Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα...Εσυ τι εχεις ζητησει; Εχει δοθει η εντολη στον Δεδδηε;  Ρωτησες;

Τι εννοεις λεγοντας τι εχω ζητησει εγω? Από 1/4 εχω κανει αιτηση μεταφορας - διορθώνω υπογραψει σε καταστημα συμβαση μεταφοράς στο Enter- στη ΔΕΗ. Εχει δοθει η εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ και δεν εχει ολοκληρωσει ακομα την καταμετρηση!!!

Επεξ/σία από agnostos99
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Εχει δοθει η εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ και δεν εχει ολοκληρωσει ακομα την καταμετρηση!!!

ξεκινάς με αίτημα/ερώτημα στο ΔΕΔΔΗΕ και καπάκι ΡΑΕ κατά διαχειριστή και πάροχου (ΔΕΔΔΗΕ/ΔΕΗ) , ένα αίτημα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

ξεκινάς με αίτημα/ερώτημα στο ΔΕΔΔΗΕ και καπάκι ΡΑΕ κατά διαχειριστή και πάροχου (ΔΕΔΔΗΕ/ΔΕΗ) , ένα αίτημα

Ναι αναγκαστικά ξεκιναμε αυριο με αυτα αλλα γιατι πρεπει να φτανουμε σε αυτο το σημειο για κατι τοσο απλό που ειναι απλα η δουλεια του... λες και δεν εχουμε χασει απειρο χρονο ψαχνοντας κ συγκρινοντας και αρκετό χρήμα πληρώνοντας ρευμα και σπασμενες συμβασεις :(

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Τι εννοεις λεγοντας τι εχω ζητησει εγω? Από 1/4 εχω κανει αιτηση μεταφορας - διορθώνω υπογραψει σε καταστημα συμβαση μεταφοράς στο Enter- στη ΔΕΗ. Εχει δοθει η εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ και δεν εχει ολοκληρωσει ακομα την καταμετρηση!!!

Σου εχουν απαντησει γιατι δεν εχει ολοκληρωθει αυτη  η εντολη... Εχει δοθει στον Δεδδηε;; Το ρωτησες; Σε ποια περιοχη εισαι;; Μηπως υπαρχει καποιο θεμα;;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, definitio είπε

Ευχαριστώ...επειδή ζητάει στο πρώτο βήμα φωτογραφίες μετρήσεων, δεν είχα προχωρήσει παρακάτω και δεν είχα δοκιμάσει να προχωρήσω χωρίς επισύναψη (που λειτουργεί).

...μού λέει αρχές Ιούνη ξανά καταμέτρηση (δίμηνος εκκαθαριστικός μάλλον)...

Είπες ότι τηλεφωνικά μπορεί κάποιος να δώσει μετρήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ και για τον ενδιάμεσο μήνα, για τον Έναντι...
...τυχαία (συνήθης περίοδος μέτρησης) επιλέγω ή τηλεφωνώ πρώτα και ρωτάω;

Αν και βγαίνουμε λίγο off topic, τηλεφωνικά μπορείς να δώσεις μόνο την συγκεκριμένη ημερομηνία που είναι προγραμματισμένη η καταμέτρηση, και την επόμενη έως το μεσημέρι στις 12. Αν πχ η προγραμματισμένη ημερομηνία καταμέτρησης είναι στις 19/05, τότε μπορείς να δώσεις τηλεφωνικά την ένδειξη από το πρωί της 19ης έως το μεσημέρι της 20ης.

Για οτιδήποτε άλλο σχετικά με καταχωρήσεις υπάρχει άλλο θέμα:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Με ενοίκιο δεν θα μπεις;

Υποχρεωτικά στη δήλωση μίσθωσης (ΑΑΔΕ) αναγράφεται ο αριθμός παροχής.

(Και στην προηγούμενη δήλωση, αν υπήρχε)

+ Αναγράφεται πάνω στον μετρητή.

τον εχω τον αριθμο παροχης, απλα δε τον αναγνωριζει η ΔΕΗ για να προχωρησει η αιτηση ρπανηλεκτροδοτησης επειδη δεν εχει περασει ποτε απο αυτην

1 ώρα πριν, Weiss είπε

Είναι θέμα ΔΕΔΔΗΕ και όχι ΔΕΗ, στο ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να απευθυνθείς για επανασυνδεση. 

μα ο δεδδηε πως θα με συνδεσει χωρις να ειμαι σε καποιο παροχο?

ο παροχος (πχ δεη) δεν πρεπει να κανει το αιτημα στο δεδδηε αφου εχει συμφωνησει μαζι μου και σε ποιο εμπορικο προγραμμα θα μπω μετα τη συνδεση?

