και περιμενω ενεργοποιηση στο Online της ΔΕΗ. 

Τα σταθερα τιμολογια υπαρχει περιπτωση να συμπεριληφθουν στις οριζοντιες ρυθμισεις της Κυβερνησης?

...μόνο που δεν μπορείς να βασίζεσαι τί σου είπαν στο τηλέφωνο. Ζήτα (μέσω μέιλ) να σου απαντήσουν,,,μέσω μέιλ.

4 ώρες πριν, sport_billys είπε

Καλησπέρα παίδες. Σήμερα εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός με my home online και είναι μόνο 25€ για 429 κιλοβατώρες. Γιατί είναι τόσο χαμηλός μήπως να ανησυχώ στον επόμενο ; Εντομεταξυ και στον λογαριασμό γράφει ότι έχω συμβόλαιο για δυο χρόνια ενώ κανονικά είναι για 1 . Επισυνάπτω τον λογαριασμό 

...έχω μια ανηψιά, καλοστεκούμενη. Αν ενδιαφέρεσαι, πμ

Spoiler

αν είσαι παντρεμένος, έχω γνωστό δικηγόρο που ειδικεύεται στα διαζύγια 😁

1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε

αν θέλει να αλλάξει όνομα για να βάλει ΚΟΤ-Β, να το κάνει;

...καλύτερα να κάνει μπάντζι-τζάμπινγκ χωρίς μπάντζι.

Λιγότερη ζημιά θα πάθει.

• Like 1

Σε ένα παλιό ακίνητο πόσο εύκολη είναι η αλλαγή του ιδιοκτήτη στη ΔΕΗ (μεταβίβαση λόγω κληρονόμησης);

Πρόγραμμα δεν κατάφερα να αλλάξω, αλλά τουλάχιστον να έχω επιλογές

(Στο σπίτι που μένω ο ίδιος, ευτυχώς δεν είχα θέμα. Αλλά ήρθε στη γιαγιά μου 420€.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, satsok2 είπε

Σε ένα παλιό ακίνητο πόσο εύκολη είναι η αλλαγή του ιδιοκτήτη στη ΔΕΗ (μεταβίβαση λόγω κληρονόμησης);

Πρόγραμμα δεν κατάφερα να αλλάξω, αλλά τουλάχιστον να έχω επιλογές

(Στο σπίτι που μένω ο ίδιος, ευτυχώς δεν είχα θέμα. Αλλά ήρθε στη γιαγιά μου 420€.)

Καλημέρα... Ευκολη είναι η αλλαγή αν υπάρχουν τα χαρτιά που θα ζητηθούν... Θα πας σε ένα καταστήμα και θα  τα καταθέσεις.. 

https://www.douleutaras.gr/bsdir/ilektrologoi/symvoules/allagi-onomatos-dei/

Επεξ/σία από takoulou

55 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Ζητάς να περάσει η παροχή στο όνομα σου, σε ρωτάνε αν είσαι ιδιοκτήτης ή μισθωτής και καταθέτεις ή στέλνεις το ανάλογο αποδεικτικό.

Καλημέρα,

Πήρα τηλέφωνο το ΔΕΔΔΗΕ, για να βάλω νυχτερινό ρεύμα.

Με ενημέρωσαν όμως ότι έχει ήδη γίνει πρόσφατα εγκατάσταση νέου "έξυπνου" μετρητή, ο οποίος υποστηρίζει το νυχτερινό ρεύμα. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοικιάζω δεν το ήξερε αυτό, διότι αυτά τα θέματα τα τρέχει ο κουνιάδος της, και προφανώς είχε κάνει την αίτηση κάποια στιγμή χωρίς να την ενημερώσει.

Τέλος πάντων, το ότι ο μετρήτης είναι ήδη έτοιμος είναι προφανώς θετικό για εμένα, οπότε δεν παραπονιέμαι (το αντίθετο). Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, παρότι ο μετρητής υπάρχει, μου είπαν ότι θα μου στείλουν ένα email με οδηγίες ώστε να πληρώσω ένα ποσό 42 ευρώ περίπου, για ενεργοποίηση του νυχτερινού ρεύματος.

Εγώ έτσι κι αλλιώς ήμουν προετοιμασμένος να το πληρώσω (μιας και δε γνώριζα καν την ύπαρξη του νέου μετρητή στο σπίτι μου), αλλά μου φαίνεται περίεργο που μου ζητούν 42 ευρώ, ενώ ο μετρητής είναι ήδη εγκατεστημένος).

Είναι όντως σωστό αυτό; Γιατί, απ' ότι φαίνεται, η εγκατάσταση του μετρητή είναι ουσιαστικά δωρεάν, και το ποσό που πληρώνεις είναι για την ενεργοποίηση του νυχτερινού ρεύματος.

5 λεπτά πριν, enteacher04 είπε

Καλημέρα,

Πήρα τηλέφωνο το ΔΕΔΔΗΕ, για να βάλω νυχτερινό ρεύμα.

