Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και με μηναιο λογαριασμο, δεν ψηθηκαν τον Απριλιο να μου βγαλουν. Ενδεχεται να χασω ετσι τις εκπτωσεις συνεπειας?

Λεω να στειλω το παρακάτω μηπως και ...

Spoiler

Χρονια πολλα και καλο πασχα, υπάρχουν 2 θεματα:
1) Ενω εχω επιλεξει μηνιαιο λογαριασμο παραλληλα με παγια εντολη, απο την αρχη που μπηκα στο προγραμμα  My Home Enter (11/2021) με τον αντιστοιχο τιμοκαταλογο τοτε,  δεν εχει εκδοθει για τον μηνα Απριλιο, και ενδεχεται να χασω τις εκπτωσεις συνεπειας.
2) Εχω κανει εγκατασταση νυχτερινου μετρητη μεσω του ΔΕΔΔΗΕ, η εγκατασταση και ενεργοποιηση του μετρητη εγινε 04/03/2022 απο τον ΔΕΔΔΗΕ, αλλα στο συστημα σας δεν μπορω να καταχωρησω τις αντιστοιχες ενδειξεις μερας και νυχτας απο τον νεο μετρητη, και φαινονται ακόμα οι παλιες ενδειξεις μετρητη. Θα βγει καποιος εκκαθαριστικος απο την αλλαγη μετρητη, και αν ναι ποτε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα Κυριοι και Κυριες. Σε λιγη ωρα λεω να ποσταρω εδω δυο λογαριασμους ρευματος. Θα ειναι εφικτο να με βοηθησει καποιος οως και τι να κινηθω;

• Confused 1

29 λεπτά πριν, Sellout είπε

Καλησπερα Κυριοι και Κυριες. Σε λιγη ωρα λεω να ποσταρω εδω δυο λογαριασμους ρευματος. Θα ειναι εφικτο να με βοηθησει καποιος οως και τι να κινηθω;

Τι είδους βοήθεια χρειάζεσαι ;

2 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

Τι είδους βοήθεια χρειάζεσαι ;

https://www.skiouraki.gr/ 

ρίξε μια ματιά εδώ. Πιστεύω να σε βοηθήσει.

51 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

https://www.skiouraki.gr/ 

ρίξε μια ματιά εδώ. Πιστεύω να σε βοηθήσει.

Με τιποτα.

Μην προτεινετε π@π@ριες γιατι θα καει κοσμος.Θα μου πεις ηδη καμμενος ειναι αλλα τελοσπαντων.

Βαζει τις καταναλωσεις του στο excel και βλεπει σε 1 λεπτο τι ον συμφερει και τι πρεπει να κανει.

• Like 1

6 ώρες πριν, korakios είπε

μπες απο όποια συσκευή έχεις καί ότι browsers υπάρχουν , κλείσε ablockers , κράτα βίντεο

Χρονια πολλά.

Βιντεο εννοείς με το κινητό μας, να βγει η εικόνα που υπάρχει αυτην την στιγμή στο pc μας?

Η κάτι άλλο?

1 ώρα πριν, IOANKAL είπε

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MY HOME ON LINE ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.

...στα πατάρια σου με τα all caps, ναι;

1 λεπτό πριν, xraxra είπε

Χρονια πολλά.

Βιντεο εννοείς με το κινητό μας, να βγει η εικόνα που υπάρχει αυτην την στιγμή στο pc μας?

Η κάτι άλλο?

...βασικά εννοεί desktop recording εφαρμογές. Google it (αν και το κινητό είναι κι αυτό μια καλή εναλλακτική).

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, xraxra είπε

λέγεται και screenshot 😛 (πέρα απο την πλάκα googl-άρησέ το , εύκολο είναι)

desktop recording επίσης γίνεται σε pc ίσως πιο προχωρημένο για άτομα που κάνουν απλή χρήση

απλά τράβα video απο το κινητό σου

αυτό και για την περίπτωση που είστε σε Γ1 και προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε το online βάζοντας κάρτα που δε δέχεται , αλλά και στην περίπτωση που έχετε ήδη τα πάντα ενεργοποιημένα αλλά το σύστημα αποφασίσει να τα πετάξει σε ανύποπτο χρόνο και να μην το πάρετε χαμπάρι

32 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Με τιποτα.

Μην προτεινετε π@π@ριες γιατι θα καει κοσμος.Θα μου πεις ηδη καμμενος ειναι αλλα τελοσπαντων.

Βαζει τις καταναλωσεις του στο excel και βλεπει σε 1 λεπτο τι ον συμφερει και τι πρεπει να κανει.

Οσοι ειμαστε απο κινητο αδερφε μου; Να ανεβασω τους λογαριασμους εδω;

7 λεπτά πριν, korakios είπε

λέγεται και screenshot 😛 (πέρα απο την πλάκα googl-άρησέ το , εύκολο είναι)

desktop recording επίσης γίνεται σε pc ίσως πιο προχωρημένο για άτομα που κάνουν απλή χρήση

απλά τράβα video απο το κινητό σου

αυτό και για την περίπτωση που είστε σε Γ1 και προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε το online βάζοντας κάρτα που δε δέχεται , αλλά και στην περίπτωση που έχετε ήδη τα πάντα ενεργοποιημένα αλλά το σύστημα αποφασίσει να τα πετάξει σε ανύποπτο χρόνο και να μην το πάρετε χαμπάρι

Screenshot ενταξει ειναι γνωστό.

Desktop recording δεν το ξερω. Θα το ψαξω,αν γινεται στο δικό μου pc

Δεν ειμαι στο Γ1 ,απλά το ρωτησα για να ξέρω

4 λεπτά πριν, Sellout είπε

Οσοι ειμαστε απο κινητο αδερφε μου; Να ανεβασω τους λογαριασμους εδω;

Διαβασε το sticky στο θεμα των εναλλακτικων παροχων και βαλε τις καταναλωσεις σου στο excel για να δεις τι σε συμφερει.

Δεν χρειαζεται ν'ανεβασεις λογαριασμους για να σου πεις καποιος τι συμφερει.Το βλεπεις ευκολα μονος σου.

• Like 1
  • Thanks 1

8 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Διαβασε το sticky στο θεμα των εναλλακτικων παροχων και βαλε τις καταναλωσεις σου στο excel για να δεις τι σε συμφερει.

Δεν χρειαζεται ν'ανεβασεις λογαριασμους για να σου πεις καποιος τι συμφερει.Το βλεπεις ευκολα μονος σου.

Το excel δεν ειναι στο sticky ή χανω κατι;

2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εκει ειναι δεν εφυγε ακομα.

Εμενα παλι το sticky με παει σε σχολιο του ekrepali στο οποιο αναφερεται πως πρεπει να πραγματοποιειται η πληρωμη του προγραμματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...