Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, mccrush2006 είπε

Καλησπέρες!

Η ρήτρα κατά πάσα πιθανότητα αφορά τις λίγες μέρες που παρέμεινες στο Γ1 μέχρι να αλλάξει το πρόγραμμα σε Online (η συγκεκριμένη απορία εμφανίζεται πολύ συχνά στο θέμα btw).

Off topic.. η καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ (ivr.deddie.gr) συνεχίζει να μην λειτουργεί εδώ και κάτι μέρες, παραπέμπει στις βλάβες.

Spoiler

Τελικά το κόλπο είναι να γράφεις κάτι on topic και μετά να πετάς και το off topic σου 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, Philippe είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Τελικά το κόλπο είναι να γράφεις κάτι on topic και μετά να πετάς και το off topic σου 😛

Spoiler

...οντόπικ η ρήτρα αναπροσαρμογής ΔΕΗ...; Θα πέσει φωτΧιά να μας κάψει....:P

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις. 

1. Σήμερα ενεργοποιήθηκε το myhome online και στον αναλυτικό τιμοκατάλογο δείχνει τις νέες τιμές, παρόλο που η υπογραφή της σύμβασης είχε γίνει 10/4, πριν δηλαδή ισχύσει ο νέος τιμοκατάλογος. Το αγνοώ  και περιμένω τον πρώτο λογαριασμό? Έχει συμβεί και σε άλλους?

2. Παρόλο που όταν έκανα αρχικά την αίτηση είχα δηλώσει κανονικά κάρτα για την πάγια εντολή, τώρα το πεδίο "Πάγια Εντολή πληρωμής με χρήση Κάρτας" φαίνεται κενό. Θα πρέπει να την δηλώσω εκ νέου?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σάς. 

18 λεπτά πριν, d300s είπε

1. Σήμερα ενεργοποιήθηκε το myhome online και στον αναλυτικό τιμοκατάλογο δείχνει τις νέες τιμές, παρόλο που η υπογραφή της σύμβασης είχε γίνει 10/4, πριν δηλαδή ισχύσει ο νέος τιμοκατάλογος. Το αγνοώ  και περιμένω τον πρώτο λογαριασμό? Έχει συμβεί και σε άλλους?

2. Παρόλο που όταν έκανα αρχικά την αίτηση είχα δηλώσει κανονικά κάρτα για την πάγια εντολή, τώρα το πεδίο "Πάγια Εντολή πληρωμής με χρήση Κάρτας" φαίνεται κενό. Θα πρέπει να την δηλώσω εκ νέου?

Καλημέρα.. Στέλνεις email και ζητάς να ισχύουν οι τιμές από την μέρα που υπέγραψες... Θα παρεις τηλέφωνο και θα ρωτήσεις μήπως υπάρχει κάποιο προβλημα... 

36 λεπτά πριν, d300s είπε

Πάγια εντολή, ηλεκτρονικός λογαριασμός, μηνιαίος λογαριασμός πρέπει να είναι ενεργοποιημένα.

Δυστυχώς έχει ενεργοποιηθεί με τις νέες τιμές. Στο κάτω μέρος του ebill υπάρχει φόρμα επικοινωνίας με το τμήμα ebill.

Aν έχεις κρατήσει screenshots απ'το Ιστορικό Επιλογών όπου φαίνονται οι προηγούμενες ημερομηνίες, θα βοηθήσει.

Αλλιώς καλό μπλέξιμο πασχαλιάτικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

μου έστειλε η ΔΕΗ λογαριασμό χρεωστικό 0.68€ με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ρήτρα αναπροσαρμογής για μηδενική κατανάλωση.

Σημειώστε ότι είχα αλλάξει πάροχο, είχα λάβει τελικό λογαριασμό απο την ΔΕΗ τον οποίο και εξόφλησα, και μου στέλνει τώρα λογαριασμό με αναδρομική ρήτρα!!!

Επίσης, το χρονικό διάστημα που μου ‘χρεώνουν’ συμπεριλαμβάνει και 3 ημέρες που δεν ήμουν καν πελάτης της ΔΕΗ.

Είναι δυνατόν;;

Επεξ/σία από saleapple

7 ώρες πριν, Philippe είπε

Off topic.. η καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ (ivr.deddie.gr) συνεχίζει να μην λειτουργεί εδώ και κάτι μέρες, παραπέμπει στις βλάβες.

Εμένα πάντως δεν με παραπέμπει στις "βλάβες", με παραπέμπει στα αιτήματα εξυπηρέτησης, και σε ένα από αυτά που λέγεται "ενδείξεις" μπορείς να δώσεις... ενδείξεις! :)

Για περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχει ήδη θέμα:

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Στέλνεις email και ζητάς να ισχύουν οι τιμές από την μέρα που υπέγραψες... Θα παρεις τηλέφωνο και θα ρωτήσεις μήπως υπάρχει κάποιο προβλημα... 

Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου λένε οτι απο τη στιγμή που έγινε η ενεργοποίηση μετά τις 10/4 ισχύουν οι νέες τιμές.

Αν είναι δυνατόν...δεν υπολογίζουν ούτε συμβάσεις ούτε τίποτα οι τύποι!

Αφού την έκραξα τη δύστυχη την κοπελίτσα μου είπε οτι θα με πάρουν τηλέφωνο εντός της ημέρας για να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι...

Τι λέτε έχω ελπίδα? Αν υπαναχωρήσω γυρίζω στον παλιό πάροχο αυτόματα?

Η καλύτερα καταγγελία στη ΡΑΕ?

Μπλέξιμο!

