Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kirileman είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Θυμίστε μου κάτι, για να πάρεις την επιδότηση πρέπει να είναι και στο όνομά σου η παροχή και το ακίνητο δηλωμένο ως πρώτη κατοικία;

Για ποιες περιπτώσεις, μιλάς ?

Αν το παίρνεις ΗΔΗ, αρκεί το σπίτι να ήταν δηλωμένο κύρια κατοικία.

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kirileman είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Θυμίστε μου κάτι, για να πάρεις την επιδότηση πρέπει να είναι και στο όνομά σου η παροχή και το ακίνητο δηλωμένο ως πρώτη κατοικία;

Αρκεί να είναι δηλωμένο ως πρώτη κατοικία. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Το εμπεδωσαμε.

Αστεία, το λέω.

Δημοσ.

Μολις νοικιασα σπιτι και πηγα να κανω την μεταφορα στο ονομα μου στο site της δεη. Ειδα οτι εχει το online, το enter και το Γ1. Το σπιτι που νοικιασα εχει ηδη νυχτερινο, και τελικα διαβαζοντας μπερδευτηκα περισσοτερο! Τι είναι προτιμοτερο για γυρω 600 κιλοβατωρες ανα 2μηνο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, wickedwitch είπε

και τελικα διαβαζοντας μπερδευτηκα περισσοτερο!

στο τι ακριβώς , δηλαδή τι διάβασες και σε μπέρδεψε ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει σε περίπτωση μετακόμισης με ισχύον συμβόλαιο MyHome Online?

Μπορεί να μεταφερθεί άραγε;

Το κάθε συμβόλαιο αφορα τη συγκεκριμένη παροχή και δεν μεταφέρεται. Θα πρέπει να ψάξεις νέο πακέτο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, wickedwitch είπε

Μολις νοικιασα σπιτι και πηγα να κανω την μεταφορα στο ονομα μου στο site της δεη. Ειδα οτι εχει το online, το enter και το Γ1. Το σπιτι που νοικιασα εχει ηδη νυχτερινο, και τελικα διαβαζοντας μπερδευτηκα περισσοτερο! Τι είναι προτιμοτερο για γυρω 600 κιλοβατωρες ανα 2μηνο?

για να γελασουμε λιγο...ενεκα του ΣουΚου

σοβαρα τωρα...  δες το αρχειο του @korakios ΛΟΓΙΚΑ σε συμφερει ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ το Γ1 το θεμα ειναι ομως οτι αυτα οπως εχω ξαναγραψει...πλεον ειναι τζοκερ... πρεπει να δεις τις αναγκες σου και τις μελλοντικες αναγκες σου για 12 μηνες μπροστα αν υπαρχει περιπτωση να μεταβληθουν και να επιλεξεις αναλογως... 

μην ξεχνας την αποφαση πρεπει να την παρεις εσυ... γιατι εσυ θα την λουστεις ...ειτε θετικα ειτε αρνητικα

παιδες καταλαβαινω (γιατι και εγω ειμαι μια τετοια περιπτωση)  οτι υπαρχουν ερωτησεις...αλλα βλεπω οτι πολλες ερωτησεις ειναι "ατερμονη" (για την δεδομενη στιγμη) ανακυκλωση

μπορει καποιος/α να κανει μια σουμα με βαση τι παιζει τωρα και να το κανει προτεινομενο πανω πανω... γιατι μην ξεχνατε μιλαμε για 1000 σελιδες ....δεν μπορει καποιος/α να διαβασει 1000 (μεχρι και εγω πελαγωσα)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GKPGR είπε

δεν μπορει καποιος/α να διαβασει 1000 (μεχρι και εγω πελαγωσα)

11 του μηνός άλλαξε ο τιμοκατάλογος, να διαβάσει κάποιος πιο παλιές σελίδες δεν έχει κανένα νόημα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Doubt είπε

11 του μηνός άλλαξε ο τιμοκατάλογος, να διαβάσει κάποιος πιο παλιές σελίδες δεν έχει κανένα νόημα.

εγω δεν ηξερα οπως και οι περισσοτεροι που ξερω που πανε τα τεσσερα... αλλαγες συμφωνιες... καλος ή κακος ολοι βλεπουν το πανω μερος δεξια της πρωτης σελιδας (το νουμερο της λυπητερης)... 

εχουμε καταντησει...λογιστες...μηχανικοι αυτοκινητων...ειδικοι στα τηλεποικοινωνιακα...στα τηλεοπτικτα...στα δορυφορικα... γιατροι και μαλιστα εξειδικευμένοι και παει λεγοντας...τωρα πρεπει να γινουμε και ειδικοι περι ενεργειας και ηλεκτρικων θεματων...γεωπολιτικης και οχι μονο

Δημοσ.

Έχω το my home online με τις παλιές καλές τιμές. Λήγει ο λογαριασμός στις 28 του μήνα. Αν το πληρώσω σήμερα εγώ χειροκίνητα μέσα από το ebill είμαι οκ; η θα πάει να τραβήξει ξανά χρήματα στις 28?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GKPGR είπε

τωρα πρεπει να γινουμε και ειδικοι περι ενεργειας και ηλεκτρικων θεματων...γεωπολιτικης και οχι μονο

Και χρηματιστές οπωσδήποτε.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DjTony είπε

Έχω το my home online με τις παλιές καλές τιμές. Λήγει ο λογαριασμός στις 28 του μήνα. Αν το πληρώσω σήμερα εγώ χειροκίνητα μέσα από το ebill είμαι οκ; η θα πάει να τραβήξει ξανά χρήματα στις 28?

Έχει πάγια εντολή, μην τον πληρώσεις χειροκίνητα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Έχει πάγια εντολή, μην τον πληρώσεις χειροκίνητα.

Επειδή υπήρχε λόγος που έπρεπε να τον πληρώσω. Και τον πλήρωσα. Ξέρουμε αν θα τραβήξει ξανά; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...