Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, SteliosTh είπε

Ναι είναι αρκετά πράγματα που πρέπει να τα δώ απο την αρχή αφού ήταν άλλη η κατάσταση πριν όπου ήταν ήδη ρυθμισμένα αυτά. Το σπίτι είναι 40 τετργωνικά,γωνία ,4ος. Έχει ένα παλιό air condition στο υπνοδωμάτιο και θα βάλω εγώ ένα καινούριο στο σαλόνι , σκέφτομαι για 24000 BTU ώστε να μην ανάβω του δωματίου. Μου είπαν ότι δεν έχει υγρασία και φαίνονται καλά τα αλουμίνια του. Ένα άτομο θα είμαι σε γενικές γραμμες που μαγειρεύω όμως κάθε μέρα. Θα κοιτάξω και το νυχτερινό αφού τότε το χρειάζομαι ουσιαστικά (πέρα απο το μαγείρεμα). Έχει και ηλιακό οπότε το καλοκαίρι είμαι καλυμμένος! Ετχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις πληροφορίες!!

18αρι θα σε καλύψει πιθανότατα.

Για οικονομικό μαγείρεμα φούρνο μικροκυμάτων. Δεν κάνει για τα πάντα, αλλά για αυτά που κάνει είναι μια χαρά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγω παντως σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την Protergia μου ειπαν οτι, μετα το περας ληξης του συμβολαιου, αν αλλαξω παροχο δεν υπαρχει πεναλντι αποχώρησης. Ολα αυτα βεβαια, εν αναμονη να το δω στη πραξη μιας και περιμενω ενεργοποιηση στο Online της ΔΕΗ. 

Τα σταθερα τιμολογια υπαρχει περιπτωση να συμπεριληφθουν στις οριζοντιες ρυθμισεις της Κυβερνησης?

Έστειλε τον πρώτο λογαριασμό η ΔΕΗ, ηλεκτρονικά, και το pdf δεν ανοίγει γιατί είναι λέει "κατεστραμμένο".

Καλά αρχίσαμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Έστειλε τον πρώτο λογαριασμό η ΔΕΗ, ηλεκτρονικά, και το pdf δεν ανοίγει γιατί είναι λέει "κατεστραμμένο".

Καλά αρχίσαμε.

Σημασια εχει οτι τον εστειλε.:P

Επεξ/σία από HERTHAN

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.  Χθες εκδοθηκε ο 4ος λογαριασμός μου  απο 10/21  που ειχα κανει συμβολαιο και ειναι ο πρωτος που ήρθε εναντι, ενω ειχα στειλει τις μετρησεις στο ebill, οπως εκανα και με τους προηγούμενους.😁

Επεξ/σία από tsigpan

1 ώρα πριν, Atome είπε

Τα σταθερα τιμολογια υπαρχει περιπτωση να συμπεριληφθουν στις οριζοντιες ρυθμισεις της Κυβερνησης?

Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή...Εάν δεν περιληφθούν δε θα είναι η πρώτη φορά που η οριζόντια μείωση θα έχει παρεκκλίσεις πάντως.

4 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Εχει πεσει το συστημα τους και δεν μπορουν να εξυπηρετησουν τηλεφωνικα για θεματα e-bill.

Μονιμως πεσμενο ειναι.

• Like 1

3 ώρες πριν, Doubt είπε

18αρι θα σε καλύψει πιθανότατα.

Για οικονομικό μαγείρεμα φούρνο μικροκυμάτων. Δεν κάνει για τα πάντα, αλλά για αυτά που κάνει είναι μια χαρά.

Θα απευθυνθώ και στα ανάλογα νήματα. Ευχαριστώ πολύ!

3 ώρες πριν, Atome είπε

Εγω παντως σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την Protergia μου ειπαν οτι, μετα το περας ληξης του συμβολαιου, αν αλλαξω παροχο δεν υπαρχει πεναλντι αποχώρησης. Ολα αυτα βεβαια, εν αναμονη να το δω στη πραξη μιας και περιμενω ενεργοποιηση στο Online της ΔΕΗ. 

Δε μπορουμε να προβλεψουμε αλλα πιθανον να παραμεινουν στις ιδιες τιμες οσο διαρκει το σταθερο.

3 ώρες πριν, Atome είπε

UPDATE: Δεχθηκα τηλεφωνο για αντιπροσφορα απο την PROTERGIA και σχετικη ερωτηση γιαTI αλλαζω παροχο. Απαντηση αναμενομενη οτι παω σε σταθερο προγραμμα της ΔΕΗ και η απαντηση της υπαλληλου τους ηταν αμεση "δεν μπορουμε να κανουμε κατι αντιστοιχο" και τελειωσε η κουβεντα.

Βαση των λεγομενων της απο την στιγμη που ελειξε το συμβολαιο δεν υπαρχει ποινη. Θα δουμε στο μελλον της θα ερθει απο την εκκαθαριση με την PROTERGIA.

5 ώρες πριν, Blade19 είπε

Έχει το δικαίωμα να μου ανανεώσει το συμβόλαιο χωρίς να βάλω κάποιο υπογραφή?

Υπογραφή έβαλες στην αρχική σύμβαση. Αν μέσα στους όρους αναφέρει(που συνήθως αναφέρει) ότι μετά την λήξη το συμβόλαιο ανανεώνεται αυτόματα για ίσο διάστημα, τότε δεν χρειάζεται εκ νέου υπογραφή. Βέβαια σίγουρα θα αναφέρει ότι έχεις δικαίωμα τον τελευταίο μήνα πριν την ανανέωση της σύμβασης, να την καταγγείλλεις και να αλλάξεις πάροχο.

Ήμουν από τους άτυχους που δεσμευόμουν με συμβόλαιο με την ΖΕΝΙΘ μέχρι πριν ένα μήνα. Εδώ και λίγο καιρό ψάχνω πάροχο για να φύγω. Η ΔΕΗ (ή κάποιο γραφείο προώθησης που συνεργάζεται) με έχει ζαλίσει στα τηλέφωνα για να κάνω το Enter +. Τους ρωτάω γιατί να κάνω το Enter + και όχι το online? Μου είπε κάτι για δωρεάν green pass και μάστορες. Καταλήγω ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό όφελος αυτή τη στιγμή να δεσμευτείς στην τιμή της ΔΕΗ. Μάλλον θα περιμένω προσφορές για συνδιασμό προγράμματος με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών για net metering από τους παρόχους που διαθέτουν τέτοια επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες. Σήμερα εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός με my home online και είναι μόνο 25€ για 429 κιλοβατώρες. Γιατί είναι τόσο χαμηλός μήπως να ανησυχώ στον επόμενο ; Εντομεταξυ και στον λογαριασμό γράφει ότι έχω συμβόλαιο για δυο χρόνια ενώ κανονικά είναι για 1 . Επισυνάπτω τον λογαριασμό 

74DFC4E5-F791-4106-8A57-6F935EA0DD23.jpeg

0872049B-8BF3-4AA5-A3D0-E996B4F5739F.jpeg

Επεξ/σία από sport_billys

26 λεπτά πριν, sport_billys είπε

Γιατί είναι τόσο χαμηλός μήπως να ανησυχώ στον επόμενο ;

έχεις αναδρομική πίστωση (μαζί με λίγη ρήτρα,)  αλλά ο λογαριασμός είναι ότι να'ναι

δηλαδή έχεις τιμές online προ Δεκ 21 και έκπτωση παγίου 50% που δεν είχε ποτέ το online

μη λες τίποτα , περίμενε τον επόμενο

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...