Επεξ/σία από d300s

33 λεπτά πριν, d300s είπε

Αφού την έκραξα τη δύστυχη την κοπελίτσα μου είπε οτι θα με πάρουν τηλέφωνο εντός της ημέρας για να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι...

Στείλε eMail, στο τηλέφωνο λένε ότι να 'ναι.

(Αν σε πάρουν ενημέρωσε, κι εγώ στην ίδια περίπτωση είμαι)

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι εδώ και ένα χρόνο στον Enter+ και το συμβόλαιο μου λήγει την επόμενη εβδομάδα.

Με δεδομένο ότι είμαι εργένης και κάνω μικρή κατανάλωση, έχω καταλάβει ότι -πλέον- συμφέρει καλύτερα ανα πάω στο απλό Γ1 πρόγραμμα της ΔΕΗ.

Πήρα τηλέφωνο τη ΔΕΗ, αλλά...δεν ήξεραν ακριβώς πώς να κάνω την αλλαγή (να σημειώσω ότι στο website υπάρχει δυνατότητα να πάς από το Γ1 στο Enter, αλλά όχι το αντίθετο).

Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού σε κάποιο κατάστημα της ΔΕΗ, και να πάω εκεί για να κάνω την αλλαγή; Αν ναι, πάλι μπερδεύτηκα λίγο, γιατί όταν πάω στο site για να κλείσω ραντεβού, με ρωτάει το λόγο για τον οποίο θέλω να κλείσω ραντεβού, και δε βλέπω κάπου το "αλλαγή προγράμματος" - να βάλω καταγγελία σύμβασης μήπως, ώστε να λήξω το τρέχων συμβόλαιο, και μετά να κάνω το καινούργιο;

37 λεπτά πριν, d300s είπε

Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου λένε οτι απο τη στιγμή που έγινε η ενεργοποίηση μετά τις 10/4 ισχύουν οι νέες τιμές.

Αν είναι δυνατόν...δεν υπολογίζουν ούτε συμβάσεις ούτε τίποτα οι τύποι!

Τι λέτε έχω ελπίδα? Αν υπαναχωρήσω γυρίζω στον παλιό πάροχο αυτόματα?

Η καλύτερα καταγγελία στη ΡΑΕ?

Μπλέξιμο!

Ειπαμε θα στειλεις email.. Με τα παραπονα σου...Θα πεις μπορεις θα πας και στην ΡΑΕ..

1 λεπτό πριν, enteacher04 είπε

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι εδώ και ένα χρόνο στον Enter+ και το συμβόλαιο μου λήγει την επόμενη εβδομάδα.

Με δεδομένο ότι είμαι εργένης και κάνω μικρή κατανάλωση, έχω καταλάβει ότι -πλέον- συμφέρει καλύτερα ανα πάω στο απλό Γ1 πρόγραμμα της ΔΕΗ.

Πήρα τηλέφωνο τη ΔΕΗ, αλλά...δεν ήξεραν ακριβώς πώς να κάνω την αλλαγή (να σημειώσω ότι στο website υπάρχει δυνατότητα να πάς από το Γ1 στο Enter, αλλά όχι το αντίθετο).

Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού σε κάποιο κατάστημα της ΔΕΗ, και να πάω εκεί για να κάνω την αλλαγή; Αν ναι, πάλι μπερδεύτηκα λίγο, γιατί όταν πάω στο site για να κλείσω ραντεβού, με ρωτάει το λόγο για τον οποίο θέλω να κλείσω ραντεβού, και δε βλέπω κάπου το "αλλαγή προγράμματος" - να βάλω καταγγελία σύμβασης μήπως, ώστε να λήξω το τρέχων συμβόλαιο, και μετά να κάνω το καινούργιο;

Θα παρεις τηλεφωνο για ραντεβου.. Πολλα καταστηματα λειτουργουν και το απογευμα..Γινεται πιο ευκολα η δουλεια εκει..

• Thanks 1

Μου ήρθε διαφημιστικό από Εθνική Τράπεζα ότι δίνουν 5% κέρδος σε πόντους με κάθε πληρωμή λογαριασμού ενέργειας με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα. Ίσως βοηθήσει κάποιους με αστρονομικούς λογαριασμούς...

Διαβάζω πολύ καιρό, δεν εχω ξαναποστάρει, και μάλλον το πρώτο ποστ μου είναι off-topic! Το πόσταρα και στο άλλο θέμα για τους εναλλακτικούς παρόχους.

• Like 1

ξέρετε πόσο καιρό χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί το my home online? στο ebill γράφει το αίτημα σας για το ΔΕΗ myHome Online είναι υπό εξέταση

41 λεπτά πριν, teohokage είπε

ξέρετε πόσο καιρό χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί το my home online? στο ebill γράφει το αίτημα σας για το ΔΕΗ myHome Online είναι υπό εξέταση

Από 3- 7 μέρες... Υπομονή... 

4 ώρες πριν, Doubt είπε

(Αν σε πάρουν ενημέρωσε, κι εγώ στην ίδια περίπτωση είμαι)

να το κλείσει θες να πεις 😛

5 ώρες πριν, d300s είπε

καλά σου είπανε , άλλον τον είπαν οτι κάθε βράδυ θα τρώει ξύλο άρα τυχερός είσαι ....

στείλε παράπονο (χρήσιμα έγγραφα) , 10 εργάσιμες και μετά ΡΑΕ

4 ώρες πριν, enteacher04 είπε

στείλε email οτι δεν επιθυμείς αυτόματη ανανέωση συμβολαίου αλλά να μεταβείς στο Γ1

2 ώρες πριν, teohokage είπε

2 μέρες με 2 μήνες , ανάλογα την περίπτωση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...