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά , αποτι κατάλαβα έχει συμβεί και σε άλλους όσοι κάνανε myhomeonline πριν την 11/04 που άλλαξαν οι τιμές. Εγώ έκανα αίτηση αλλαγής προμηθευτή στις 8/4 και στις 18/04 ενεργοποιήθηκε το myhome online όπως μου απάντησε η εξυπηρέτηση πελατών . Εγώ παρεπιπτόντως το συμβόλαιο που υπέγραψα ήταν για γ1 😲. Όμως ενώ μου λέει η εξυπηρέτηση ότι είναι ενεργοποιημένο κανονικά ΚΑΙ η πάγια εντολη. Στο ebill όμως βγάζει αυτό

Screenshot_20220424-232939731.jpg.8f798e3f0e8a152ad23561f1a212e4f5.jpg

Οι ενέργειες δείχνουν ότι είναι ενεργοποιημένο

Screenshot_20220428-212351466.jpg.5ed499848ad5ed02e37e7b4b63243e11.jpg

Μπορεί κάποιος ενεργός myhomeonline να μπει στο ebill στο ιστορικό ενεργειών να μου πει μήπως υπάρχει και ενέργεια "πάγιας εντολής" ??

Screenshot_20220428-220642351.jpg.a55c4e13969471d19474459bbc0bbebe.jpg

Γιατί βλέπω ότι το σύστημα με αφήνει να βάλω ξανά πάγια εντολή να κάνω μήπως ξανά την πάγια εντολή μπας και ξεκολλήσει το σύστημα, τι λέτε εσείς οι πιο έμπειροι εδώ μέσα (κορακιεε σε βλέπω είσαι εξπερ άμα μπορείς απάντησε μου παρακαλώ , και οποιος άλλος ξέρει σας ευχαριστώ!)

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Να πας στη ΔΕΗ και να υπογράψεις νέα σύμβαση ΑΦΟΥ πρώτα βρεις τον αριθμό παροχής, είτε από τη δήλωση μίσθωσης (αν την έχει κάνει ο ιδιοκτήτης, και αν είναι καταχωρημένος ο αριθμός σωστά), είτε από κάποιον παλιό λογαριασμό του προηγούμενου χρήστη, είτε σημειώνοντας τον αριθμό που θα βρεις στο ταμπελάκι του κουτιού του μετρητή.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Καταχώριση Ενδείξεων Μετρητή | ΔΕΔΔΗΕ

τον εχω φιλε τον αριθμο παροχης, αλλου ειναι το προβλημα, δες πιο πανω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

ο παροχος (πχ δεη) δεν πρεπει να κανει το αιτημα στο δεδδηε αφου εχει συμφωνησει μαζι μου και σε ποιο εμπορικο προγραμμα θα μπω μετα τη συνδεση?

Ναι έχεις δίκιο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thrylos7 είπε

τον εχω τον αριθμο παροχης, απλα δε τον αναγνωριζει η ΔΕΗ για να προχωρησει η αιτηση ρπανηλεκτροδοτησης επειδη δεν εχει περασει ποτε απο αυτην

Ποιος στα έχει πει αυτά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Εσυ πηγες σε καταστημα της ΔΕΗ  και ζητησες επανανσυνδεση του ρευματος μαζι με το μισθωτηριο... Του εδωσες τον αριθμο παροχης;; Το ρευμα θα το βαλει ο Δεδδηε... Αυτος θα κανει την επανανσυνδεση.. Δεν θα επρεπε να σου πουν κατι... Μηπως δεν καταλαβαν καλα.. Βλακειες σου λενε... Δεν τους ενδιαφερει αυτους....

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Ναι αναγκαστικά ξεκιναμε αυριο με αυτα

και σήμερα μπορείς , εννοείται δεν παίρνεις τηλέφωνα και το άργησες βασικά

Αναφορά σε κείμενο

2.Ο νέος Προμηθευτής υποχρεούται να υποβάλει Δήλωση Εκπροσώπησης του Μετρητή Φορτίου του Πελάτη στον αρμόδιο Διαχειριστή, κατά τα οριζόμενα στις κείμενες διατάξεις, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη σύναψη Σύμβασης Προμήθειας. Ειδικότερα στην περίπτωση σύναψης Σύμβασης Προμήθειας από απόσταση, ο Προμηθευτής προβαίνει στις παραπάνω ενέργειες αποκλειστικά μετά την παρέλευση άπρακτης της προθεσμίας υπαναχώρησης του Πελάτη και το αργότερο εντός τριών (3) ημερών. Σε κάθε περίπτωση, η καταγγελία της Σύμβασης με τον αρχικό Προμηθευτή προηγείται της υποβολής Δήλωσης Εκπροσώπησης Μετρητή Φορτίου.

