Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, DjTony είπε

Επειδή υπήρχε λόγος που έπρεπε να τον πληρώσω. Και τον πλήρωσα. Ξέρουμε αν θα τραβήξει ξανά; 

Αν το υπόλοιπο έχει μηδενιστεί, δε θα τραβήξει χρήματα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά σας έχει τύχει?

Μάρτη καταχώρησα κανονικά τις ενδείξεις και μου της πήρε και βγήκε ο λογαριασμός.

11 Απρίλη έβαλα Μάρτη-Απρίλη (1 μήνα), είδα ότι καταχωρήθηκαν και ξανατσέκαρα στις 12 απρίλη. 

Σήμερα που μπήκα μου λέει τελευταίες ενδείξεις 15/3.

Παίζει bug με τις καταχωρήσεις ενδείξεων και κάνουν ότι να ναι?

Δηλαδή θα πρέπει να καταχωρούμε πρώτη μέρα που μας δίνουν το περιθώριο και κοιτάμε κάθε μέρα αν πέρασαν η bugaristike και δεν πέρασαν?

Υ.Γ. Δυστυχώς δεν κράτησα screenshot αλλά ελπίζω να μην έρθει κανάς έναντι και με πιάσει κανα εγκεφαλικό (Ξέρω θα φτιαχτεί στον εκκαθαριστικό αλλά και πάλι).

Επεξ/σία από rounsmith
Υ.Γ.

7 λεπτά πριν, rounsmith είπε

Μάρτη καταχώρησα κανονικά τις ενδείξεις και μου της πήρε και βγήκε ο λογαριασμός.

11 Απρίλη έβαλα Μάρτη-Απρίλη (1 μήνα), είδα ότι καταχωρήθηκαν και ξανατσέκαρα στις 12 απρίλη. 

Δηλαδή θα πρέπει να καταχωρούμε πρώτη μέρα που μας δίνουν το περιθώριο και κοιτάμε κάθε μέρα αν πέρασαν η bugaristike και δεν πέρασαν?

Υ.Γ. Δυστυχώς δεν κράτησα screenshot αλλά ελπίζω να μην έρθει κανάς έναντι και με πιάσει κανα εγκεφαλικό (Ξέρω θα φτιαχτεί στον εκκαθαριστικό αλλά και πάλι).

βαλε να σε ενημερωνουν με εμαιλ ή ΣΜΣ οταν ειναι η ημερομηνια για να κανεις καταγραφη ενδειξεων εσυ...

2 λεπτά πριν, GKPGR είπε

βαλε να σε ενημερωνουν με εμαιλ ή ΣΜΣ οταν ειναι η ημερομηνια για να κανεις καταγραφη ενδειξεων εσυ...

Αυτό έχω κάνει.

Μου έδωσε παράθυρο 8-12 του μήνα και έβαλα τις ενδείξεις 11 του μήνα. Αποθηκεύτηκαν και έβλεπα δύο ενδείξεις (μαρτίου και απριλίου και τώρα βλέπω μόνο του μαρτίου λολ).

Το θέμα είναι μην μας έρθει κανάς βαρβάτος έναντι χωρίς λόγο και δεν μπορώ να τον πληρώσω και χάσουμε κανά συμβόλαιο.

2 ώρες πριν, GKPGR είπε

γιατι μην ξεχνατε μιλαμε για 1000 σελιδες ....δεν μπορει καποιος/α να διαβασει 1000

...δεν χρειάζεται να διαβάσει κάποιος, όσο "νέος" κι αν είναι, από την ΑΡΧΗ το θρεντ. Κοντά στον νου κι η γνώση : ξεκινάς 5-10 σελίδες πριν, κι ανάλογα τί έχεις "πιάσει", ξαναπάς άλλες 5-10 πιο πίσω από το σημείο που πρώτα διάβασες, κι ανάλογα τον χρόνο σου (και πόσο θα σου ανοίξει η όρεξη/τί βρίσκεις στην πορεία) "πισωγυρνάς" όσο μπορείς. Γενικά έτσι πάει με τέτοια θρεντ άλλωστε - εκτός κι αν κάποιος δεν έχει ξαναδεί ούτε ζωγραφιστό ένα φόρουμ (δύσκολο κι αυτό το '22).

