Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, vasilismf είπε

αλλο προβλημα σημερα, παω να ενεργοποιησω το homeonline απο το ebill και δεν δεχεται καμια καρτα μου για την παγια εντολη. Πρωτη φορα μου εχει παρει 15 μερες να ασχολουμε με αλλαγη του ρευματος. Αν ειναι δυνατον.

Καλησπέρα, είχα κ εγώ το ίδιο θέμα - ρώτησα κ μέσω τηλεφώνου κ ούτε η υπάλληλος γνώριζε κάτι.
Τελικά, άλλαξα browser (απο chrome σε edge) και δέχθηκε κανονικά την κάρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γενικά επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει ενώ μέχρι προχθές μου έδειχνε τα στοιχεία της κάρτα στο online κανονικά και πλέον δεν δείχνει τίποτα, τι κάνουμε? περιμένουμε να τα εμφανίσει (κάποια στιγμή) ή πρέπει να μιλήσουμε ΔΕΗ?

13 λεπτά πριν, IOANKAL είπε

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ EDGE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.

μπες απο όποια συσκευή έχεις καί ότι browsers υπάρχουν , κλείσε ablockers , κράτα βίντεο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, IOANKAL είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΤΙΣ 11/4/2022 ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε-ΒΙLL. ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΗΓΕΙ ΤΟΝ 10/2026. ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ E-MAIL ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΕΙΔΩΜΕΝ.

DEH MY HOME ON LINE

44 λεπτά πριν, IOANKAL είπε

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ EDGE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.

8 λεπτά πριν, IOANKAL είπε

ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

...από τους (πρώτους-πρώτους) κανόνες χρήσης ("Όροι Χρήσης", κάτω αριστερά στην κάθε σελίδα) του φόρουμ (όπως και των απανταχού φόρουμ) :

Αναφορά σε κείμενο

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα στο forum:

• Μην γράφετε με GREEKLISH χαρακτήρες
  • Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
  • Οι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή συμμετοχή στo Insomnia.gr. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για την τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Κανόνες λειτουργίας.
Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1

Όντως κάτι παίζει με της κάρτες, και εμένα εκει που λεει πληρωμή λογαριασμού με χρήση κάρτας.

έχει από κάτω επιλογή ηλεκτρονική πληρωμή με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής 

Ενώ έδειχνε οτι έχει συνδεδεμένη την κάρτα μου κανονικά.

Μπορεί να εφαγε σκαλομα βλέπω το άλλαξαν? Βάλανε energyCoach...Lol

Και ερώτηση το enter που έχει αξία μέρας/νύχτας 0.18/0.13 και ειναι φθηνότερο απο το Home online 0.229/0.176 τι βλέπω λάθος και φαίνεται πιο φθηνό ?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα ίδια και γω από χθες προσπαθώ και με κάρτα εθνικής και Πειραιώς... τους πήρα χθες τηλέφωνο η τύπισσα δεν το είχε ξανακούσει τάχα (βλέπω εδώ από χθες το αναφέρετε άρα το ήξεραν)... δοκιμάζω και γω με opera... edge.. chrome... τίποτα... το μεσημέρι σήμερα απάντησαν στο μέιλ μου (έστειλα χθες αφού δεν έβγαλα άκρη με την μαδάμ) ότι το ψάχνουν και θα μου απαντήσουν 🙄

Επεξ/σία από flick2

2 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Και ερώτηση το enter που έχει αξία μέρας/νύχτας 0.18/0.13

είχε ,δεν έχει για νέες αιτήσεις

3 λεπτά πριν, valantis123 είπε

και ειναι φθηνότερο απο το Home online 0.229/0.176 τι βλέπω λάθος και φαίνεται πιο φθηνό ?

τι εννοείς πιο φθηνό ?

1 λεπτό πριν, korakios είπε

είχε ,δεν έχει για νέες αιτήσεις

τι εννοείς πιο φθηνό ?

Πάτησα να δω τον τιμοκατάλογο για το κάθε ενα ξεχωριστά Online και Enter και βγάζει πιο λίγο το Enter με τής παραπάνω τιμές μάλλον δεν έχουν ανανεώσει της τιμές του Enter? Πόσο έχει πάει για νέες συνδέσεις?

2 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Πάτησα να δω τον τιμοκατάλογο για το κάθε ενα ξεχωριστά Online και Enter και βγάζει πιο λίγο το Enter με τής παραπάνω τιμές μάλλον δεν έχουν ανανεώσει της τιμές του Enter? Πόσο έχει πάει για νέες συνδέσεις?

πιες λίγο καφέ και διάβασε τι πατάς και τι γράφει ακριβώς πριν πατήσεις 😁

Spoiler

tip: έχει σχέση με ημερομηνίες !

1 λεπτό πριν, valantis123 είπε

@korakios

Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων

Δε ξέρω τι πρέπει να δω ειμαι και στο κινητό και καίγομαι 🤪

δεν πειράζει , οι νέες τιμές του enter φαίνονται κανονικά σε desktop και είναι οι νέες ακριβές

image.png.bc11ef66b1c5d0031eab67ef4dc62093.png

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...