3 λεπτά πριν, markosmiro είπε

Εγώ παρεπιπτόντως το συμβόλαιο που υπέγραψα ήταν για γ1 😲.

πάλι καλά δηλαδή που λέγαμε ανα σελίδα προσέξτε τι υπογράφετε να μην κενό ή Γ1.....

99,99% στο Γ1 είσαι , δεν έχεις πουθενά αποδεικτικό οτι μπήκες ποτέ στο online (εκτός αν μετράς το τι λέει ο κάθε υπάλληλος στο τηλέφωνο , δεν ισχύει φυσικά)

αν είχες υπογράψει online κάτι θα γινόταν μιας και δέχεται η ΔΕΗ , έστω μετά απο καταγγελία μέσω ΡΑΕ

τώρα θα σου πουν το ποίημα οτι έπρεπε να είχες ενεργοποιήσει ο ίδιος πιο μπροστά και την πάγια εντολή αν ήθελες το online

ψάξε για αρχή  στα email σου το αποδεικτικό αίτησης να γράφει online απο το econtract

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Μα δεν χρειάζεται η ΔΕΗ να "αναγνωρίσει" τον αριθμό παροχής σου...

Όσο για τον ΔΕΔΔΗΕ, μαζί με την υπογραφή σύμβασης στη ΔΕΗ θα υπογράψεις και μια εξουσιοδότηση εκπροσώπησης:

Microsoft Word - 13_Łž (dei.gr)

Είσαι σίγουρος πως πήγες και ζήτησες "υπογραφή νέας σύμβασης παροχής ρεύματος" και όχι κάτι άλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Weiss είπε

Είναι θέμα ΔΕΔΔΗΕ και όχι ΔΕΗ, στο ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να απευθυνθείς για επανασυνδεση. 

...μα δεν ΤΟΥ κόψανε το ρεύμα - ο προηγούμενος (που ήταν στην Πρωτέργεια), έκανε καταγγελία της σύμβασης. Στον ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να απευθυνθεί ο νέος του πάροχος. Μόνος του, χωρίς εκπροσώπηση από πάροχο, τί να αιτηθεί;

edit : α καλά, πέρασε καμμιά ώρα μέχρι να ποστάρω ό,τι έγραφα....Τα είπαν ήδη κι άλλοι.

2 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Τι να κανω ρε παιδια? χανω μερες επειδη δε ξερουν να μου πουν τι να κανω, και εγω μπαινω το Σαββατο σε ενα ακινητο χωρις ρευμα και αυτες οι χαμενες μερες κοστιζουν...

...τί εννοείς "χάνεις μέρες"...; Αφού ούτως ή άλλως θα μπεις στο σπίτι (έχει-δεν έχει ρεύμα), το Σάββατο, ίσα-ίσα,,,,,"κερδίζεις" (...), αφού δεν θα έχεις κατανάλωση εκεί... Εκτός κι αν εννοείς ότι θα πληρώσεις παραπάνω νοίκι στο σπίτι που ακόμη είσαι, παραμένοντας μέχρι να ηλεκτροδοτηθεί το νέο...; Αν και "θα έπρεπε" κάποιος από τους 2 ιδιοκτήτες (αν όχι και οι δυο : ο νέος να αρχίσει να μετράει την καταβολή του ενοικίου κάποιες μέρες μετά, κι ο παλιός να μην σε παραπιέζει να φύγεις. Μιλάμε για την περίπτωση που "είναι άνθρωποι", είναι συνεννοήσιμοι, έχουν καταννόηση) να σου δώσουν λίγο λάσκα, από την στιγμή που έκατσε στραβή.

...φταις όμως : αυτός που έφυγε ΚΑΛΑ έκανε και το έκοψε, δεν είναι θέμα "φαεινής ιδέας"... ΕΣΥ ή θα έπρεπε να είχες συνεννοηθεί μαζί του, μήπως να έκανε λίγο πιο αργά την καταγγελία της σύμβασης (αν δεν το δοκίμασες, δεν σου φταίει κανείς) και στην χειρότερη ως δέλεαρ να του έδινες ένα "λογικό ποσό" (20-30 ξερωγώ) μπας και δεχόταν,,,,,ή απλούστερα θα έπρεπε να είχες κινηθεί πιο γρήγορα (δοθέντος ότι δεν το κόψανε ΣΗΜΕΡΑ-χθες ξερωγώ...), ώστε να είχες ήδη πάρει την παροχή στο όνομά σου στην ΔΕΗ, χωρίς ο προηγούμενος να είχε κάνει καταγγελία σύμβασης στην Πρωτέργεια. Το άφησες "στην τύχη του" και να τώρα...