2 ώρες πριν, christakos07 είπε

Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει σε περίπτωση μετακόμισης με ισχύον συμβόλαιο MyHome Online?

Μπορεί να μεταφερθεί άραγε;

Δεν μεταφέρεται, αλλά επικοινώνησε με ΔΕΗ και πες τους ότι γνωρίζεις πως σε τέτοιες περιπτώσεις "ανωτέρας βίας" (μετακόμιση), τουλάχιστον δεν σε χρεώνουν ποινή αποχώρησης (αν είναι να ξαναβάλεις το ίδιο πρόγραμμα με τις νέες τιμές στο νέο σπίτι). Μπορεί να το κάνουν κι από μόνοι τους, αλλά για σίγουρα επικοινώνησε να τους το ζητήσεις...

1 ώρα πριν, DjTony είπε

Επειδή υπήρχε λόγος που έπρεπε να τον πληρώσω. Και τον πλήρωσα. Ξέρουμε αν θα τραβήξει ξανά; 

...τραβήξει-δεν τραβήξει, βάλε εσύ το χαμηλότερο δυνατό  όριο ανάληψης για πάγιες εντολές μέσα από το e-banking account σου, και το ξαναλλάζεις κάποιες μέρες μετά την λήξη προθεσμίας πληρωμής του λογαριασμού. Ή άδειασέ τον. Γιατί ΑΝ γίνει στραβή, λίγο δύσκολα θα βγάλεις άκρη για να στα επιστρέψουν μέσω κατάθεσης και το πιθανότερο είναι στην ουσία απλά να έχεις προπληρώσει για τον,,,επόμενο, έτσι (δηλαδή δεν θα τα χάσεις, προφανώς, αλλά αν θα έχει λεφτά μέσα και θα τα χρειαστείς, θα μπλέξεις...).

17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

0.245 ; Ωρέ σαν πας στην Καλαμάτααααα

...οπουδήποτε στην χώρα και να πας, 0,245 :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, rounsmith είπε

Αν καί δεν κατάλαβα καλά τι θες να πεις,4-5 μέρες είναι η προθεσμία που έχεις δυνατότητα καταχώρησης,αυτό είναι από το δικό μου e-bill,και σήμερα έκανα την καταχώρηση μου:

Οι ημερομηνίες που μπορείτε να καταχωρήσετε την ένδειξή σας είναι από 12/04/2022 εως 17/04/2022

38 λεπτά πριν, rounsmith είπε

Αυτό έχω κάνει.

Μου έδωσε παράθυρο 8-12 του μήνα και έβαλα τις ενδείξεις 11 του μήνα. Αποθηκεύτηκαν και έβλεπα δύο ενδείξεις (μαρτίου και απριλίου και τώρα βλέπω μόνο του μαρτίου λολ).

Το θέμα είναι μην μας έρθει κανάς βαρβάτος έναντι χωρίς λόγο και δεν μπορώ να τον πληρώσω και χάσουμε κανά συμβόλαιο.

αααα, τώρα μάλιστα,μην φοβάσαι καθόλου,μια χαρά είναι,,έτσι γίνεται,αυτό που έβαλες στις 11,θα το ξαναδείς όταν θα βάλεις της επόμενης περιόδου

Επεξ/σία από x-files

Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για την τρομερή βοήθεια που έχει δοθεί σ' αυτό το νήμα.

Με τα δεδομένα του παρακάτω λογαριασμού θεωρείτε πως αξίζει η μετακίνηση σε άλλο πρόγραμμα της ΔΕΗ, με την υπόθεση πως τα πράγματα θα μείνουν όπως αυτή τη στιγμή για ακόμη ένα εξάμηνο?

