Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Εξαρταται τι καταναλωση. Βεβαια αν δεν εχει δηλωθει ως πρωτη κατοικια λογικα θα συμφερει σταθερο. 

Το online δεν εχει ρητρα. ΤΟ online οπως λεει και το ονομα γινεται μονο online οποτε για αυτο δε σε εβαλε να διαλεξεις. Αν δε διαλεξεις προγραμμα τοτε πας αυτοματα Γ1/Ν

H καταναλωση επειδη ειναι στην Κρητη, ειναι εποχικη, δηλαδη το καλοκαιρι ιουνιο,ιουλιο, αυγουστο θα εχει μεγαλυτερη καταναλωση λογο τουρισμου και το χειμωνα μπορει να ειναι ελαχιστες μερες

Δεν ειναι πρωτη κατοικια

Επεξ/σία από serdakis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα!

Χρόνια πολλά κιόλας!

Μου ήρθε σήμερα ο 1ος λογαριασμός δεη (enter+). Έδωσα ενδείξεις εγώ κανονικά και είχα 177 κιλοβατώρες για 23 ημέρες. Μου έχουν χρεώσει πάγιο 4,22 ευρώ και το τελικό ποσό πληρωμής ήρθε 2 ευρώ. Έχουν αφαιρέσει τα 100€ της εγγύησης και τα 50€ του 1ου λογαριασμού. Σας επισυνάπτω και τον λογαριασμό για διευκόλυνση.

Δηλαδή, αν δεν αφαιρούσαν και τα 150€ συνολικά εγγύησης και δώρου, πόσο θα ερχόταν ο λογαριασμός για 23 ημέρες και  177 κιλ.??? Το πάγιο δεν θα έπρεπε είναι λιγότερο? Το αφαιρούν πιο κάτω που λέει έκπτωση παγίου ή είναι υπολογισμένο το 4,22? Το green pass γιατί το χρεώνουν? Μου είχαν πει ότι είναι δωρεάν στο κατάστημα.

Τι χάνω πάλι?

Καταγραφή.PNG

ΚαταγραφήΔ.PNG

Επεξ/σία από lyda94
  • Like 1

9 λεπτά πριν, serdakis είπε

Δεν ειναι πρωτη κατοικια

άρα δεν έχεις επιλογές , πας σε πανάκριβο σταθερό αντί αστρονομικό κυμαινόμενο

1 λεπτό πριν, lyda94 είπε

Το αφαιρούν πιο κάτω που λέει έκπτωση παγίου

ναι

2 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Δηλαδή, αν δεν αφαιρούσαν και τα 150€ συνολικά εγγύησης και δώρου, πόσο θα ερχόταν ο λογαριασμός για 23 ημέρες και  177 κιλ.???

+150 , άσχετα με τις κιλοβατώρες είναι

21 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Παιδιά καλησπέρα!

Χρόνια πολλά κιόλας!

Μου ήρθε σήμερα ο 1ος λογαριασμός δεη (enter+). Έδωσα ενδείξεις εγώ κανονικά και είχα 177 κιλοβατώρες για 23 ημέρες. Μου έχουν χρεώσει πάγιο 4,22 ευρώ και το τελικό ποσό πληρωμής ήρθε 2 ευρώ. Έχουν αφαιρέσει τα 100€ της εγγύησης και τα 50€ του 1ου λογαριασμού. Σας επισυνάπτω και τον λογαριασμό για διευκόλυνση.

Δηλαδή, αν δεν αφαιρούσαν και τα 150€ συνολικά εγγύησης και δώρου, πόσο θα ερχόταν ο λογαριασμός για 23 ημέρες και  177 κιλ.??? Το πάγιο δεν θα έπρεπε είναι λιγότερο? Το αφαιρούν πιο κάτω που λέει έκπτωση παγίου ή είναι υπολογισμένο το 4,22? Το green pass γιατί το χρεώνουν? Μου είχαν πει ότι είναι δωρεάν στο κατάστημα.

Τι χάνω πάλι?

Καταγραφή.PNG

ΚαταγραφήΔ.PNG

Αν προσέξεις σου προσθέτουν εγγύηση 100€ και ταυτόχρονα στην αφαιρούν. Άρα θα πλήρωνες 50€ παραπάνω κι όχι 150€ που λες.

• Like 1

49 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Αν προσέξεις σου προσθέτουν εγγύηση 100€ και ταυτόχρονα στην αφαιρούν. Άρα θα πλήρωνες 50€ παραπάνω κι όχι 150€ που λες.

αα μαλιστα! μα εγω την εχω κανει την πληρωμη της εγγυησης. Εχω πληρωσει τα 100 ευρω. δεν θα επρεπε να γυρισουν τα 100 αφου εχω παγια εντολη?

4 ώρες πριν, Gl0bAlZer0 είπε

Στα σταθερά της ΔΕΗ δεν υπάρχει ρήτρα μόνο στο Γ1 όπου είσαι περίπου στην ίδια μοίρα με τους άλλους παρόχους.

Πλέον ανέβηκαν και τα σταθερά της ΔΕΗ. Επιδότηση του κράτους δικαιούνται όλοι στη κύρια κατοικία τους και μέχρι 300kwh/μήνα.

Είμαι σε ιδιώτη πάροχο με 0.06 τιμή κιλοβατώρας αλλά δαγκωμένη ρήτρα αναπροσαρμογής όπως όλοι. 

1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε

Απο οτι βλεπω εισαι αρχαριος. Λογικα θα σου ηρθε 4ψηφιο. 

