Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios αν έχεις χρόνο μπορεις να διευκρινήσεις κάτι να γράψουμε (γνωριζεις που δεν το αναφερω μην θεωρηθει διαφημιση) μπας και γίνει τίποτα. εχω κουραστει με όλα τα ΜΜΕ να μην λένε τίποτα.

συγκεκριμένα, για εκει που λες οτι οι επιδοτήσεις μαρτιου δεν κάλυψαν το κόστος, με αποτελεσμα τα ποσα να ερθουν αστρονομικα.

οι επιδοτησεις ποσο ηταν τον μαρτιο αν θυμασαι και δεν καλυψαν το κόστος του Γ1 της δεη σωστά; μόνο τη δεη αφορά έτσι και πιο συγκεκριμενα το κυμαινομενο Γ1

βλακεια ειμαι σε λαθος θεμα μαλλον πφφ

Επεξ/σία από valadsk
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, valadsk είπε

οι επιδοτησεις ποσο ηταν τον μαρτιο αν θυμασαι και δεν καλυψαν το κόστος του Γ1 της δεη σωστά; μόνο τη δεη αφορά έτσι και πιο συγκεκριμενα το κυμαινομενο Γ1

0,15 μέχρι 150kWh και 0,11 από τις 150 μέχρι τις 300 (...τί εννοείς "μόνο την ΔΕΗ"; Αφορά οποιοδήποτε κυμαινόμενο, του οποιουδήποτε παρόχου).

Αναφορά σε κείμενο

τρου ντατ :P

• Like 1

5 λεπτά πριν, valadsk είπε

@korakios αν έχεις χρόνο μπορεις να διευκρινήσεις κάτι να γράψουμε (γνωριζεις που δεν το αναφερω μην θεωρηθει διαφημιση) μπας και γίνει τίποτα. εχω κουραστει με όλα τα ΜΜΕ να μην λένε τίποτα.

συγκεκριμένα, για εκει που λες οτι οι επιδοτήσεις μαρτιου δεν κάλυψαν το κόστος, με αποτελεσμα τα ποσα να ερθουν αστρονομικα.

αναφέρω οτι για τα άλλα προγράμματα πλην ΔΕΗ οτι δεν καλύφθηκε το κόστος

Έτσι όπως πάνε τις επιδοτήσεις , κοιτάνε (άδικα) με γνώμονα το Γ1 . Η ΔΕΗ εφαρμόζει προσαύξηση με τιμές προηγούμενου μήνα . Δηλαδή κοιτάξανε για Μάρτιο την ΤΕΑ του Φεβρουρίου και αφήσανε τις επιδοτήσεις χαμηλές

Όμως όταν ένας πάροχος εφαρμόζει προσαύξηση ανάλογα την περίοδο του λογαριασμού , ο Μάρτιος εκτοξέυτηκε και φυσικά δεν καλύψανε τα

Μάρ: 0,15€/kw<150kw/μήνα και 0,11€/kw 150kw έως 300kw , 0,17€/kw για ΚΟΤ

όταν τα κυμαινόμενα (πλην Γ1 ΔΕΗ) είχανε με ΤΕΑ Μαρτίου ~0,35 περίπου

• Like 2

28 λεπτά πριν, korakios είπε

αναφέρω οτι για τα άλλα προγράμματα πλην ΔΕΗ οτι δεν καλύφθηκε το κόστος

Έτσι όπως πάνε τις επιδοτήσεις , κοιτάνε (άδικα) με γνώμονα το Γ1 . Η ΔΕΗ εφαρμόζει προσαύξηση με τιμές προηγούμενου μήνα . Δηλαδή κοιτάξανε για Μάρτιο την ΤΕΑ του Φεβρουρίου και αφήσανε τις επιδοτήσεις χαμηλές

Όμως όταν ένας πάροχος εφαρμόζει προσαύξηση ανάλογα την περίοδο του λογαριασμού , ο Μάρτιος εκτοξέυτηκε και φυσικά δεν καλύψανε τα

Μάρ: 0,15€/kw<150kw/μήνα και 0,11€/kw 150kw έως 300kw , 0,17€/kw για ΚΟΤ

όταν τα κυμαινόμενα (πλην Γ1 ΔΕΗ) είχανε με ΤΕΑ Μαρτίου ~0,35 περίπου

OFFTOPIC !