Inkedreceived_1070866963828953_LI.jpg

Inkedreceived_738528507312086_LI.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, washcloud είπε

...δεν χρειάζεται να διαβάσει κάποιος, όσο "νέος" κι αν είναι, από την ΑΡΧΗ το θρεντ. Κοντά στον νου κι η γνώση : ξεκινάς 5-10 σελίδες πριν, κι ανάλογα τί έχεις "πιάσει", ξαναπάς άλλες 5-10 πιο πίσω από το σημείο που πρώτα διάβασες, κι ανάλογα τον χρόνο σου (και πόσο θα σου ανοίξει η όρεξη/τί βρίσκεις στην πορεία) "πισωγυρνάς" όσο μπορείς. Γενικά έτσι πάει με τέτοια θρεντ άλλωστε - εκτός κι αν κάποιος δεν έχει ξαναδεί ούτε ζωγραφιστό ένα φόρουμ (δύσκολο κι αυτό το '22).

κοιτα λογω του οτι ειμουν ενας απο αυτους... ειλικρινα θα σου πω εκ εμπειριας οτι δεν ειναι ακριβως ετσι... χανεσαι κυριολεκτικα με 10 μπρος και 20 πισω + αν πετυχεις σε επικειμενη αλλαγη (καλη ωρα).... βραστα και αστα 

ΒΕΒΑΙΑ αν δεν εισουν εσυ, ο κορακιος και δυο τρεις αλλοι να απανταντε στις ιδιες ερωτησεις (διαφορετικα τιθέμενες καθε φορα απο τον πασα ενα...συμπερ. και εμου του ιδιου -που λενε και οι νομικοι... χαχα)  κανεις δεν θα εβρισκε ακρη... 

αυτα και τελος... 

στο θεμα μας... αν ισχυουν οι πληροφοριες μου ετοιμαστητε για μπαραζ προγραμματων απο τους ανταγωνιστες της ΔΕΗ οι οποιοι θα βασιζονται στις επιδοτησεις που οπως μου ειπα θα καταντησουν....μονιμες... 

και μπορει για εμας τους καταναλωτες αμεσα να ειναι καλο... σας διαβεβαιω οτι το αγγουρι θα ερθει απο αλλου... και λογω της τιμης του πετρελαιου και των παραγωγων του...δεν θα συμπεριλανβανει βαζελινη (θα ειναι εκτος επιδοτησης...)

Επεξ/σία από GKPGR

1 ώρα πριν, GKPGR είπε

Στη ΔΕΗ που ακριβώς είναι το link για να το κάνω ? Μπήκα 10 του μήνα στο myhome enter και είμαι καινούργιος!

1 λεπτό πριν, nickvog είπε

Στη ΔΕΗ που ακριβώς είναι το link για να το κάνω ? Μπήκα 10 του μήνα στο myhome enter και είμαι καινούργιος!

στο ebill,έλεγξε τα κουτάκια κατω, από το όνομα του προγράμματος που έχεις επιλέξει, σιγά σιγά κατεβαίνοντας προς τα κάτω

48 λεπτά πριν, sbou είπε

Με τα δεδομένα του παρακάτω λογαριασμού θεωρείτε πως αξίζει η μετακίνηση σε άλλο πρόγραμμα της ΔΕΗ, με την υπόθεση πως τα πράγματα θα μείνουν όπως αυτή τη στιγμή για ακόμη ένα εξάμηνο?

