Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

44 λεπτά πριν, sport_billys είπε

Καλησπέρα παίδες. Σήμερα εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός με my home online και είναι μόνο 25€ για 429 κιλοβατώρες. Γιατί είναι τόσο χαμηλός μήπως να ανησυχώ στον επόμενο ; Εντομεταξυ και στον λογαριασμό γράφει ότι έχω συμβόλαιο για δυο χρόνια ενώ κανονικά είναι για 1 . Επισυνάπτω τον λογαριασμό 

D1719529-ACCB-45C3-B873-113813F64141.jpeg

03194D5C-F45E-469D-BC24-E52FA4DB8299.jpeg

Σου εκατσε το λαχειο τοτε που μας ελεγες οτι σου εστειλαν το παλιο 2ετες συμβολαιο τον μαρτιο και σου λεγαμε αν εχεις και τις παλαιες τιμες, να παιξεις και ενα τζοκερ. Αναμενω να μας πεις και τα νουμερα που θα παιξεις :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

50 λεπτά πριν, sport_billys είπε

Καλησπέρα παίδες. Σήμερα εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός με my home online και είναι μόνο 25€ για 429 κιλοβατώρες. Γιατί είναι τόσο χαμηλός μήπως να ανησυχώ στον επόμενο ; Εντομεταξυ και στον λογαριασμό γράφει ότι έχω συμβόλαιο για δυο χρόνια ενώ κανονικά είναι για 1 . Επισυνάπτω τον λογαριασμό 

D1719529-ACCB-45C3-B873-113813F64141.jpeg

03194D5C-F45E-469D-BC24-E52FA4DB8299.jpeg

Καλά μη χαίρεσαι! Και εμένα ο πρώτος -2 euro βγήκε.

2 λεπτά πριν, lsk1977 είπε

δεν έχει σημασία το νούμερο του συνολικού λογαριασμού , άλλα λέμε

Κάθε πότε αλλάζουν μέσα στο ebill, εκεί που δίνει μετρήσεις, οι τιμές από τις kwh που έχεις καταναλώσει; Μετά από 2 εκκαθαριστικούς, σε μέρα και νύχτα τα νούμερα είναι τελείως λάθος.

32 λεπτά πριν, geofak είπε

Κάθε πότε αλλάζουν μέσα στο ebill, εκεί που δίνει μετρήσεις, οι τιμές από τις kwh που έχεις καταναλώσει; Μετά από 2 εκκαθαριστικούς, σε μέρα και νύχτα τα νούμερα είναι τελείως λάθος.

Οταν θα έρθει η ημερομηνία να βάλεις μετρήσεις μέσα στο περιθώριο που σου δίνει  τότε θα εμφανιστούν τα σωστά προηγούμενα νούμερα 

1 ώρα πριν, lsk1977 είπε

Θα περιμένω και τους επόμενους λογαριασμούς δεν χαίρομαι. Το κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, sport_billys είπε

Θα περιμένω και τους επόμενους λογαριασμούς δεν χαίρομαι. Το κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά 

Θα σου  ελεγα αφου εχεις το συμβολαιο στα χερια σου, να μην φοβασαι τοσο. Δεν ξερω αν μπορουν να πουν οτι ηταν λαθος εκ παραδρομης για το συμβολαιο που εστειλαν και να προσπαθησουν να το αλλαξουν καπως (περαν του ενδεχομενου 6μηνου βασει νομου). Γνωμη @korakios ?

Επεξ/σία από jimakos234

Μόλις τώρα, jimakos234 είπε

Θα σου  ελεγα αφου εχεις το συμβολαιο στα χερια σου, να μην φοβασαι τοσο. Δεν ξερω αν μπορουν να πουν οτι ηταν λαθος εκ παραδρομης για το συμβολαιο που εστειλαν και να προσπαθησουν να το αλλαξουν καπως (περαν του ενδεχομενου 6μηνου βαση νομου). Γνωμη @korakios ?

