Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, desiro είπε

Παιδια μια βοηθεια αν κ νομιζω δεν θα βγαλω στο τελος ακρη!!! Επισκεφθηκα 1/4 ενα καταστημα της ΔΕΗ κ εκανα αιτηση για να αλλαξω απο volterra και να παω στη ΔΕΗ....Το σπιτι δεν αφορουσε κυρια κατοικια οποτε ειχα σκοπο να υπαχθω στο myhome online μιας κ εψαχνα το φθηνοτερο σταθερο τιμολογιο...Στις 4/4 εμφανιστηκε στο ebill μου η συγκεκριμενη παροχη ,αλλα λογικα δεν ειχε γινει ακομα η αλλαγη παροχου....εγω βεβαια βλεποντας την εμφανιση της παροχης στο ebill πατησα κατευθειαν την ενεργοποιηση στο myhome online και εβαλα την παγια εντολη....Το αιτημα παρεμενε υπο εξεταση για αρκετες μερες ωσπου στις 10/4 ηρθε η περιβοητη αλλαγη των τιμολογιων.....ειχα μια τηλεφωνικη επικοινωνια εκεινη τη μερα με ετην εξυπηρετηση που με διαβεβαιωσαν οτι βλεπανε το αιτημα υπο εξεταση κ στην ενεργοποιηση θα ειχα τις παλιες τιμες που ειχα συμφωνησει....στις 12/4 μου ερχεται ο τελικος λογαριασμος απ τη votlerra που εδειχνε οτι τελευταια μερα ηταν 8/4 πραγμα που σημαινει οτι απο 9/4 ανηκα στη ΔΕΗ....Ξερω σας ζαλισα αλλα τα λεω αναλυτικα και καταληγω.....Ξαναμπαινοντας λοιπον στο ebill εκεινη τη μερα διαπιστωνω οτι το αιτημα δεν ειναι πλεον υπο εξεταση και οτι πρεπει να το ενεργοποιησω ξανα αλλα με τις νεες τιμες!!! Σε οποιαδηποτε τηλεφωνικη επικοινωνια ειχα απο τοτε και 2 φορες που εστειλα email οι απαντησεις ειναι τελειως χαζες....μου λενε οτι δεν φαινεται να ειχα ενεργοποιησει το myhome online....Εχετε καμια ιδεα τι θα μπορουσα να κανω που ισως να βγαλω ακρη? ενεργοποιησα ηδη το online με τις νεες τιμες ηδη παντως κ κανω συνεχως αιτηματα παραπονων αλλα οι ανθρωποι νομιζω δεν ασχολουνται σοβαρα παρα μονο στελνουν αυτοματοποιημενες απαντησεις

εχεις την καταγραφη του τηλεφωνου την ημερομηνια που πηρες... για να σου διευκρινίσουν τι γινεται και συμφωνα με σενα σου ειχαν επιβεβαιωσει τηλεφωνικα οτι ολα καλος... οποτε κυνηγα το με βαση αυτο...  (λογικα θα μιλησατε για προγραμμα... και θα σου ειχαν αναφερει σε τι αναφεροντουσαν οτι ολα καλος...)

25 λεπτά πριν, korakios είπε

κράτησες screenshots , έκανες video recording όταν τα ενεργοποίησες ?

το οτι δεν το βλέπουν στο σύστημα είναι δικό τους θέμα , βέβαια σε ταλαιπωρούν , αν είχες κρατήσει και αποδεικτικά θα βοηθούσε

απο το τηλέφωνο την πάτησες , απορώ που το συνεχίζετε και παίρνετε τηλέφωνα

τεσπα , περιμένεις 10 εργάσιμες και μετά μέσω ΡΑΕ , αναφέροντας το ιστορικό και ημερομηνία/ώρα/όνοματα υπάλληλων

αν σε πάρουν τηλ το κλείνεις

έφτασες στη πηγή (κατάστημα ΔΕΗ) και νερό δεν ήπιες (να υπέγραφες το enter επιτόπου να ξεμπέρδευες)

οταν κανετε με τηλεφωνικο καντε το μεσω κινητου και κρατατε και τηλεφωνικο αρχειο...ΟΧΙ μονο για την ΔΕΗ...γενικα... ακομα και για τον ΟΤΕ...   ο λογος ειναι οτι ειναι ταλαιπωρια να παρεις τετοιου ειδους δεδομενα... απο τους κατοχους των.

