Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, desiro είπε

Δυστυχως korakie δεν ειχε ακουστει κατι για αλλαγες τιμων κ δεν ειχε παει το μυαλο μου να υπογραψω το enter.....ασε που επειδη ειναι σπιτι στο χωριο σκεφτηκα οτι 3 ευρω παγιο σντι για 1 που εχει το online θα ηταν σημαντικη διαφορα....δυσυυχως δεν κρατησα screenshot,δεν οηγε το μυαλο μου οτι θα σβηστει το αιτημα.....το μονο που εχω ειναι η συνομιλια με τον υπαλληλο που μου ειπε οτι το βλεπει κ αυτος υπο εξεταση...

Eκτός απ'το online έπρεπε να είχες ενεργοποίησει ηλεκτρονικό λογαριασμό, μηνιαίο λογαριασμό και πάγια κάρτα και να είχες τραβήξει screenshots απ'το ιστορικό. Τώρα θα έχεις το γνωστό μπλέξιμο που έγινε και τον Δεκέμβρη όταν ανέβηκαν οι τιμές από 0.095 σε 0.17... δε ξέρω πώς και αν ξέμπλεξε κανείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, apathya είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ακούγεται ότι από Ιούνιο η κυβέρνηση εξετάζει να επαναφέρει την κιλοβατώρα στα 0,10~~. Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή για εμάς που έχουμε κλειδώσει σε σταθερό πρόγραμμα; Θα είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε την τιμή που υπογράψαμε προφανώς; 

ε ναι...

αλλα δε πιστευω να πιστευεις αυτα που λεει η κυβερνηση...

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1

20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eκτός απ'το online έπρεπε να είχες ενεργοποίησει ηλεκτρονικό λογαριασμό, μηνιαίο λογαριασμό και πάγια κάρτα και να είχες τραβήξει screenshots απ'το ιστορικό. Τώρα θα έχεις το γνωστό μπλέξιμο που έγινε και τον Δεκέμβρη όταν ανέβηκαν οι τιμές από 0.095 σε 0.17... δε ξέρω πώς και αν ξέμπλεξε κανείς.

Τα ειχα ενεργοποιησει αυτα ηδη φιλε μου.....απλα η αιτηση φαινοταν υπο εξεταση!!

16 λεπτά πριν, paylidis είπε

Θα είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε την τιμή που υπογράψαμε προφανώς; 

17 λεπτά πριν, paylidis είπε

ε ναι

Δε σας περνάει από το μυαλό ότι μπορείτε απλά να ζητήσετε αλλαγή προγράμματος 

• Like 1

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

ελα μου ντε

ας το πανε 0,10 και ολα γινονται

• Like 1

5 λεπτά πριν, dimostr είπε

ε σαφως πληρωνεις τη ρητρα αποχωρησης και φευγεις

6 λεπτά πριν, paylidis είπε

ε σαφως πληρωνεις τη ρητρα αποχωρησης και φευγεις

Εάν πχ φύγεις τον πρώτο τρίμηνο η ρήτρα είναι 60 ευρώ ,ας πούμε ότι έχεις νέο συμβόλαιο με 0,23 και μπαίνει πλαφόν και πάει 0,16 η αποφασίζεις ότι δεν έχεις αρκετή κατανάλωση και γυρνάς στο κυμαινόμενο ,θα κοιτάξεις τι σε συμφέρει να πληρώσεις τα 60 η τα 20 ευρώ της αποχώρησης αν έχει περάσει το τρίμηνο η θα μείνεις στην ακριβή διατιμηση ,όλα είναι θέμα υπολογισμού 

• Like 1

44 λεπτά πριν, paylidis είπε

οχι δε πηρα, δουλεια τους ειναι να ερθούν αλλιως ας μου κοψουν κατι απο το λογαριασμο να πηγαινω να μετραω εγω :P απλα μου εκανε πολυ εντυπωση, γενικα σταματησαν ή λόγω του Online δε φορτώνουν μετρησεις (κ καθε μηνα μου ερχεται σχεδον στα ιδια προφανως εναντι; - χωρις να αναγραφει ωστόσο εναντι)

Μα ο Δεδδηε περναει κάθε τέσσερις μήνες.. Δεν σημαίνει ότι επειδή πηγες σε κάποιο προγραμμα θα έρχεται καθε μήνα να μετράει... Η κάθε δίμηνο.. Δεν σταμάτησαν να μετράνε.. 

2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Μα ο Δεδδηε περναει κάθε τέσσερις μήνες.. Δεν σημαίνει ότι επειδή πηγες σε κάποιο προγραμμα θα έρχεται καθε μήνα να μετράει... Η κάθε δίμηνο.. Δεν σταμάτησαν να μετράνε.. 

αυτο λεω, απο τον οκτωβριο δεν εχει περασει... 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, desiro είπε

Τα ειχα ενεργοποιησει αυτα ηδη φιλε μου.....απλα η αιτηση φαινοταν υπο εξεταση!!

Mόνο με το τμήμα εξυπηρέτησης του ebill θα βγάλεις άκρη.... κάτω-κάτω στη σελίδα του ebill.

Spoiler

33.jpg.5b6eeb9198b239084df1d89f9898dcb7.jpg44.jpg.bb941326560a1e6c66b3ce41f0921de6.jpg

Επεξ/σία από ekrepali

Στις 17/4/2022 στις 4:14 ΠΜ, vasilismf είπε

τους απαντησες στο ιδιο μειλ; γιατι και εγω τους απαντησα και μεχρι στιγμης με εγραψαν εκει που δεν πιανει μελανι!

Στο ιδιο email τους απάντησα . Εστειλα και συνημμένο αρχείο την αιτηση 

Βασιζόμενος στην γραπτη απάντηση της ΔΕΗ, οτι η τιμολόγηση θα γίνει με τις παλιες τιμές επελεξα τελικα το Home online. Θα δειξει στον πρωτο λογαριασμό αν ήταν σωστο. Αν δω στο μελλον οτι οι τιμές πεφτουν πολύ και δεν με συμφέρει, αλλαζω σε Γ1. 

52 λεπτά πριν, paylidis είπε

αυτο λεω, απο τον οκτωβριο δεν εχει περασει... 😅

Μήπως βρήκαν κλειστά.. Έχουν προσβαση στους μετρητές.. Καλυτερα ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε να ρωτήσεις... 

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Μήπως βρήκαν κλειστά.. Έχουν προσβαση στους μετρητές.. Καλυτερα ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε να ρωτήσεις... 

μπα ορθανοιχτα ειναι δεν εχουν καν κλειδαριες κλπ, για αυτο μου έκανε εντυπωση...

Μόλις τώρα, paylidis είπε

μπα ορθανοιχτα ειναι δεν εχουν καν κλειδαριες κλπ, για αυτο μου έκανε εντυπωση...

Τότε καποιο προβλημα θα έχει υπάρξει.. Καταμετρητης της περιοχης δεν θα έχει βγει.. Πρόβλημα κάτι θα έχει.. Email  στην περιοχη Φιλοθέης Κηφισίας... 

• Like 1

Μόλις τώρα, takoulou είπε

Τότε καποιο προβλημα θα έχει υπάρξει.. Καταμετρητης της περιοχης δεν θα έχει βγει.. Πρόβλημα κάτι θα έχει.. Email  στην περιοχη Φιλοθέης Κηφισίας... 

Ε ναι, θα παιξει μειλ ή τηλ, απλα ελεγα μηπως απαιτειται να μετραω εγω και δε το εχω πιασει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...