Με ενημέρωσαν όμως ότι έχει ήδη γίνει πρόσφατα εγκατάσταση νέου "έξυπνου" μετρητή, ο οποίος υποστηρίζει το νυχτερινό ρεύμα. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοικιάζω δεν το ήξερε αυτό, διότι αυτά τα θέματα τα τρέχει ο κουνιάδος της, και προφανώς είχε κάνει την αίτηση κάποια στιγμή χωρίς να την ενημερώσει.

Τέλος πάντων, το ότι ο μετρήτης είναι ήδη έτοιμος είναι προφανώς θετικό για εμένα, οπότε δεν παραπονιέμαι (το αντίθετο). Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, παρότι ο μετρητής υπάρχει, μου είπαν ότι θα μου στείλουν ένα email με οδηγίες ώστε να πληρώσω ένα ποσό 42 ευρώ περίπου, για ενεργοποίηση του νυχτερινού ρεύματος.

Εγώ έτσι κι αλλιώς ήμουν προετοιμασμένος να το πληρώσω (μιας και δε γνώριζα καν την ύπαρξη του νέου μετρητή στο σπίτι μου), αλλά μου φαίνεται περίεργο που μου ζητούν 42 ευρώ, ενώ ο μετρητής είναι ήδη εγκατεστημένος).

Είναι όντως σωστό αυτό; Γιατί, απ' ότι φαίνεται, η εγκατάσταση του μετρητή είναι ουσιαστικά δωρεάν, και το ποσό που πληρώνεις είναι για την ενεργοποίηση του νυχτερινού ρεύματος.

Καλημερα... Το ποσο αυτο πληρωνεται για την ενεργοποιηση του νυχτερινου.. Το ιδιο ποσο ειναι για την εγκατασταση  νεας παροχης  που ζητας να εχει νυχτερινο..

• Like 1

8 λεπτά πριν, enteacher04 είπε

Σωστά είναι όλα, αλλά εφόσον η υπηρεσία (νυχτερινό) θα μείνει στην παροχή του ακινήτου, θα έπρεπε να τα χρεωθεί ο ιδιοκτήτης τα 42,κάτι€

Τυπικά δεν είναι υποχρεωμένος γιατί η παροχή είναι στο όνομα σου (υποθέτω).

Υ.Γ. υπάρχει άλλο θέμα για το νυχτερινό, αν θέλεις κάτι άλλο, ρώτησε εκεί.

• Like 1

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Τελικά σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το τέλος της ρήτρας αναπροσαρμογής και η αναδρομική επιδότηση (!) λογαριασμών, ανεξαρτήτως πρώτης κατοικίας ή εξοχικού και ανεξαρτήτως κατανάλωσης.

Τι κάνουμε όσοι πριν 2-3-4-5 μήνες μπήκαμε σε προγραμμα Online/Enter, το κόβουμε ή θα βρουν άλλο τρόπο να μας τα πάρουν;

23 λεπτά πριν, apapadop837 είπε

Τελικά σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το τέλος της ρήτρας αναπροσαρμογής και η αναδρομική επιδότηση (!) λογαριασμών, ανεξαρτήτως πρώτης κατοικίας ή εξοχικού και ανεξαρτήτως κατανάλωσης.

Τι κάνουμε όσοι πριν 2-3-4-5 μήνες μπήκαμε σε προγραμμα Online/Enter, το κόβουμε ή θα βρουν άλλο τρόπο να μας τα πάρουν;

Κατσε να δουμε τι θα ανακοινωθει και τι αλλαγες θα γινουν,.

30 λεπτά πριν, apapadop837 είπε

Ας μην κάνουμε και μεις τους "παπαγάλους" με την σειρά μας παραπληροφορώντας με πομπώδεις τίτλους...
Καμία ρήτρα δεν θα καταργηθεί, απλά το δημόσιο θα "μπουκώνει" απευθείας το καρτέλ ενέργειας και πλασματικά θα βλέπεις χαμηλότερη χρέωση κιλοβατώρας.
Ακόμα και οι "διαρροές" μιλάνε για 0,16€/kwh, τι στιγμή που το Γ1 της ΔΕΗ είχε 0,11€/kwh. Καταλαβαίνει ο καθένας ότι μιλάμε για +50% στον λογαριασμό του πελάτη έτσι απλά που βαφτίζεται "επιστροφή σε τιμές 2021" και θα λέμε και ευχαριστώ. Συν τα δις δημόσιου χρήματος που θα καταλήγουν κάθε χρόνο στους ιδιώτες από δω και πέρα στερώντας τα από τον προϋπολογισμό και επιβαρύνοντας περισσότερο τον φορολογούμενο.
Άρα αν έχεις κλειδώσει σταθερό Online/Enter κάτσε στα αυγά σου και μην ακούς παραμύθια.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...