σκεφτειτε οτι εχω καταγραφη απο γνωστη τραπεζα και μαλιστα ΚΑΙ απο την δικια τους μερια -μου εχουν στειλει οπτικο δισκο- οπου εχουν αποδεχτει οτι χρεωνονται απο την συζύγο μου....και για το οτι χρεωνονται συγκεκριμενο ποσο τον μηνα μεχρι πληρους λυσης του προβληματος απο την τραπεζα και μαλιστα με την αναλογη δικια τους τοκοχρεωλυτική πολιτικη....-(προς θεου μην κανετε κατι αναλογο... γιατι δεν ξερετε την υποθεση!...απλα προσπαθω να σας δωσω παραδειγματα που μπορει να χρειαστει....υποψην δεν εχει δει φραγκο η γυναικα μου...ουτε λυση βεβαια...η οποια λυση πλεον ειναι συνδεδεμενη και με την πληρους καταβολη και της "ποινης")

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/4/2022 στις 8:40 ΜΜ, sbou είπε

αξίζει η μετακίνηση

Στον συγκεκριμένο, αν ήσουν σε έντερ, με τις νέες τιμές, πάει 1658 x 0,245 = 406€, έκπτωση  ΚΟΤ 1423 x 0,045 = 64€ 
406 - 64 = 342€ (+πάγιο εντερ για 2μηνο) > 211€ ..... (ένα οχτακοσάρι+ παραπάνω το χρόνο...)
Το μόνο σίγουρο θες και Ν.Τ. https://deddie.gr/el/upiresies/nikterino-timologio/

Επεξ/σία από foul
Δημοσ.
9 ώρες πριν, korakios είπε

κράτησες screenshots , έκανες video recording όταν τα ενεργοποίησες ?

το οτι δεν το βλέπουν στο σύστημα είναι δικό τους θέμα , βέβαια σε ταλαιπωρούν , αν είχες κρατήσει και αποδεικτικά θα βοηθούσε

απο το τηλέφωνο την πάτησες , απορώ που το συνεχίζετε και παίρνετε τηλέφωνα

τεσπα , περιμένεις 10 εργάσιμες και μετά μέσω ΡΑΕ , αναφέροντας το ιστορικό και ημερομηνία/ώρα/όνοματα υπάλληλων

αν σε πάρουν τηλ το κλείνεις

έφτασες στη πηγή (κατάστημα ΔΕΗ) και νερό δεν ήπιες (να υπέγραφες το enter επιτόπου να ξεμπέρδευες)

Δυστυχως korakie δεν ειχε ακουστει κατι για αλλαγες τιμων κ δεν ειχε παει το μυαλο μου να υπογραψω το enter.....ασε που επειδη ειναι σπιτι στο χωριο σκεφτηκα οτι 3 ευρω παγιο σντι για 1 που εχει το online θα ηταν σημαντικη διαφορα....δυσυυχως δεν κρατησα screenshot,δεν οηγε το μυαλο μου οτι θα σβηστει το αιτημα.....το μονο που εχω ειναι η συνομιλια με τον υπαλληλο που μου ειπε οτι το βλεπει κ αυτος υπο εξεταση...

Δημοσ.

2 Απορίες.

1. από χθες καθυστερεί πολύ να μπει στο ebill απο browser, έχετε το ίδιο πρόβλημα?

2. Σήμερα που τα κατάφερε και μπήκε βλέπω το παρακάτω. Λογαριασμό δεν βλέπω. Τι εννοεί ο ποιητής?  

Δεν έχω λάβει κανένα λογαριασμό. 

image.png.90280ca40f25ccdc94aef40eb2305308.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, userAnon είπε

2 Απορίες.

1. από χθες καθυστερεί πολύ να μπει στο ebill απο browser, έχετε το ίδιο πρόβλημα?

2. Σήμερα που τα κατάφερε και μπήκε βλέπω το παρακάτω. Λογαριασμό δεν βλέπω. Τι εννοεί ο ποιητής?  