Spoiler

rofl-emoji.gif

....καιρό περίμενα την ευκαιρία γι' αυτό 😂

SOS 

Μου έστειλα αν την ΔΕΗ τα επισυναπτόμενα με οδηγίες (για το my home online)  , την σύμβαση και 3 δηλωσεις για να προχωρήσω στο gov.gr ....  πεφτω στο εξής πρόβλημα...  στο gov.gr ζητάει στην αρχή εάν είναι σωστά τα προσωπικά στοιχεία ... απαιτεί πιστοποιηση αριθμού κινητου τηλεφωνου ... Ο αριθμός παροχής του σπιτιού είναι στο όνομα της πεθεράς μου η οποία δεν εχει e banking για να γίνει η επιβεβαίωση του τηλεφωνου της ... εαν την πάω στο ΚΕΠ και τα συμπληρώσω με το γνήσιο της υπογραφής της θα κάνω δουλεια; ... εχει κανείς αντιμετοπίσει παρόμια περίπτωση; ...  

20 λεπτά πριν, giannis_ath είπε

εαν την πάω στο ΚΕΠ και τα συμπληρώσω με το γνήσιο της υπογραφής της θα κάνω δουλεια;

Είναι κολλημένοι στη ΔΕΗ με τη ψηφιακή υπογραφή... δε νομίζω να δεχτούν αντίγραφο υπεύθυνης δήλωσης απ'το ΚΕΠ.

Πρέπει να πας τη πεθερά να δηλώσει το κινητό της τηλέφωνο στο ΚΕΠ... και μετά με τους κωδικούς taxisnet θα μπορέσεις να κάνεις την υπεύθυνη δήλωση στο GOV.

Eπίσης είσαι σίγουρος γι'αυτό που πας να κάνεις; Αν ενεργοποιήσεις τώρα το Online θα σε πάνε στις καινούργιες τιμές (0.23) και μετά θα πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή να κάνεις αμφισβητήσεις εκ μέρους της πεθεράς. Αν δε βγάλεις δηλαδή άκρη μέσω email, να σου δώσουν τιμή 0.17... πώς θα παριστάνεις την πεθερά στα τηλέφωνα;

35 λεπτά πριν, giannis_ath είπε

απαιτεί πιστοποιηση αριθμού κινητου τηλεφωνου ... Ο αριθμός παροχής του σπιτιού είναι στο όνομα της πεθεράς μου η οποία δεν εχει e banking για να γίνει η επιβεβαίωση του τηλεφωνου της

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep

51 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eπίσης είσαι σίγουρος γι'αυτό που πας να κάνεις; Αν ενεργοποιήσεις τώρα το Online θα σε πάνε στις καινούργιες τιμές (0.23) και μετά θα πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή να κάνεις αμφισβητήσεις εκ μέρους της πεθεράς. Αν δε βγάλεις δηλαδή άκρη μέσω email, να σου δώσουν τιμή 0.17... πώς θα παριστάνεις την πεθερά στα τηλέφωνα;

Τι εννοείς ; όποιος μπαίνει στο Online δεν περνει την τιμή 0,229 ημερα και 0,176 νύχτα ; δεν τιρούνε τα συμφωνηθέντα; 

• Like 1

6 λεπτά πριν, giannis_ath είπε

Τι εννοείς ; όποιος μπαίνει στο Online δεν περνει την τιμή 0,229 ημερα και 0,176 νύχτα ; δεν τιρούνε τα συμφωνηθέντα; 

