Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εν τάχει..

8/4 έκανα αίτηση για το online (..όπου και έχω και το αποδεικτικό).

12/4 μου ήρθε mail ότι έκανα την αίτηση στις 12/4 

..τους επισύναψα το screen shot με το αποδεικτικό από 8/4 ..και ζήτησα να αλλαχθεί η ημερομηνία της αίτησης ..και να ισχύσει φυσικά το παλιό τιμολόγιο (που βάσει αυτού έκανα την αίτηση).

Έκτοτε μου έχουν στείλει άλλες δύο φορές mail ότι εκκρεμούν τα χαρτιά εκ μέρους μου για να προχωρήσει η αίτηση μου (..χωρίς όμως να έχουν διορθώσει  / αποδεχθεί την ημερομηνία της αίτησης 8/4).

Σήμερα (δεύτερη φορά που μου έστειλαν το ίδιο mail) πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και με σύνδεσαν με εκπρόσωπο. 

..αφού επέμεινα στο ότι δεν πρόκειται να προχωρήσω αν δεν διορθωθεί η ημερομηνία αρχικής αίτησης (και φυσικά να ισχύσει ο προηγούμενος τιμοκατάλογος), με έβαλαν σε αναμονή και όταν επανήλθαν μου είπαν ότι πράγματι είδαν ότι η αίτηση μου είχε γίνει στις 8/4 και ότι θα μου στείλουν νέο mail.

..αναμένω..

Υ. Γ. ..πάντως ακόμα δεν ξέρω το τι συμφέρει καλύτερα..

..να παραμείνω στην volterra με το νέο κυμαινόμενο (και την επιδότηση του κράτους) ..η εάν μου εγκρίνουν το παλιό online, να πάω σε αυτό..;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, korakios είπε

οι χρεώσεις ενέργειας (&ρήτρα) είναι σωστές και οι πιστώσεις ΤΕΜ λάθος αλλά θα μπούνε αναδρομικά

Πιστώσεις ΤΕΜ=επιδοτήσεις? 

ο τελευταιος λογαργιασμος μου εκδοθηκε 9/2 και πριν απο αυτον ειχε ερθει τον δεκεμβρη, εχει αργησει λιγο ο επομενος θεωρω και αγχωνομαι. ο εκκαθαριστικος σε ολους την ιδια περιοδο ερχεται ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, enteacher04 είπε

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι εδώ και ένα χρόνο στον Enter+ και το συμβόλαιο μου λήγει την επόμενη εβδομάδα.

Με δεδομένο ότι είμαι εργένης και κάνω μικρή κατανάλωση, έχω καταλάβει ότι -πλέον- συμφέρει καλύτερα ανα πάω στο απλό Γ1 πρόγραμμα της ΔΕΗ.

Πήρα τηλέφωνο τη ΔΕΗ, αλλά...δεν ήξεραν ακριβώς πώς να κάνω την αλλαγή (να σημειώσω ότι στο website υπάρχει δυνατότητα να πάς από το Γ1 στο Enter, αλλά όχι το αντίθετο).

Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού σε κάποιο κατάστημα της ΔΕΗ, και να πάω εκεί για να κάνω την αλλαγή; Αν ναι, πάλι μπερδεύτηκα λίγο, γιατί όταν πάω στο site για να κλείσω ραντεβού, με ρωτάει το λόγο για τον οποίο θέλω να κλείσω ραντεβού, και δε βλέπω κάπου το "αλλαγή προγράμματος" - να βάλω καταγγελία σύμβασης μήπως, ώστε να λήξω το τρέχων συμβόλαιο, και μετά να κάνω το καινούργιο;

8 ώρες πριν, Elannik είπε

Μια ερώτηση, για δεη μπορώ να καταχωρώ ένδειξη μετρητή κάθε μήνα; μου φενεται ότι δεν είναι εφικτό διότι μου λέει ότι μπορώ να καταχωρώ κάθε δύο μήνες. 

Όποιος κατάλαβε το ερώτημα, παίρνει βραβείο.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Λαθος

Συνολικό ποσό επιβράβευσης €75/πελάτη (30.000 πόντοι) που ισοδυναμεί σε λογαριασμούς ρεύματος / αερίου αξίας 1500 ευρώ. Η προσφορά ισχύει από 15/04 έως και 31/08. Όντως είναι καλή περίπτωση για κάποιον που έχει πιστωτική.

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει προπληρωμή μεσω πιστωτικής για να μη διακοψει την πάγια τραπεζικη εντολή;..έστειλα στη ΔΕΗ και η απάντηση τους είναι ότι απαραίτητη προϋπόθεση για το  online είναι η εξόφληση μεσω παγιας εντολής. 

4 ώρες πριν, Elannik είπε

Μια ερώτηση, για δεη μπορώ να καταχωρώ ένδειξη μετρητή κάθε μήνα; μου φενεται ότι δεν είναι εφικτό διότι μου λέει ότι μπορώ να καταχωρώ κάθε δύο μήνες. 

Επιθυμώ να λαμβάνω Μηνιαίο Λογαριασμό για το συγκεκριμένο ακίνητο

ενεργοποίησε  απο το ebill  

2 λεπτά πριν, yanc είπε

Σημερα 20/4 ληγει ο πρωτος λογαριασμος online, εχω σεταρει παγια πληρωμη, θα τραβηξει σημερα τα χρηματα ή απο αυριο;

Η σημερα η απο αυριο.

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Μόλις λήξη το enter, θα πας αυτόματα Γ1.

Μόλις λήξει το συμβόλαιο δεν θα πάει αυτόματα Γ1, θα ανανεωθεί αυτόματα σε αορίστου χρόνου αλλά με το τιμολόγιο του enter που θα ισχύει εκείνη τη στιγμή. Υπάρχει πρόβλεψη στο άρθρο 5 των ειδικών όρων του enter.

Σταμάτα να παραπληροφορείς.

Καλησπερα. Ειμαι σε διαδικακασια για να αλλαξω παροχο. Αυτος ειναι ο τελευταιος λογαριασμος μου. Εχω κανει αιτηση για το my home enter. Συμφερει ακομα για τις καταναλωσεις μου? Τωρα εχω ξεκινησει να διαβαζω το θρεντ. image.png.7c4838b3844899315898911ad3640a1a.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...