Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, x-files είπε

στο ebill,έλεγξε τα κουτάκια κατω, από το όνομα του προγράμματος που έχεις επιλέξει, σιγά σιγά κατεβαίνοντας προς τα κάτω

Στο κάτω μέρος της σελίδας του ebill μου έχει μόνο αυτό ...

DEH E-BILL.png

Φτιάχνώ νέο post γιατί υπάρχει κι ένα ακόμη θέμα...

Όπως είπα πιο πάνω, στις 8.4.2022 υπέγραψα δύο νέες συμβάσεις στο πρόγραμμα MyHome Enter (μεταφορά παροχών από Watt&Volt).

Χτες στο site της W&V αναρτήθηκαν οι (προφανώς τελευταίοι) εκκαθαριστικοί λογαριασμοί για πληρωμή.

Στο δε site της ΔΕΗ (e-Bill) μου εμφανίζει μεν ότι είμαι πελάτης τους (λέει πακέτο "ενεργό μέχρι 7.4.2023")

ΑΛΛΑ... πιο κάτω μόλις πατάω να ζητήσω μηνιαίο λογ/σμό μου λέει ότι αυτό δεν είναι δυνατόν γιατί δεν υπάρχει ενεργή σύμβαση προμήθειας γιατί είτε έχει καταγγελθεί είτε δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη !!!!

Πάντως στο ενεργό λινκ προς το pdf του αναλυτικού καταλόγου του προγράμματός μου μου δίνει τις τιμές του συμβολαίου μου (δλ. 0,18€/KWh ημέρα και 0,13€/KWh τη νύχτα).

Τι να υποθέσω ??? ΄Όλα πάνε ρολόι... ή ότι δεν έχω ακόμη σύμβαση και θα φάω τις νέες τιμές στο κεφάλι ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.

Screenshot 2022-04-16 234038.png

Screenshot 2022-04-16 234104.png

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Διόρθωση στο excel , για τα heatpump

καταρχάς είχα κάνει τη μλκ και απο λάθος copy paste είχα την έκπτωση του enter+ στην τελική

διορθώθηκε πριν μέρες και σήμερα μπήκε και ο υπολογισμός της κλίμακας 2400 (δείχνει να είναι ακριβείας μέχρι στιγμής 😛)

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, wickedwitch είπε

Μολις νοικιασα σπιτι και πηγα να κανω την μεταφορα στο ονομα μου στο site της δεη. Ειδα οτι εχει το online, το enter και το Γ1. Το σπιτι που νοικιασα εχει ηδη νυχτερινο, και τελικα διαβαζοντας μπερδευτηκα περισσοτερο! Τι είναι προτιμοτερο για γυρω 600 κιλοβατωρες ανα 2μηνο?

Στη θέση σου θα πήγαινα Γ1Ν ''εύκολα'' (+δεν έχεις χρονική δέσμευση), κοίτα κι αν δικαιούσαι και κοτ https://www.idika.gr/kot, το νυχτερινό πρέπει να το (ξανά) ενεργοποιήσεις με 42,16 ευρώ εφ άπαξ https://deddie.gr/el/upiresies/nikterino-timologio/ (εννοείται το ρεύμα είναι στο όνομα σου και δηλώνεται ως κύρια κατοικία)

Επεξ/σία από foul
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

Διόρθωση στο excel , για τα heatpump

καταρχάς είχα κάνει τη μλκ και απο λάθος copy paste είχα την έκπτωση του enter+ στην τελική

διορθώθηκε πριν μέρες και σήμερα μπήκε και ο υπολογισμός της κλίμακας 2400 (δείχνει να είναι ακριβείας μέχρι στιγμής 😛)

θελω τα λεφτα που ξοδεψα για το εξελακι πισω!!! (με τους νομιμους τοκους βεβαιως βεβαιως)

Δημοσ.
Στις 16/4/2022 στις 2:38 ΠΜ, tomtsiliras είπε

Την 8/4/2022 μέσω  e contract έκανα αίτηση για το on line. Την 12/4/2022 μου στέλνουν το συμβόλαιο χωρίς τιμοκατάλογο με ημερομηνία αίτησης την 12/4/2022 .Τους στέλνω e mail και τους ζητω να διορθωσουν την ημερομηνια και να μου γνωρισουν με ποιες τιμες θα γινει η τιμολογηση. Mου απαντησαν ηλεκτρονικα (την εχω την απαντηση ) οτι δεν γινεται διορθωση των ημερομηνιων αλλα η τιμολογηση θα γινει με τις παλιες τιμες. Δεν τους εμπιστευομαι με αυτα που διαβαζω και ειμαι ετοιμος να παω σε καταστημα για το Γ1. Οι καταναλωσεις μου ειναι 700 kwh/4 μηνο με ΚΟΤ Β και πρωτη κατοικια.Τι προτεινετε;

Απόκρυψη περιεχομένων

[Untitled].pdf 250 kB · 6 downloads

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

τους απαντησες στο ιδιο μειλ; γιατι και εγω τους απαντησα και μεχρι στιγμης με εγραψαν εκει που δεν πιανει μελανι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, foul είπε

το νυχτερινό πρέπει να το (ξανά) ενεργοποιήσεις με 42,16 ευρώ εφ άπαξ

Νομίζω πως όχι. Η παροχή παραμένει με νυχτερινό.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

Είχα κάνει αίτηση για my home online 29/3 ενεργοποιήθηκα σε γ1 και ebill 2 μέρες μετά την αύξηση τιμών. Μετά από ερώτηση μου εδώ και προτροπή του κορακιου έστειλα email στην  ΔΕΗ ότι όταν έκανα την αίτηση είχε μειωμένες τιμές (0.17 και 0.13) και τώρα αυξήθηκαν πως μπορώ να έχω τις παλιές και έλαβα την παρακάτω απάντηση.

Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως θα χρειαστεί να προχωρήσετε στην επιλογή του προγράμματος και θα τιμολογηθείτε με τον τιμοκατάλογο που ίσχυε όταν κάνατε την αίτησή σας. 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας. 

Με εκτίμηση, 
Ομάδα Εξυπηρέτησης πελατών ΔΕΗ 

Δεν ξέρω κατά ποσό με καλύπτει το παραπάνω email, και θα ήθελα τα φωτα σας…
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, FiLiP1 είπε

Εγώ νομίζω ότι η απάντηση είναι αρκετά σαφής και κατηγορηματική. Θα ενεργοποιησεις το home online μέσα από το e-bill και θα τιμολογηθείς με τον τιμοκατάλογο που ήταν σε ισχύ στις 29/3 που έκανες την αίτηση. Το mail σε καλύπτει, σε περίπτωση που γίνει κάποιο μπέρδεμα θα βρεις το δίκιο σου, μην ανησυχείς.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, FiLiP1 είπε

Είχα κάνει αίτηση για my home online 29/3 ενεργοποιήθηκα σε γ1 και ebill 2 μέρες μετά την αύξηση τιμών. Μετά από ερώτηση μου εδώ και προτροπή του κορακιου έστειλα email στην  ΔΕΗ ότι όταν έκανα την αίτηση είχε μειωμένες τιμές (0.17 και 0.13) και τώρα αυξήθηκαν πως μπορώ να έχω τις παλιές και έλαβα την παρακάτω απάντηση.

Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως θα χρειαστεί να προχωρήσετε στην επιλογή του προγράμματος και θα τιμολογηθείτε με τον τιμοκατάλογο που ίσχυε όταν κάνατε την αίτησή σας. 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας. 

Με εκτίμηση, 
Ομάδα Εξυπηρέτησης πελατών ΔΕΗ 

ειναι σαφεστατο απλα ΜΗΝ αλλαξεις επιλογη προγραμματος (σε περιπτωση που σε συμφερει αλλο που υπηρξε διαθεσιμο την ιδια περιοδο) γιατι υπαρχει πιθανοτητα να μπλεξεις και στην ουσια να ακυρωσεις την "προσφορα" που σου κανανε

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ενδιαφέρομαι για το σπιτι της γιαγιας μου γιατι τις ηρθαν κατι 700άρια...

τι μπορώ να κανω; γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

παιδια ενδιαφέρομαι για το σπιτι της γιαγιας μου γιατι τις ηρθαν κατι 700άρια...

τι μπορώ να κανω; γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα.

άργησες

κοιτάς για αρχή αυτό

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Απρίλιος 2022)

Δημοσ.

Εκανα λαλακια, ξεχασα/δεν προλαβα να περασω την μετρηση πριν λιγες μερες και μου εστειλαν εναν περιποιημενο εναντι λογαριασμο προσαρμοσμενο στις τελευταιες εξελιξεις...παει το πασχα αλλα καλα να παθω ...

Δημοσ.

Πρόκειται να συνδεσω ξανα το ρευμα σε ενα σπιτι που ηταν κομμενο και ειχε τριφασικό για να χρησιμοποιησω για airbnb.ποιο πρόγραμμα προτείνεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spoiler

Καλησπέρα παιδιά , μια βοήθεια με τον τελικό λογαριασμό της Elpedison (συγγνώμη αν ποστάρω σε λάθος θέμα, πείτε μου που να το ποστάρω).
Έκανα αίτηση για για ΔΕΗ Home Enter και μου ήρθε ο τελικός από ELPE- ΓΔΥΣΟΝ!
Καταρχήν , παρόλο που πλήρωνα κανονικά κάθε μήνα, νομίζω μου τα ξαναχρώσανε όλα , γιατί μου ήρθε η ρήτρα 552 ευρώ σύνολο, με μόνο με -123.75 € κρατική πίστωση στον τελευταίο μήνα.
Κάθε μήνα μου ερχότανε γύρω στο 125άρι ρήτρα και γύρω στα 40 € επιδότηση. Για τον τελευταίο μήνα , από τον τελικό λογαριασμό, υπολογίζω μού ρθε 300 έξτρα ρήτρα και -40 € επιδότηση πάλι! ???

Επίσης την έκπτωση 23€ αντί να μου την αφαιρέσουνε, μου την χρεώσανε !

Έχω όλους τους προηγούμενους λογαριασμούς και δε μου βγαίνουν τα κουκιά στην πίστωση Γ ( Α+Β προηγούμενων λογαριασμών μου τα έχουν υπολογίσει χωρίς ΦΠΑ, ενώ τον πλήρωσα και μου τον ξαναχρεώνουν επί του συνόλου!)

Πως κάνω καταγγελία στην ΡΑΕ ? Τι μπινιές έχουν κάνει να τους πω σαφέστερα? Για το λάθος πρόσημο της έκπτωσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάνανε μλκ , για τα άλλα δεν γνωρίζω τι παίζει.

1658543743_ELPEKAMATERO_RAWP1_forum.jpg.d54740417a753bab143f2a4bfaad0475.jpg
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ξαναυπολογίζουν 1700 KW από την αρχή στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις Β στον τελικό, αφού τα έχω πληρώσει.  Αλλάζει η κλίμακα στις 1700 και πάει η ρήτρα στο Θεό? 331437397_ELPEKAMATERO_RAWP2_forum.jpg.8cb09c0312b53ff20b85db03388b85f5.jpg

Επεξ/σία από 300Lions
ΛΑΘΟΣ ΝΗΜΑ
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...