Αν εχεις επιδοτησεις φαινεται ως ΤΕΜ για το 2022. Τωρα που τελειωσε ο χειμωνας και λογικα δε θα εχεις τοση καταναλωση βαση του ποστ του κορακιου μαλλον δε θα αξιζει προς το παρων να βαλεις σταθερο καθως δε νομιζω χωρις θερμανση να εχεις τοσο  μεγαλη καταναλωση αλλα αυτο πρεπει να το ψαξεις μονος σου και να καταληξσεις σε ενα συμπερασμα και οχι οτι σου πουμε

Εξαρταται τι καταναλωση. Βεβαια αν δεν εχει δηλωθει ως πρωτη κατοικια λογικα θα συμφερει σταθερο. 

Το online δεν εχει ρητρα. ΤΟ online οπως λεει και το ονομα γινεται μονο online οποτε για αυτο δε σε εβαλε να διαλεξεις. Αν δε διαλεξεις προγραμμα τοτε πας αυτοματα Γ1/Ν

Αρχάριος όχι, τετραμελής οικογένεια, ανάγκη θέρμανσης αυξημένη. 

3 λεπτά πριν, lyda94 είπε

αα μαλιστα! μα εγω την εχω κανει την πληρωμη της εγγυησης. Εχω πληρωσει τα 100 ευρω. δεν θα επρεπε να γυρισουν τα 100 αφου εχω παγια εντολη?

ένα ένα τα λες , θα στα επιστρέψουν αργότερα , αν όχι ψάξε για αμφισβήτηση ,ραε , ΣτΚ κτλ κτλ

2 ώρες πριν, korakios είπε

πίστωση ΤΕΜ (ταμείο ενεργειακής μετάβασης)

δεν είναι σταθερή τιμή απο τη στιγμή που μπαίνει ρήτρα

άργησες και λόγω τεράστιας κατανάλωσης ήταν πολλά τα λεφτά

αν δεν έχεις νυχτερινό , σήμερα κάνεις αίτηση (στο άλλο θέμα για λεπτομέρειες )

πλέον με βάσει τα ακριβά σταθερά κοιτάς αν σε συμφέρει

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Απρίλιος 2022, ανα μήνα , σε λίγες μέρες θα βγάλω και για Μάιο)

πλέον με τα 0,24 πάει ανα μήνα ανάλογα ρήτρα και επιδότηση

μοιράζει λεφτά η ΔΕΗ 😂

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.c5b4574e92a4a0eb73962ace96f0ef61.png

Σε ιδιώτη πάροχο είμαι με 0.06  τιμή κιλοβατώρας πρωί, βράδυ. 

• Confused 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ένα ένα τα λες , θα στα επιστρέψουν αργότερα , αν όχι ψάξε για αμφισβήτηση ,ραε , ΣτΚ κτλ κτλ

σορρυ, δεν το ανεφερα αυτο! οκ θα παρω αρχικα τηλ να δω τι θα μου πουν και προχωραω.

ευχαριστω και παλι ολους εδω!

1 λεπτό πριν, Ptotal είπε

Σε ιδιώτη πάροχο είμαι με 0.06  τιμή κιλοβατώρας πρωί, βράδυ. 

πρώτα αποφάσισε βάσει πληροφοριών που έχεις μαζέψει αν πας σε σταθερό ή όχι

Μόλις τώρα, lyda94 είπε

θα παρω αρχικα τηλ να δω τι θα μου πουν και προχωραω

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

email μόνο και αν σε πάρουν τηλ για οτιδήποτε το κλείνεις

• Thanks 1

Καλησπέρα, την Τρίτη έχω ραντεβού για αλλαγή παρόχου στη ΔΕΗ. Ξέρετε αν θα έχουν πρόλαβει να γίνουν όλες οι διαδικασίες μέχρι 14/05; γιατί μετά θα φάω πέναλτι από τον προηγούμενο πάροχο ο οποίος έβγαλε το σταθερό του πρόγραμμα είμαι σε επαρχία.

14 λεπτά πριν, Mariannatzouma είπε

Ξέρετε αν θα έχουν πρόλαβει να γίνουν όλες οι διαδικασίες μέχρι 14/05;

ασήμωσε πρώτα να φύγουν οι πυκνοί καπνοί .....

αν θες κάνουμε και δημοσκόπηση

απο 2-3 μέρες με μήνα+ αν κολλήσει κάπου (ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ)

16 λεπτά πριν, Mariannatzouma είπε

γιατί μετά θα φάω πέναλτι από τον προηγούμενο πάροχο ο οποίος έβγαλε το σταθερό του πρόγραμμα

πότε σε ενημέρωσε ? Χαρτί με τους νέους όρους (ή ηλεκτρονικά) σου έστειλε?

Spoiler
2 λεπτά πριν, Mariannatzouma είπε

Στα ψηλά γράμματα ήταν δεν τα είχα δει τότε τέλος Γενάρη...

PDF Scanner 29-04-22 4.30.46.pdf 702 kB · 0 downloads

για να λες τότε οτι έχεις διορία 14/5 , τότε ζήτησες προθεσμία και σου δώσανε ,μιας και η διορία τελείωσε ένα μήνα μετά την ειδοποίηση ,δηλαδή 1/1/22

Φυσικά καταγγελία αν χρεώθηκες και ρήτρες αναπροσαρμογής (στο άλλο θέμα με εναλλακτικούς) συνέχεια εκεί

Δεν έχω ιδέα πως θα γίνει καταγγελία. Την ημερομηνία μου την είπαν στο τηλ. Δεν ξέρω αν με συμφέρει να φύγω για να έρθω ΔΕΗ κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη... Δύσκολο και να αποφασίσω για σταθερό με αυτές τις τιμές .. αλλά και το Γ1Ν με αυτό που είμαι τώρα είναι καλύτερο;

PDF Scanner 29-04-22 4.36.38.pdf PDF Scanner 29-04-22 4.35.43.pdf

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...