Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλο μήνα σε ολους!

Εχω μπει απο 1/2 στο enter και εχω κάνει μηνιαιο απο την αρχη και την πάγια εντολή.Έχουν βγει αλλοι 3 λογαριασμοι μετα την 1η πληρωμή και ενω έπρεπε να αφαιρεθει η εγγυηση των 100ε , που πλήρωσα στην αρχη αυτο δεν εγινε ποτε.Επειτα απο πολλα τηλ. που ειχαν πει στις 5/4 να μην δωσω μετρηση απο 15-20/4  καθως θα μετρησει Ο δεδηε  και θα βγει εκκαθαριστικος οποτε θα μου επιστραφει και η εγγυσηση. Ε λοιπον βγάζουν λογαριασμο 28/4 έναντι χρεωνοντας μου για 1 μηνα 1540kwh -340ευρω  ενω εχω καταναλώσει 350kwh . Και φυσικα δεν αφαιρεσαν την εγγυηση.Τους πηρα εξαλλος και τους έδωσα τις σωστες μετρησεις και ζητησα ακυρωση και επανεκδοση λογαριασμου.

Τι άλλο να κάνω με δαυτους;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

44 λεπτά πριν, power_1 είπε

Τι κανω ?

τίποτα , αφήνεις ανοιχτό μέχρι να γίνει

9 λεπτά πριν, iliast33 είπε

Τι άλλο να κάνω με δαυτους;

καταγγελία

• Like 2

27 λεπτά πριν, korakios είπε

καταγγελία

Korakios να κάνω καταγγελία στην ραε εννοείς? 

Και αν ναι να κάνω καταγγελία για την επιστροφή της εγγύησης η και για τον φουσκωμένο έναντι? 

2 λεπτά πριν, iliast33 είπε

Korakios να κάνω καταγγελία στην ραε εννοείς? 

Και αν ναι να κάνω καταγγελία για την επιστροφή της εγγύησης η και για τον φουσκωμένο έναντι? 

ναι και τα 2

• Like 1

8 ώρες πριν, korakios είπε
9 ώρες πριν, korakios είπε

τίποτα , αφήνεις ανοιχτό μέχρι να γίνει

καταγγελία

Για κάτι ανάλογο, δηλαδή έκανα αίτηση στο κατάστημα 17/3 για Home Enter + που έδινε και την έκπτωση των 50€ κι επίσης εβαλα και πάγια εντολή για επιστροφή την εγγύησης όπως αναφέρεται και στη σελίδα της ΔΕΗ. 
Ο δεδδηε πέρασε να μετρήσει για την αλλαγη παροχου στις 4/4 κι ενώ το ebill έλεγε ενεργό το online έως 16/3/2023 άλλαξε σε 3/4/2023. 
Εκδόθηκε πρώτος λογαριασμός στις 28/4 κι όπως ήταν λογικό (για ΔΕΗ) δεν έχουν αφαιρέσει ούτε τα 50€ αλλά ούτε τη πάγια εντολή. 
Να παρω τηλέφωνο, ξέρω θα μου πουν είναι συστημικό, κ θα πιστωθούν στον επόμενο κ μπλα μπλα μπλα και άκρη δεν θα βγάλω ποτέ. 
Εχω ετοιμάσει την αμφισβήτηση λογαριασμό με τη φόρμα τους, να προσωρησω σε αποστολή;

Είμαι κατοχυρωμένος για τα 50€ αφού η αίτηση αλλαγής παροχου έγινε εμπρόθεσμα;

Ζητάω έκτακτο λογαριασμό που να συμπεριλαμβάνονται και τα 2 ποσά. 

Να επισυνάψω τη σύμβαση προμήθειας;

Να επισυνάψω το στιγμιότυπο οθόνης που αναφέρουν την επιστροφή εγγύησης σε ενεργοποίηση πάγια εντολής για νέους πελάτες;

Καλησπέρα παιδιά.

Εγώ έβαλα ΔΕΗ MyHome Online Γ1 στις 12/4 πληρώνοντας 100€ εγγύηση(ήταν στο όνομα του σπιτονοικοκυρη και απλά κάναμε αλλαγή ονοματος). Το μετράω κάθε εβδομάδα (χωρίς να το δηλώσω κάπου) και καίω γύρω στις 20-25kwh την εβδομάδα. 

