Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sellout είπε

Εμενα παλι το sticky με παει σε σχολιο του ekrepali στο οποιο αναφερεται πως πρεπει να πραγματοποιειται η πληρωμη του προγραμματος.

το sticky στο θεμα των εναλλακτικων παροχων

• Thanks 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χθες στο ebill δεν έδειχνε τα στοιχεία της κάρτας. Σήμερα εμφανίζονται κανονικά. (now you see it - now you don't)

βλέπω ότι έβαλαν νέο στοιχείο dei myenergycoach. Σε εμένα δεν βγάζει κάτι αλλά ακόμα δεν έχω πάρει λογαριασμό

στους παλιότερους δουλεύει τίποτα?

image.png.83e2ba2457ac5b704d0969771a5472b9.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, userAnon είπε

χθες στο ebill δεν έδειχνε τα στοιχεία της κάρτας. Σήμερα εμφανίζονται κανονικά. (now you see it - now you don't)

βλέπω ότι έβαλαν νέο στοιχείο dei myenergycoach. Σε εμένα δεν βγάζει κάτι αλλά ακόμα δεν έχω πάρει λογαριασμό

στους παλιότερους δουλεύει τίποτα?

image.png.83e2ba2457ac5b704d0969771a5472b9.png

Σε δύο διαφορετικά ebill account την Τετάρτη βράδυ διαπίστωσα ότι μπήκε το coach και εξαφανίστηκε το πεδίο για την πάγια εντολή, χτες βράδυ όμως ξαναφάνηκε κανονικά (το πεδίο της εντολής) και στους δύο.

Δεν ξέρω τι εννοείς ως παλιότερους, αλλά το ένα ebill account φτιάχτηκε πριν 1,5 μήνα ενώ το άλλο υπάρχει χρόνια.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν ξέρω τι εννοείς ως παλιότερους, αλλά το ένα ebill account φτιάχτηκε πριν 1,5 μήνα ενώ το άλλο υπάρχει χρόνια.

Σε εμένα όταν προσπαθώ να μπω μου βγάζει το παρακάτω, αλλα ακόμα τουλάχιστον δεν έχω πάρει πρώτο λογαριασμό

Σε άλλους βγάζει κάτι? (προφανώς κουλά θα βγάζει αλλά από περιέργεια ήθελα να δω τι προτείνει)

image.png.63470a369d31daaa398c09fd4ec6a768.png

Δημοσ.

@userAnon

Δεν σου λειτουργεί επειδή δεν έχεις ακόμα κανένα λογαριασμό, δλδ ιστορικά στοιχεία κατανάλωσης, σε μένα λειτουργεί κανονικά.

Όμως αν σε ενδιαφέρει άνοιξε νέο θέμα, μην σπαμάρεις το παρόν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όμως αν σε ενδιαφέρει άνοιξε νέο θέμα, μην σπαμάρεις το παρόν.

Καλά, αρχικά ρώτησα αν λειτουργεί γιατί σε εμένα (προφανώς επειδή δεν βλέπει στοιχεία δεν λειτουργεί)

Τώρα τι θεωρεί ο καθένας σπαμ είναι εντελώς υποκειμενικό. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι πρέπει να ανοιγονται χιλιάδες υποθέματα όπως πχ εδώ που μιλάμε για τα online+enter της ΔΕΗ. τέλος πάντων, είναι υποκειμενικό όπως είπα

*πλέον τα περισσότερα θέματα έχουν καταντήσει προσωπικές ερωτοαπαντήσεις

Επεξ/σία από userAnon
Δημοσ.

Πρώτος λογαριασμός στο My home Online και ενώ έχει βγει 10 μέρες, ακόμα δεν έχουν τραβήξει λεφτά από την πιστωτική. Τι παίζει;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MrRush είπε

ακόμα δεν έχουν τραβήξει λεφτά από την πιστωτική. Τι παίζει;

την ημέρα που λήγει η προθεσμία πληρωμής...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους πήρα τηλέφωνο διοτί και εμένα είχε εξαφανιστεί η χρεωστική κάρτα για την πάγια εντολή (HomeOnline) και μου είπαν πως λόγω αναβάθμισης θα διορθωνόταν την Παρασκευή. Όπως και έγινε.

Επεξ/σία από IBAGASA
Δημοσ.
11 ώρες πριν, IBAGASA είπε

Τους πήρα τηλέφωνο διοτί και εμένα είχε εξαφανιστεί η χρεωστική κάρτα για την πάγια εντολή (HomeOnline) και μου είπαν πως λόγω αναβάθμισης θα διορθωνόταν την Παρασκευή. Όπως και έγινε.

Μια απο τα ιδια και σε μενα, τους πηρα τηλεφωνο και κάτι μου είπαν οτι μπορει να γινεται αναβάθμιση, και γενικα δεν ξερουν τι τους γίνεται. Χτες μου ξαναεμφανίστηκε η πιστωτικη.. Σε επικοινωνια με την τράπεζα δεν έβλεπαν τιποτε για πάγια εντολη. Ισως επειδη εγινε απο το site της ΔΕΗ. Ο λογαριασμος λήγει 5/5/22 οποτε θα δουμε αν θα τα τραβήξουν .

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη. 

Η πεθερά μου είναι στο nrg save και πληρώνει τα μυαλοκεφαλα της.

Που συμφέρει να πάει?enter η on-line? 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη. 

Ευχαριστώ. 

Ειπαμε ειναι πεθερα αλλα οχι και  να πληρωνει με τα μυαλοκεφαλα!!!😆

Σε οποιο και να παει περιπου το ιδιο ειναι.

Χρονια Πολλά!!!!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, johnnyman είπε

...εξαρτάται από διάφορα (διάβασε αυτό που υπέδειξε ο Κοράκιος για να βγάλεις καλύτερο συμπέρασμα), αλλά όσον τουλάχιστον αφορά το "Ονλάιν ή Έντερ" ερώτημα, καλύτερα Εντερ. Για διάφορους λόγους.

Απλά φροντίστε να το υπογράψει σε κατάστημα, και όχι με ιντερνετικά/κουριερικά συμβόλαια (θέλει κι 100 εγγύηση - τα οποία αν βάλει πάγια εντολή θα τα πάρει πίσω ως πίστωση στον 1ο λογαριασμό).

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...