Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, Mariannatzouma είπε

Δεν έχω ιδέα πως θα γίνει καταγγελία.

δεν είναι για το παρών νήμα, διάβασε αυτή τη σελίδα και συνέχεια εκεί

11 λεπτά πριν, Mariannatzouma είπε

Δύσκολο και να αποφασίσω για σταθερό με αυτές τις τιμές ..

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Απρίλιος 2022)

ανα μήνα αλλάζουν ανάλογα χοντρική επιδοτήσεις

14 λεπτά πριν, Mariannatzouma είπε

αλλά και το Γ1Ν με αυτό που είμαι τώρα είναι καλύτερο;

σε πολύ γενικές γραμμές απο κυμαινόμενα , της ΔΕΗ είναι κάπως καλύτερο και φυσικά κανόνας είναι αν πας σε κυμαινόμενο δεν κλείνεις συμβόλαιο με δέσμευση

ΥΓ. τα μπλε γράμματα τα πατάς μιας και είναι σύνδεσμοι

ΥΓ2. Πλέον δεν υπάρχει απάντηση γιαυτό και απαραίτητο είναι να καταλαβαίνεις τι παίζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 28/4/2022 στις 10:30 ΠΜ, NeCrOmAnCeR19 είπε

σε προγραμμα home online N ( το παλιο με το 0,095kwh) μπορεί να γίνει αίτηση για το μητρωο ευαλωτων καταναλωτών ? η υπαρχει κινδυνος να πετάξει εκτός το πρόγραμμα ?

Να ξανακανω την ερώτηση γιατι μαλλον χαθηκε στην θάλασσα

1 ώρα πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Να ξανακανω την ερώτηση γιατι μαλλον χαθηκε στην θάλασσα

μη ρωτάς εδώ , μπορεί ήδη να έχουν συμφουρίτες αλλά δε μετρά το ποστ τους σε περίπτωση στραβής

στέλνεις γραπτό ερώτημα και παίρνεις γραπτή σαφή και συγκεκριμένη απάντηση :)

• Like 1

Παίδες, επειδή έγινε τεράστιο και αυτό το θρεντ και δε διαβάζεται, υπάρχει κάποιος από αυτούς που έκανε αίτηση για myhome online και δεν του το ενεργοποίησαν από την αρχή, με αποτέλεσμα να πληρώσει ρήτρα αναπροσαμογής για ένα διάστημα,  και μετά να κατάφερε να την αναιρέσει; 

2 λεπτά πριν, naive είπε

Παίδες, επειδή έγινε τεράστιο και αυτό το θρεντ και δε διαβάζεται, υπάρχει κάποιος από αυτούς που έκανε αίτηση για myhome online και δεν του το ενεργοποίησαν από την αρχή, με αποτέλεσμα να πληρώσει ρήτρα αναπροσαμογής για ένα διάστημα,  και μετά να κατάφερε να την αναιρέσει; 

Ναι υπάρχει αν έχεις αποδείξεις όπως το να γράφει το πρόγραμμα στην αίτηση που υπέγραψες, ή να έχεις ας πούμε κρατήσει με screenshot την αίτηση όταν την έκανες που γράφει και εκεί το πρόγραμμα μαζί με τον αριθμό αίτησης.

Συνηθως θέλει να ανοίξεις case στο myrae, να επιχειρηματολογήσεις σωστά και δικαιώνεσαι 

2 λεπτά πριν, yazidis είπε

Ναι υπάρχει αν έχεις αποδείξεις όπως το να γράφει το πρόγραμμα στην αίτηση που υπέγραψες, ή να έχεις ας πούμε κρατήσει με screenshot την αίτηση όταν την έκανες που γράφει και εκεί το πρόγραμμα μαζί με τον αριθμό αίτησης.

Συνηθως θέλει να ανοίξεις case στο myrae, να επιχειρηματολογήσεις σωστά και δικαιώνεσαι 

Το κατάφερες εσύ; Γιατί διάβασα κάποια ποστ που λένε ότι η ΔΕΗ δεν το δέχτηκε, γιατί δεν είχαν κάνει ebill.
Όλα αυτά που λες τα έχω πάντως, απλά είμαι στη διαδικασία που του τα έχω πει τηλεφωνικά και περιμένω απάντηση (για πάνω από 10 ημέρες). 
Για να το στείλω γραπτώς το αίτημα πρώτα στη ΔΕΗ, ξέρεις μήπως σε ποιο email?

10 ώρες πριν, lyda94 είπε

σορρυ, δεν το ανεφερα αυτο! οκ θα παρω αρχικα τηλ να δω τι θα μου πουν και προχωραω.

Και τηλέφωνο να πάρεις, και μήνυμα μέσω του τσατ να στείλεις και έντυπο παραπόνου/αμφισβήτησης λογαριασμού να συμπληρώσεις, επειδή σίγουρα σε κάποιο από αυτά (αν όχι σε όλα) θα σε γράψουν,,,,και δη επανειλλημένα και ο καιρός θα περνάει (αν δεν το διορθώσουν από μόνοι τους στον επόμενο). Έχει ξανααναφερθεί, αλλά δεν ξαναμπήκαν οι ενδιαφερόμενοι να μας καταθέσουν την συνέχεια...