Τι προτείνετε να κάνω για να μην μου έρθει τίποτα ξαφνικό; Πχ να δηλώνω κάπου πόσο καίω κλπ

Μόλις τώρα, GeorgeHiken είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Εγώ έβαλα ΔΕΗ MyHome Online Γ1 στις 12/4 πληρώνοντας 100€ εγγύηση(ήταν στο όνομα του σπιτονοικοκυρη και απλά κάναμε αλλαγή ονοματος). Το μετράω κάθε εβδομάδα (χωρίς να το δηλώσω κάπου) και καίω γύρω στις 20-25kwh την εβδομάδα. 

Τι προτείνετε να κάνω για να μην μου έρθει τίποτα ξαφνικό; Πχ να δηλώνω κάπου πόσο καίω κλπ

Μπορεις να δώσεις τις μετρήσεις στην σελίδα του δεδδηε / ή του ebill , στις ημερομηνίες που σε αφήνει. Ετσι θα σου έρθει λογαριασμος με βάση αυτές που έδωσες , εκτός και αν περάσει ο δεδδηε για τον εκκαθαριστικο οποτε και θα ισχύσει η δική του μέτρηση.

Ρε παιδιά η έκπτωση 5% στο ρεύμα, στο home enter ποτε περνάει? Έχουν βγει 2 έναντι και 1 εκκαθαριστικος αλλά 5% έκπτωση δεν υπάρχει πουθενά.

17 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

Ρε παιδιά η έκπτωση 5% στο ρεύμα, στο home enter ποτε περνάει? Έχουν βγει 2 έναντι και 1 εκκαθαριστικος αλλά 5% έκπτωση δεν υπάρχει πουθενά.

Μετά τον 1ο εκκαθαριστικό, στον έναντι που θα έρθει.

Υποθέτω μιλάμε για έκπτωση συνέπειας, οπότε πρέπει να έχει πληρωθεί έγκαιρα και εις ολόκληρον ο εκκαθαριστικός.

@Doubt για την έκπτωση αυτή μιλάμε ναι. Έχουν γίνει εντός οι πληρωμές(με πάγια). Σωστά έχεις δίκιο, για όλο το διάστημα το προηγούμενο γίνεται η επιστροφή στον πρώτο επόμενο λογαριασμό, λογικό.

• Like 1

Συγνώμη αν η ανάρτηση αυτή είναι εκτός θέματος, αλλά είδα σε διαφημιστικό στην τηλεόραση ότι αν έχεις πιστωτική κάρτα Εθνικής, δικαιούσαι επιστροφή 5% όταν τη χρησιμοποιείς για να πληρώσεις το λογαριασμό του ρεύματος. Δεν είναι κάτι το δραματικό ως έκπτωση, και προφανώς δεν έχουν όλοι Εθνική, αλλά το αναφέρω για όσους έχουν.

Προσωπικά, είμαι σε άλλη τράπεζα, αλλά έχω τον πατέρα μου στην Εθνική, χωρίς πιστωτική κάρτα όμως - θα το ψάξω να δω αν υπάρχει κάποια "παγίδα", και αν δω ότι είναι σχετικά "ασφαλές", θα του βγάλω μία, ώστε να τη χρησιμοποιούμε όλοι για να πληρώνουμε το ρεύμα (εννοείται ότι μετά θα του τα δίνω πίσω τα λεφτά από το δικό μου λογαριασμό :) )

2 ώρες πριν, petrakiskap είπε

Μπορεις να δώσεις τις μετρήσεις στην σελίδα του δεδδηε / ή του ebill , στις ημερομηνίες που σε αφήνει. Ετσι θα σου έρθει λογαριασμος με βάση αυτές που έδωσες , εκτός και αν περάσει ο δεδδηε για τον εκκαθαριστικο οποτε και θα ισχύσει η δική του μέτρηση.

Συμφέρει όμως να δηλώσω αυτά που καίω έτσι; Να μην περιμένω εκκαθαριστικό δηλαδή.

5 λεπτά πριν, GeorgeHiken είπε

Συμφέρει όμως να δηλώσω αυτά που καίω έτσι; Να μην περιμένω εκκαθαριστικό δηλαδή.

είτε δηλώσεις τα διπλάσια είτε τα μισά όταν γίνει εκκαθάριση το ίδιο θα σου βγει

το να δίνεις εσύ πόσα καις είναι απλά να μη σου έρχονται ότι να´ναι έναντι (πχ φουσκωμένα ή να είναι μικρά και να έρθουν μαζεμένα στον εκκαθαριστικό) , δηλαδή για δικιά σου ευκολία

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...