Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 Απορίες.

1. από χθες καθυστερεί πολύ να μπει στο ebill απο browser, έχετε το ίδιο πρόβλημα?

2. Σήμερα που τα κατάφερε και μπήκε βλέπω το παρακάτω. Λογαριασμό δεν βλέπω. Τι εννοεί ο ποιητής?  

Δεν έχω λάβει κανένα λογαριασμό. 

image.png.90280ca40f25ccdc94aef40eb2305308.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, userAnon είπε

2 Απορίες.

1. από χθες καθυστερεί πολύ να μπει στο ebill απο browser, έχετε το ίδιο πρόβλημα?

2. Σήμερα που τα κατάφερε και μπήκε βλέπω το παρακάτω. Λογαριασμό δεν βλέπω. Τι εννοεί ο ποιητής?  

την δευτερα λογω καθολικου πασχα δεν γινονται συναλλαγες.

52 λεπτά πριν, userAnon είπε

Το ιδιο μου λέει και εμένα χωρίς φυσικά να έχω λάβει λογαριασμό, μη δίνεις σημασία. 

• Thanks 1

56 λεπτά πριν, userAnon είπε

2 Απορίες.

Ναι αργει οντως...

Ρε παιδια εμενα απο οταν μπηκα στο Online (οκτ-νοε 2021 αν θυμαμαι καλα) δεν εχουν ερθει να μετρησουν καθως φαινεται και απλα χρεώνουν KWh ψιλοrandom, τι φαση; Δεν ελεγε καπου οτι υποχρεουμαι να τις καταχωρω εγω αρα; τεμπελιαζουν;

• Thanks 1

Καλημέρα, να ρωτήσω εγώ κάτι, όντας λίγο άσχετος? Δεν λέγανε "σταθερότητα τιμών"? Για ποιες τιμές μιλούσαν? Πώς γίνεται να λες σταθερή τιμή, όταν έχει ήδη αλλάξει 2-3 φορές?

Η αλλαγή έγινε για τους νέους πελάτες που θα υπογράψουν συμβόλαιο.

Αυτοί που έχουν ήδη υπογράψει με τις παλιές τιμές μέχρι αρχές Απριλίου χρεώνονται σύμφωνα με αυτές.

• Like 1

1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Η αλλαγή έγινε για τους νέους πελάτες που θα υπογράψουν συμβόλαιο.

Αυτοί που έχουν ήδη υπογράψει με τις παλιές τιμές μέχρι αρχές Απριλίου χρεώνονται σύμφωνα με αυτές.

Μαζί σου, εγώ έχω συμβόλαιο από τον Νοέμβριο, οπότε έχω τις πρώτες τους τιμές. Άλλο λέω όμως. Δεν είναι οξύμωρο να λες σταθερές τιμές, όταν τις έχεις αλλάξει (αυξήσει) 3 φορές σε 5 μήνες?

5 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Μαζί σου, εγώ έχω συμβόλαιο από τον Νοέμβριο, οπότε έχω τις πρώτες τους τιμές. Άλλο λέω όμως. Δεν είναι οξύμωρο να λες σταθερές τιμές, όταν τις έχεις αλλάξει (αυξήσει) 3 φορές σε 5 μήνες?

Καλημέρα. Το σταθερή πάει στο ότι δεν υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής και ξέρεις ακριβώς πόσο χρεώνεσαι την kwh.

1 λεπτό πριν, prototypegr είπε

Καλημέρα. Το σταθερή πάει στο ότι δεν υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής και ξέρεις ακριβώς πόσο χρεώνεσαι την kwh.

Α μάλιστα, εκεί πάει το σταθερή. ΟΚ, ευχαριστώ!

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Ναι αργει οντως...

Ρε παιδια εμενα απο οταν μπηκα στο Online (οκτ-νοε 2021 αν θυμαμαι καλα) δεν εχουν ερθει να μετρησουν καθως φαινεται και απλα χρεώνουν KWh ψιλοrandom, τι φαση; Δεν ελεγε καπου οτι υποχρεουμαι να τις καταχωρω εγω αρα; τεμπελιαζουν;

Ποιος να ερθει να μετρήσει; Είσαι σε δυσκολη περιοχη;; 

Μόλις τώρα, takoulou είπε

Ποιος να ερθει να μετρήσει; Είσαι σε δυσκολη περιοχη;; 

Αυτος που ερχοταν οταν δεν ειχα το Online... Οχι καθολου δυσκολη, 1 χλμ απο την λ. κηφισιας.... 

2 ώρες πριν, userAnon είπε

2 Απορίες.

Ακριβως τα ιδια και εγω. Ψαχνω να βρω το λογαριασμο και λογαριασμο δεν βρισκω 🙄

Μπορει καποιος να επαναλαβει πως ειναι καλυτερα να δινουμε μετρησεις εμεις οι καινουργιοι? Ενεργοποιουμε το μηνιαιο λογαριασμο στο e-bill φανταζομαι και περιμενουμε να μετρησει πρωτα ο ΔΕΔΔΗΕ ή δινουμε εμεις μετρησεις? Μιλαω για ενεργοποιησεις αρχες Απριλίου 

54 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αυτος που ερχοταν οταν δεν ειχα το Online... Οχι καθολου δυσκολη, 1 χλμ απο την λ. κηφισιας.... 

Πηρες τηλέφωνο στον Δεδδηε να ρωτήσεις αν έχει γίνει η καταμέτρηση και ποτε έγινε.. Και ποτε είναι η επόμενη;;

7 λεπτά πριν, dazed είπε

Ακριβως τα ιδια και εγω. Ψαχνω να βρω το λογαριασμο και λογαριασμο δεν βρισκω 🙄

Μπορει καποιος να επαναλαβει πως ειναι καλυτερα να δινουμε μετρησεις εμεις οι καινουργιοι? Ενεργοποιουμε το μηνιαιο λογαριασμο στο e-bill φανταζομαι και περιμενουμε να μετρησει πρωτα ο ΔΕΔΔΗΕ ή δινουμε εμεις μετρησεις? Μιλαω για ενεργοποιησεις αρχες Απριλίου 

Καλυτερα να δίνουμε τις μετρήσεις ανά δύο μήνες στον Δεδδηε... Και μετά περναει φυσιολογικά  ο Δεδδηε κάθε τέσσερις μήνες.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Ακούγεται ότι από Ιούνιο η κυβέρνηση εξετάζει να επαναφέρει την κιλοβατώρα στα 0,10~~. Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή για εμάς που έχουμε κλειδώσει σε σταθερό πρόγραμμα; Θα είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε την τιμή που υπογράψαμε προφανώς; 

Επεξ/σία από apathya

3 λεπτά πριν, takoulou είπε

Πηρες τηλέφωνο στον Δεδδηε να ρωτήσεις αν έχει γίνει η καταμέτρηση και ποτε έγινε.. Και ποτε είναι η επόμενη;;

Καλυτερα να δίνουμε τις μετρήσεις ανά δύο μήνες στον Δεδδηε... Και μετά περναει φυσιολογικά  ο Δεδδηε κάθε τέσσερις μήνες.. 

οχι δε πηρα, δουλεια τους ειναι να ερθούν αλλιως ας μου κοψουν κατι απο το λογαριασμο να πηγαινω να μετραω εγω :P απλα μου εκανε πολυ εντυπωση, γενικα σταματησαν ή λόγω του Online δε φορτώνουν μετρησεις (κ καθε μηνα μου ερχεται σχεδον στα ιδια προφανως εναντι; - χωρις να αναγραφει ωστόσο εναντι)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...