Αν δεν βρεθεί κάποια άλλη λύση, προσπάθα έστω να συνεννοηθείς (ίσως με την βοήθεια του ιδιοκτήτη) με κάποιον γείτονα, να σου επιτρέψει έστω να τραβήξεις μια μπαλαντέζα/πάνω στην οποία να βάλεις ένα πολύμπριζο/πάνω στο οποίο να συνδέσεις βασικά πράγματα, όπως κάποια λαμπατέρ/κάποιες συσκευές να μπορέσετε να "υπάρχετε" μέσα στο διαμέρισμα...(...στις μέρες μας βέβαια, με τις τιμές του ρεύματος στον θεό, αναρωτιέμαι ποιος δεν θα κολλήσει να κάνει τον καλό Σαμαρείτη ακόμη και για λίγες μέρες, ενώ παλιότερα μπορεί να μην κόλλαγε...).

Εν τω μεταξύ, μου φαίνεται εντελώς παράλογη η αντιμετώπιση που είχες από την τοπική ΔΕΗ...;! Άντε το να προσπαθήσεις να κάνεις συμβάσεις ιντερνετικά, να το καταλάβω ότι μπορεί να μην προχωράει λόγω συστημικών κολλημάτων (...), αλλά είναι δυνατόν αν σου είπαν ότι,,,,δεν μπορούν να κάνουν τίποτα;! Σε τί καφρους έπεσες;! ΖΗΤΗΣΕΣ να δεις κανέναν προϊστάμενο εκεί μέσα, ή το άφησες στην τύχη του, δεχτηκες όσα σου είπανε κι απλά έφυγες.....;! Εγώ θα τους είχα κάνει ανάστα ο Κύριος εκεί μέσα, σε τέτοια περίπτωση...Τεσπα, ας δεχτούμε ότι είναι όλοι γκάου εκεί, και ΔΕΝ,,,θα βγάλεις άκρη, από κατάστημα : ε τότε απλά απευθύνσου σε άλλο πάροχο, για ρητροπρόγραμμα, χωρίς δέσμευση, πχ στην Ελίν, που ΣΙΓΟΥΡΑ θα πράξουν τα δέοντα ώστε να ηλεκτροδοτηθείς, και φεύγεις για σταθερό ΔΕΗ με το που θα ηρεμήσετε (είναι κι η γυναίκα σου να γεννήσει τις επόμενες μέρες, θυμάμαι, και είναι το μεγαλύτερό σας ζήτημα αυτόν τον καιρό), πχ μετά από 2-3 βδομάδες που "θα έχεις το μυαλό ν' ασχοληθείς μ' αυτά"....

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

πάλι καλά δηλαδή που λέγαμε ανα σελίδα προσέξτε τι υπογράφετε να μην κενό ή Γ1.....

99,99% στο Γ1 είσαι , δεν έχεις πουθενά αποδεικτικό οτι μπήκες ποτέ στο online (εκτός αν μετράς το τι λέει ο κάθε υπάλληλος στο τηλέφωνο , δεν ισχύει φυσικά)

τώρα θα σου πουν το ποίημα οτι έπρεπε να είχες ενεργοποιήσει ο ίδιος πιο μπροστά και την πάγια εντολή αν ήθελες το online

Μόλις είδα ότι το συμβόλαιο ήταν για γ1 τους έστειλα Μάιλ κατευθείαν ότι έχουν κάνει λάθος και μου απάντησαν αυτό

Screenshot_20220428-222819614.jpg.302f93d60668e0e61ca4ee8a08dfe31f.jpg

Και το αποδεικτικό της αίτησης γράφει myhomeonline. Κοντός ψαλμός θα δούμε τώρα έχει και μέτρηση ο δεδδηε τέλος του μήνα και θα βγει λογαριασμός να δούμε. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως το κόβω δεν θα είναι σε ισχύυ η πάγια εντολή όπως λέει και ποιο πάνω κάποιο παιδί είχε παρόμοιο θέμα και δεν του τράβηξε τα λεφτά από την πάγια που είχε βάλει και ας φαινόταν στο σύστημα η πάγια εντολή. Επίσης ούτε το self metering υπάρχει διαθέσιμο. Μπορείς να μου πεις εκεί στο ιστορικό ενεργειών στο ebill  υπάρχει και ενέργεια πάγιας εντολής??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...