νόμιζε οτι είχες κάνει αίτηση με τις παλιές τιμές (έως και 10/4/22, υπάρχουν στο site ξεχωριστά)

πλέον ισχύουν οι τιμές στο site για όσους κάνανε απο 11/4

• Like 1

17 λεπτά πριν, korakios είπε

νόμιζε οτι είχες κάνει αίτηση με τις παλιές τιμές (έως και 10/4/22, υπάρχουν στο site ξεχωριστά)

πλέον ισχύουν οι τιμές στο site για όσους κάνανε απο 11/4

δεν το προλαβα δυστυχως ... η αιτηση εγινε με τις νεες τιμες ... βεβαια απο  αυτες που πληρωσα στην προτεργια ειναι πολύ καλυτερες ... εχω πολλά κιλοβατ λογω αντλιας θερμοτητας

Καλησπερες! Σημερα μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος απο το myHomeOnline το οποιο οταν εκανα το συμβολαιο εγραφε χωρις ρητρες αναπροσαρμογης και στον λογαριασμο λεει ρητρα αναπροσαρμογης.Πως γινεται αυτο? Θα μας τρελανουνε?

image.png.ea281a7e6cc55e0208dd2e10eddd74f8.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mccrush2006 είπε

Καλησπερες! Σημερα μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος απο το myHomeOnline το οποιο οταν εκανα το συμβολαιο εγραφε χωρις ρητρες αναπροσαρμογης και στον λογαριασμο λεει ρητρα αναπροσαρμογης.Πως γινεται αυτο? Θα μας τρελανουνε?

image.png.ea281a7e6cc55e0208dd2e10eddd74f8.png

Άμα διαβάσεις λίγο το λογαριασμό σου θα κατανοήσεις γιατί έχεις ρήτρα και καλό θα είναι πριν προχωρήσουμε  σε οποιοδήποτε συλλογισμό -και αναφέρομαι σε όλους μας - περί συνομωσίας και κοροϊδίας να κατανοούμε τι έχουμε στα χέρια μας και τι μας λέει αυτό 

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 2

Στις 24/3/2022 στις 12:23 ΠΜ, baspax1 είπε

Δυστυχώς προλαβα και το έστειλα, αλλα αν καταλαβα καλα θα υπαρχει ανοικτή συνομιλια σωστα ; τοτε μπορω να το επισυμανω

@korakios

απο 24/3 που εκανα την καταγγελία στην rae δεν πηρα καμια απαντηση ουτε απο την ΔΕΗ ουτε απο κανεναν!
Μπορω να κανω κατι αλλο; οι λογαριασμοι  μια χαρα τρεχουν 😕

@korakios τα τσουρεκια δεν μου φουσκωνουν...τι να κανω; καμια συνταγη για βιγκαν αρνι εχεις ;

καλη η πλακα (εκ μερους μου)

ρε παιδια... αφου τα ζητηματα που εχετε εχουν σχεση με τον παροχο.... αν δεν σας απαντανε... αρχιστε αυτο που εγω αποκαλω και εφαρμοζω την "ιεραρχικη διαδικασια"

ξεκινατε απο χαμηλα και ανεβαινετε μεχρι να επιλυθει το θεμα σας...  αυτο βεβαια εξυπακουει οτι οντος (πιστευετε οτι) εχετε δικιο...!  επισης παντα να εχετε κατι χειροπιαστο οστε να μπορειτε να ανεβειτε μετα επιπεδο...ειτε αυτο ειναι ηλεκτρονικο ταχ/ηλεκτρονικο μυνημα/επιστολη/ηχητικη καταγραφη και παει λεγοντας... 

μην ξεχνατε τις αρμοδιες αρχες (αναλογος του θεματος μπορει να εμπλεκονται και αλλες αρχες ή/και κρατικες οντοντητες πχ επιτροπη ανταγωνισμου εκτος την ΡΑΕ, υπουργειο αναπτυξης -συνηθως γενικος γραμματεας- 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...