8 ώρες πριν, Mariannatzouma είπε

Καλησπέρα, την Τρίτη έχω ραντεβού για αλλαγή παρόχου στη ΔΕΗ. Ξέρετε αν θα έχουν πρόλαβει να γίνουν όλες οι διαδικασίες μέχρι 14/05; γιατί μετά θα φάω πέναλτι από τον προηγούμενο πάροχο ο οποίος έβγαλε το σταθερό του πρόγραμμα είμαι σε επαρχία.

..."κανονικά" θα προλάβουν, ακόμη κι αν δεν έχεις ενεργοποιηθεί στο Έντερ (υποθέτω γι' αυτό πας) μέχρι τις 14/5. Αλλά όπως σου είπε κι ο Κοράκιος, αν είχες ειδοποίηση τον Δεκέμβρη, χλωμό το βλέπω να μπορείς να φύγεις χωρίς ποινή αποχώρησης (εκτός κι αν συνεννοήθηκες μαζί τους κι έχεις γραπτή δέσμευση), καθώς,,,,κανονικά και πάλι, το περιθώριο για αποχώρηση χωρίς ποινή είναι 30 μέρες από την ειδοποίηση. Μήπως έχεις μπερδέψει το περιθώριο για αζήμια αποχώρηση με το πότε θα σε γυρίσουν σε ρητροπρόγραμμα; Όπως όμως έχουν τα πράγματα, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, από το να πας την Τρίτη για υπογραφές στη ΔΕΗ και μετά ό,τι προκύψει-προέκυψε.

59 λεπτά πριν, naive είπε

Το κατάφερες εσύ; Γιατί διάβασα κάποια ποστ που λένε ότι η ΔΕΗ δεν το δέχτηκε, γιατί δεν είχαν κάνει ebill.
Όλα αυτά που λες τα έχω πάντως, απλά είμαι στη διαδικασία που του τα έχω πει τηλεφωνικά και περιμένω απάντηση (για πάνω από 10 ημέρες). 
Για να το στείλω γραπτώς το αίτημα πρώτα στη ΔΕΗ, ξέρεις μήπως σε ποιο email?

Δες το συγκεκριμένο μήνυμα του yiankap που είχε γράψει ένα ωραίο μήνυμα περί αυτού αν δεν κάνω λάθος, όποτε προσάρμοσε το στα δικά σου δεδομένα και άνοιξε θέμα στο myrae 

Επίσης μην ασχολείσαι με ένα τόσο σοβαρό θέμα τηλεφωνικά. Μπες και άνοιξε απευθείας αίτημα στο myrae για να είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν εκεί

• Thanks 1

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά !!

Σε περίπτωση μετακόμισης ,ενώ υπάρχει online πρόγραμμα;;

Έχει αλλάξει κάτι ;

Μπορώ να το μεταφέρω ; Ή απλά κάνω αίτηση για μετακόμιση και ξαναμπαίνω με νέους όρους ;;

1 ώρα πριν, satsok2 είπε

Παιδιά βγήκε η φήμη (από παντού) ότι καταργείται η ρήτρα και πάμε σε μοντέλο πλαφόν 0,16Ε η κιλοβατώρα. Λέτε να μας επηρεάσει (προς τα πάνω);

Δεν είναι επίσημο ακόμα. Λογικά χαμένοι θα είναι όσοι βάλουν σταθερά με σημερινές τιμές.

• Like 1

56 λεπτά πριν, St3liosGr είπε

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά !!

Σε περίπτωση μετακόμισης ,ενώ υπάρχει online πρόγραμμα;;

Έχει αλλάξει κάτι ;

Μπορώ να το μεταφέρω ; Ή απλά κάνω αίτηση για μετακόμιση και ξαναμπαίνω με νέους όρους ;;

Δυστυχώς το χάνεις.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, satsok2 είπε

Παιδιά βγήκε η φήμη (από παντού) ότι καταργείται η ρήτρα και πάμε σε μοντέλο πλαφόν 0,16Ε η κιλοβατώρα. Λέτε να μας επηρεάσει (προς τα πάνω);

Καλημερα... Ακομα ειναι φημη... Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα απολυτως... Σκεφτονται να κανουν κατι... Αλλα θελει πολλα χρηματα για να γινει αυτο... Λενε για για 6-7 δις... Και μπορει να μην φθασουν..  Δεν ειναι ευκολο... Περιμενουν και απο την Ευρωπαικη Ενωση μηπως δωσει καποια χρηματα γιατι αλλιως τα χρηματα αυτα θα δοθουν απο το κρατος... Θ πρεπει να παρουμε και την εγκριση της... Και καταλαβαινουμε το μετα...Πλεον τα επιτοκια ακριβυναν δεν υπαρχει το φθηνο χρημα..

Επεξ/σία από takoulou

Έχω Γ1 οικιακό τιμολόγιο σε σπίτι που σκέφτομαι να μετακομίσω, είναι καλύτερα να περιμένω μέχρι να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να δω ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα να επιλέξω;

Έχω nrg smart με 0,0619  και με ρήτρα τριφασικό ρεύμα κ κοτβ περίπου 1600κw το 4μηνο.. με τα νέα δεδομένα αξίζει να πάω στο Γ1Ν στη ΔΕΗ και να δώσω 100ευρω εγγύηση ή να μείνω στη NRG; Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου προτείνει κάτι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...