Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλο διάστημα να μην έχει κάνει καθόλου καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ, αλλά και σε μένα βγήκε εκκαθαριστικός (μετά από μόλις 1 Έναντι) με τις μετρήσεις που είχα δώσει εγώ.

Μετρήσεις εσύ δίνεις κάθε μήνα ή αφήνεις να βγάλουν τους λογαριασμούς με τους δικούς τους υπολογισμούς;

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, definitio είπε

Μεγάλο διάστημα να μην έχει κάνει καθόλου καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ, αλλά και σε μένα βγήκε εκκαθαριστικός (μετά από μόλις 1 Έναντι) με τις μετρήσεις που είχα δώσει εγώ.

Μετρήσεις εσύ δίνεις κάθε μήνα ή αφήνεις να βγάλουν τους λογαριασμούς με τους δικούς τους υπολογισμούς;

οχι δε δινω μετρησεις... ας κανουν τη δουλεια τους... απλα μου εκανε πολυ εντυπωση γιατι ερχεται σταθερος ο λογαριασμος και ειδα οτι δεν εχει ενδειξεις μετρητη απο όταν μπηκα στο online (μάλλον τυχαιο το "απο όταν μπηκα στο online" μιας και μπηκα μετα απο εκκαθαριστικο φωτιά)

Δημοσ.

Πολύ σπάνια περίπτωση...

Τούς έχει στείλει κάποιο email; Σού έχουν δώσει κάποια απάντηση; Συγγνώμη αν το απάντησες ήδη και δεν το είδα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Εμένα γτ μ φαινεται ότι πληρώνω παραπάνω με το my home online? Πριν το Δεκέμβρη είχαν το κλασσικό έναντι... 4μηνιαιο με 11 λεπτά κιλοβατώρα και με το home online πληρώνω 17 λεπτά... Όπως και να τα υπολογίσω δεν βγαίνει πιο οικονομικά 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ρεσπεψτ είπε

Όπως και να τα υπολογίσω δεν βγαίνει πιο οικονομικά 

Για ποιο λόγο πηγές τότε στο online;

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ρεσπεψτ είπε

Πριν το Δεκέμβρη είχαν το κλασσικό έναντι... 4μηνιαιο με 11 λεπτά κιλοβατώρα 

...αχχχχ...Ναι.....Τί ωραίες εποχές τότε με το "Έναντι" της ΔΕΗ...Ήταν προγραμματάρα όντως...

2 λεπτά πριν, vali είπε

Για ποιο λόγο ΔΕΝ πηγές τότε στο online; στο Ζήροου της ΒκΒ;

...που βγήκε και "Πρόγραμμα Της Συμφοράς Χρονιάς" άλλωστε; Του τα λέμε που του τα λέμε,,,,,να του τα λέμε ΟΛΑ :P

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ρεσπεψτ είπε

Καλησπέρα σε όλους! Εμένα γτ μ φαινεται ότι πληρώνω παραπάνω με το my home online? Πριν το Δεκέμβρη είχαν το κλασσικό έναντι... 4μηνιαιο με 11 λεπτά κιλοβατώρα και με το home online πληρώνω 17 λεπτά... Όπως και να τα υπολογίσω δεν βγαίνει πιο οικονομικά 

Εξαρταται τη καταναλωση σου

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Εξαρταται τη καταναλωση σου

...από διάφορα εξαρτάται, όχι μόνο από την κατανάλωσή του. Το καλύτερο αρχικό βήμα είναι να ανεβάσει λογαριασμό (λογαριασμούς βασικά : και με Γ1 και με Ονλάιν),,,,και βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tomtsiliras είπε

Στο ιδιο email τους απάντησα . Εστειλα και συνημμένο αρχείο την αιτηση 

Βασιζόμενος στην γραπτη απάντηση της ΔΕΗ, οτι η τιμολόγηση θα γίνει με τις παλιες τιμές επελεξα τελικα το Home online. Θα δειξει στον πρωτο λογαριασμό αν ήταν σωστο. Αν δω στο μελλον οτι οι τιμές πεφτουν πολύ και δεν με συμφέρει, αλλαζω σε Γ1. 