την δευτερα λογω καθολικου πασχα δεν γινονται συναλλαγες.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, userAnon είπε

Το ιδιο μου λέει και εμένα χωρίς φυσικά να έχω λάβει λογαριασμό, μη δίνεις σημασία. 

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, userAnon είπε

2 Απορίες.

Ναι αργει οντως...

Ρε παιδια εμενα απο οταν μπηκα στο Online (οκτ-νοε 2021 αν θυμαμαι καλα) δεν εχουν ερθει να μετρησουν καθως φαινεται και απλα χρεώνουν KWh ψιλοrandom, τι φαση; Δεν ελεγε καπου οτι υποχρεουμαι να τις καταχωρω εγω αρα; τεμπελιαζουν;

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα, να ρωτήσω εγώ κάτι, όντας λίγο άσχετος? Δεν λέγανε "σταθερότητα τιμών"? Για ποιες τιμές μιλούσαν? Πώς γίνεται να λες σταθερή τιμή, όταν έχει ήδη αλλάξει 2-3 φορές?

Δημοσ.

Η αλλαγή έγινε για τους νέους πελάτες που θα υπογράψουν συμβόλαιο.

Αυτοί που έχουν ήδη υπογράψει με τις παλιές τιμές μέχρι αρχές Απριλίου χρεώνονται σύμφωνα με αυτές.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Η αλλαγή έγινε για τους νέους πελάτες που θα υπογράψουν συμβόλαιο.

Αυτοί που έχουν ήδη υπογράψει με τις παλιές τιμές μέχρι αρχές Απριλίου χρεώνονται σύμφωνα με αυτές.

Μαζί σου, εγώ έχω συμβόλαιο από τον Νοέμβριο, οπότε έχω τις πρώτες τους τιμές. Άλλο λέω όμως. Δεν είναι οξύμωρο να λες σταθερές τιμές, όταν τις έχεις αλλάξει (αυξήσει) 3 φορές σε 5 μήνες?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Μαζί σου, εγώ έχω συμβόλαιο από τον Νοέμβριο, οπότε έχω τις πρώτες τους τιμές. Άλλο λέω όμως. Δεν είναι οξύμωρο να λες σταθερές τιμές, όταν τις έχεις αλλάξει (αυξήσει) 3 φορές σε 5 μήνες?

Καλημέρα. Το σταθερή πάει στο ότι δεν υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής και ξέρεις ακριβώς πόσο χρεώνεσαι την kwh.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prototypegr είπε

Καλημέρα. Το σταθερή πάει στο ότι δεν υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής και ξέρεις ακριβώς πόσο χρεώνεσαι την kwh.

Α μάλιστα, εκεί πάει το σταθερή. ΟΚ, ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Ναι αργει οντως...

Ρε παιδια εμενα απο οταν μπηκα στο Online (οκτ-νοε 2021 αν θυμαμαι καλα) δεν εχουν ερθει να μετρησουν καθως φαινεται και απλα χρεώνουν KWh ψιλοrandom, τι φαση; Δεν ελεγε καπου οτι υποχρεουμαι να τις καταχωρω εγω αρα; τεμπελιαζουν;

Ποιος να ερθει να μετρήσει; Είσαι σε δυσκολη περιοχη;; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Ποιος να ερθει να μετρήσει; Είσαι σε δυσκολη περιοχη;; 

Αυτος που ερχοταν οταν δεν ειχα το Online... Οχι καθολου δυσκολη, 1 χλμ απο την λ. κηφισιας.... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, userAnon είπε

2 Απορίες.

Ακριβως τα ιδια και εγω. Ψαχνω να βρω το λογαριασμο και λογαριασμο δεν βρισκω 🙄

Μπορει καποιος να επαναλαβει πως ειναι καλυτερα να δινουμε μετρησεις εμεις οι καινουργιοι? Ενεργοποιουμε το μηνιαιο λογαριασμο στο e-bill φανταζομαι και περιμενουμε να μετρησει πρωτα ο ΔΕΔΔΗΕ ή δινουμε εμεις μετρησεις? Μιλαω για ενεργοποιησεις αρχες Απριλίου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...