δε νομίζω να είχε τιμοκατάλογο (κλασσικό πρόβλημα της ΔΕΗ)

2 λεπτά πριν, korakios είπε

δε νομίζω να είχε τιμοκατάλογο (κλασσικό πρόβλημα της ΔΕΗ)

@sport_billys ειχε τιμοκαταλογο μαζι? Νομιζω θυμαμαι οτι ειχες ανεβασει φωτο οτι ελεγε 2 ετη (24 μηνες) ή κανω λαθος?

2 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Σου εκατσε το λαχειο τοτε που μας ελεγες οτι σου εστειλαν το παλιο 2ετες συμβολαιο τον μαρτιο και σου λεγαμε αν εχεις και τις παλαιες τιμες, να παιξεις και ενα τζοκερ. Αναμενω να μας πεις και τα νουμερα που θα παιξεις :P

Πες μας τα νούμερα όντως...και κάνε το κορόιδο...αν το ανακαλύψουν βάλε 80% πάνω στις χρεώσεις. 

1 ώρα πριν, jimakos234 είπε

@sport_billys ειχε τιμοκαταλογο μαζι? Νομιζω θυμαμαι οτι ειχες ανεβασει φωτο οτι ελεγε 2 ετη (24 μηνες) ή κανω λαθος?

Δεν είχε τιμοκατάλογο. Νομίζω στο ebill είχα ανεβάσει που έλεγε για δυο έτη 

• Like 1

Μόλις τώρα, sport_billys είπε

Δεν είχε τιμοκατάλογο. Νομίζω στο ebill είχα ανεβάσει που έλεγε για δυο έτη 

δεν τους ενοχλείς , κάνεις ησυχία μη σε ακούσουν

το είδαμε και αυτό 😁

sport_billy κάνε τον Κινέζο... 👍

Νυχτερινό γιατί δεν έχεις βάλει; Θα γλυτώσεις κι άλλα χρήματα από ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

2 ώρες πριν, korakios είπε

Ο λογαριασμός είναι ότι να'ναι

δηλαδή έχεις τιμές online προ Δεκ 21 και έκπτωση παγίου 50% που δεν είχε ποτέ το online

μη λες τίποτα , περίμενε τον επόμενο

Θυμάσαι που αναρωτιόμασταν αν το Online με 0.17 παίρνει ΚΟΤ ή όχι; Διότι στα καινούργια Εnter και Enter+ το έλεγε ξεκάθαρα, ενώ στο νέο Online όχι. Οπότε σκέφτομαι μήπως το Online με 0.17 δε παίρνει ΚΟΤ κι αντί να τον πετάξει σε Γ1 έγινε συστεμικό λάθος και τον πέταξε στο παλιό πρόγραμμα; Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν έχει συμβεί και σε άλλον.

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Διότι στα καινούργια Εnter και Enter+ το έλεγε ξεκάθαρα, ενώ στο νέο Online όχι.

το 2ο online (0,18) όντως δεν έγραφε , το πλέον νέο (0,24) γράφει

θα μπλέξουμε τα μπούτια μας με νέο παλιό 😁

αλλά το 50% στο πάγιο για πες τι μπορεί να είναι , υβριδικό ?😂

είμαι σίγουρος οτι σκάλωσε το σύστημα (τυχεράκιας!)

3 λεπτά πριν, korakios είπε

το 2ο online (0,18) όντως δεν έγραφε , το πλέον νέο (0,24) γράφει

θα μπλέξουμε τα μπούτια μας με νέο παλιό 😁

αλλά το 50% στο πάγιο για πες τι μπορεί να είναι , υβριδικό ?😂

είμαι σίγουρος οτι σκάλωσε το σύστημα (τυχεράκιας!)

50% έκπτωση στο πάγιο είχε το παλιό παλιό (το 2020). Θα το ονομάσουμε 0. 🤭 Εκείνο όμως είχε 30 ευρώ έκπτωση όπως το 1ο, ο φίλος δε πήρε έκπτωση όμως (να κάνει παράπονα, μισές δουλειές του κάνανε) 😆 Υβριδικό πρόγραμμα όντως.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...