δυστυχώς άργησες μια εβδομάδα , τώρα τσεκάρεις

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Απρίλιος 2022)

ανα μήνα αλλάζουν τα δεδομένα

1 ώρα πριν, GKPGR είπε

κοιτα λογω του οτι ειμουν ενας απο αυτους... ειλικρινα θα σου πω εκ εμπειριας οτι δεν ειναι ακριβως ετσι... χανεσαι κυριολεκτικα με 10 μπρος και 20 πισω + αν πετυχεις σε επικειμενη αλλαγη (καλη ωρα).... βραστα και αστα 

...κι εγώ λόγω εμπειρίας θα διαφωνήσω : όταν πρωτομπήκα στο θρεντ, ακριβώς αυτό που είπα έκανα, καθώς ούτε ήταν δυνατόν να το πάρω όλο απ' την αρχή, και φυσικά το "προς τ' ανάποδα" διάβασμα κι αν μπερδεύει. Το πώς ακριβώς θα ξεκινήσει κάποιος την ανάγνωση, και με ποιον τρόπο θα την συνεχίσει, είναι ανάλογα με το ποιος είναι σαν άνθρωπος - αλλά αν το "τεμαχίσει" σε μικρά κομμάτια, σίγουρα θα βρει σύντομα και κάποιες απαντήσεις στα άμεσα ερωτήματά του, και θ' αρχίσει να μπαίνει στο νόημα. Προφανώς στην αρχή θα φαίνονται όλα Κινέζικα, αλλά με λίγη προσοχή και "έξυπνο διάβασμα", θ' αρχίσει να πιάνει τί παίζει.

Σίγουρα αυτό δεν είναι καλύτερο από το να του ανοίγουν κάποιοι τα μάτια με λίγο περισσότερη ανάλυση, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό στην πράξη. Εγώ συνήθως το κάνω όταν "πιάνω" ότι κάποιος ΔΕΝ θα καταλάβει και πολλά, όταν ο Κοράκιος του πει "κατέβασε το Εξέλ", ή κι όταν θα του πει "διάβασε την προτεινόμενη αάνρτηση", ο συγκεκριμένος δείχνει ότι παίζει καν να μην το κάνει (όχι επειδή είναι "καλομαθημένος", αλλά επειδή είναι πελαγωμένος). Αλλά όπως διάφοροι έχουν "εξαφανιστεί" από το θρεντ, έτσι κι εγώ δεν θα είμαι συνέχεια εδώ, για όσους χρειάζονται να τους πάρεις απ' το χεράκι, οπότε εύκολα ή δύσκολα, θα πρέπει να βουτήξουν μεσ' στο θρεντ και ν' αλιεύσουν ποστ που θα τους "ξυπνάνε". ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να το πάρουν απ' την αρχή...

2 ώρες πριν, sbou είπε

...δεν είναι το θέμα αν "ΑΞΙΖΕΙ" : προφανώς και ΔΕΝ "αξίζει". Σε σταθερό με ΑΥΤΕΣ τις τιμές πλέον (και αυτην την κατανάλωση - ΑΝ μείνει τόση για ένα έτος), θα πας ΜΟΝΟ για να εξασφαλιστείς, ότι δεν θα ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ τα πράγματα....Και μιας και δεν πρόκειται ν' αλλάξουν σύντομα, πάλι προς τα πάνω οι τιμές των σταθερών, κάτσε Γ1 και παρακολούθα κάθε μήνα (τουλάχιστον) πώς θα εξελιχθεί το πράμμα. Κι αν χρειαστεί, πας τότε σε σταθερό. Έχασες το 0,17, οπότε δεν έχεις λόγο να βιάζεσαι.

Αν όμως σε ΠΑΙΡΝΕΙ να πληρώνεις έστω και 0,23, τότε δέσε τον γάιδαρό σου για ένα χρόνο σε σταθερό. Εγώ αυτό θα έκανα, και δεν θα κοίταγα να γλυτώσω "κατιτίς" - θα προτιμούσα να μην κρέμομαι από τις εξελίξεις του κάθε μήνα και να τραβάω το αγχος της συνεχούς παρακολούθησης. Και στο κάτω-κάτω, φεύγεις σχετικά "αδώνυνα", αν γίνει κα'να θαύμα και πεσουν οι τιμές "σύντομα". Αλλά εγώ δεν είμαι μέσα στο πορτοφόλι σου, άρα εσύ θ' αποφασίσεις.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...