εμενα δεν απαντησαν και τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν υπογραψτε την αιτηση οπως ειναι, και επισυνάψτε το αποδεικτικό του econtact να δουνε οτι το κανατε πριν τις αλλαγες για να παρετε την παλια τιμη. Να χ&^&*^σω μεσα στο econtract σας λεω, 2022 εχουμε ευτυχώς που δεν μου ζητήσατε να στειλω και fax 🤣

Επεξ/σία από vasilismf
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vasilismf είπε

εμενα δεν απαντησαν και τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν υπογραψτε την αιτηση οπως ειναι, και επισυνάψτε το αποδεικτικό του econtact να δουνε οτι το κανατε πριν τις αλλαγες για να παρετε την παλια τιμη. Να χ&^&*^σω μεσα στο econtract σας λεω, 2022 εχουμε ευτυχώς που δεν μου ζητήσατε να στειλω και fax 🤣

Θα δούμε στον πρώτο λογαριασμο 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ερχόμενος από "γειτονικό" thread, θα ήθελα τη βοήθειά σας!

Μετακομίζω 01/05 σε νέο σπίτι. Ο τελευταίος εκκαθαριστικός λογαριασμός που μου ήρθε (Περίοδος Κατανάλωσης 10/09/2021-12/01/2022) ήταν 1400kW περίπου (περίπου 0,26€/kwh). Δικαιούμαι ΚΟΤ Β,  Μένω στην NRG και στο ίδιο πρόγραμμα (Save 40); Πάω σε άλλο; Επισυνάπτω screenshot με τις χρεώσεις του τελευταίου εκκαθαριστικού και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

image.png.ad91fe0b1fa1c6a13f3671ddea7fa57f.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spyros95 είπε

Καλησπέρα σας,

Ερχόμενος από "γειτονικό" thread, θα ήθελα τη βοήθειά σας!

Μετακομίζω 01/05 σε νέο σπίτι. Ο τελευταίος εκκαθαριστικός λογαριασμός που μου ήρθε (Περίοδος Κατανάλωσης 10/09/2021-12/01/2022) ήταν 1400kW περίπου (περίπου 0,26€/kwh). Δικαιούμαι ΚΟΤ Β,  Μένω στην NRG και στο ίδιο πρόγραμμα (Save 40); Πάω σε άλλο; Επισυνάπτω screenshot με τις χρεώσεις του τελευταίου εκκαθαριστικού και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

image.png.ad91fe0b1fa1c6a13f3671ddea7fa57f.png

Να κοιταξεις να πας αλλου.. Τι σε συμφερει.. Την ρητρα την ειδες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Να κοιταξεις να πας αλλου.. Τι σε συμφερει.. Την ρητρα την ειδες;

Σας ευχαριστώ και τους 2 για την άμεση ανταπόκριση! 

Ρήτρα αναπροσαρμογής εννοείς;

Με "χεράτους", πρόχειρους υπολογισμούς, απ' όσα καταλαβαίνω βέβαια, το πιο VFM πρόγραμμα για τις ανάγκες μου (ειδικά τώρα που θα έρθει καλοκαίρι και δεν έχω καμία ανοχή στη ζέστη) είναι το ΔΕΗ myHome Online με 0,2290€/kwh.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, spyros95 είπε

Σας ευχαριστώ και τους 2 για την άμεση ανταπόκριση! 

Ρήτρα αναπροσαρμογής εννοείς;

Με "χεράτους", πρόχειρους υπολογισμούς, απ' όσα καταλαβαίνω βέβαια, το πιο VFM πρόγραμμα για τις ανάγκες μου (ειδικά τώρα που θα έρθει καλοκαίρι και δεν έχω καμία ανοχή στη ζέστη) είναι το ΔΕΗ myHome Online με 0,2290€/kwh.

Αυτό που γράφει στο λογαριασμό σου Χρέωση Αναπροσαρμογής είναι η ρήτρα αναπροσαρμογης που σου είπε ο φίλος. Και σου ήρθε 237 ευρώ ενώ πήρες 130 ευρώ έκπτωση από ΤΕΜ.

Αν το καλοκαίρι όπως λες θα έχεις μεγαλες καταναλώσεις λόγω ψύξης η ΔΕΗ και τα προγράμματα enter ή online είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη λύση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...