Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, GkGiorgos είπε

Καλημέρα , μια γρηγορη ερώτηση , αν μπεις στα σταθερα της ΔΕΗ , ισχύουν οι κρατικές επιχορηγήσεις/εκπτώσεις ,(δεν μιλαω για το Κοινωνικό τιμολόγιο που ξέρω πως ισχύει ) ,αλλά για τις μηνιαίες εκπτώσεις ?

σκεφτειτε το λιγο... η τιμολογιακη πολιτικη των σταθερων στην ουσια ενσωματωνει τις οποιεςδηποτε κρατικές επιχορηγήσεις/εκπτώσεις  ( εκτος του ΚΟΤ σε ορισμενες περιπτωσεις) αναλογα με τις προβλεψεις τους... με τα αναλογιστικα τους μοντελα και ρισκα που ειναι διατεθημενες να παρουν.... και τα ορια του κερδους που προσδοκουν να εχουν 

παιδες βλεπω οτι ειτε δεν εισασταν 4οδεσμιτες ειτε στο μαθημα τις ιστορια κανατε κοπανα

οι εταιριες λιγο μετα την εποχη του περικλεους βεβαιως βεβαιως το γυρισανε το μοντελο απο το φιλανθρωπικο στο ολιγον κερδοσκοπικο...  συνηθίστε το τωρα που ειναι καιρος...θα σας κακοφανει μετα 

Επεξ/σία από GKPGR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγω αλλαξα απο Γ1 σε Online στον Μαρτιο , και περιμένω να μπει και το νυκτερινό 

Τι κερδίσαμε ?

αν ήταν Ολο Γ1 θα πληρωνα  για 651Kwh 188,7€ -   με ρητρα 133€ -  ,καθώς δεν εχω εκπτώσεις απο κυρια κατοικία .

με το Onlne θα πληρωνα 111,67 ,χωρίς να βάλω κάποια εκπτωση , δλδ 0,29€ στη μια 0,17€ στην άλλη .. 

(Βεβαια αν δεν ηταν η ρητρα , στο Online και σε ολα τα σταθερα ,,, πληρωνουμε στη διπλάσια τιμή  το ρευμα)

Επίσης κάθε μηνα βαζω την δική μου μετρηση στη σελιδα ebill , (μου εκανε εντύπωση που ο λογ/μος εκδοθηκε 4 ημερες μετα , με την δική μου ενδειξη )  

Μου ηρθε σήμερα λογαριασμός από Volterra μέχρι 13/04 (ημερομηνία που ενεργοποιήθηκα στη ΔΕΗ) και με εχουν χρεωσει με τις παλιες τιμες σταθερου!!

Δηλαδη 0,085 μερα και 0,075 νυχτα. 

Εν τω μεταξυ ξαφνικα σημερα δεν εμφανιζεται κανενα ακινητο στο dei e bill και το εχουν προωθησει στο τεχνικο τμημα.

• Like 1

1 ώρα πριν, GkGiorgos είπε

Καλημέρα , μια γρηγορη ερώτηση , αν μπεις στα σταθερα της ΔΕΗ , ισχύουν οι κρατικές επιχορηγήσεις/εκπτώσεις ,(δεν μιλαω για το Κοινωνικό τιμολόγιο που ξέρω πως ισχύει ) ,αλλά για τις μηνιαίες εκπτώσεις ?

Η απάντηση σε σχετικό mail. (Αλιευμένη από το φατσοbook)

60DD9242-CE9C-4D22-AF6C-F34AAD83E73D.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι το πατρικό στην solar, μετα την ανατίμηση λέω να τους πάω στην ΔΕΗ MyHomeEnter. Να πάω σε κατάστημα ή το κάνω μέσο e contact? 

Στην Solar πρέπει να τούς πω κάτι ότι αποχωρώ ή θα το δουν απο την αίτηση στη ΔΕΗ? Ετσι και αλλιώς χωρίς δέσμευση ηταν το συμβόλαιο.

Επεξ/σία από valantis123

Μόλις τώρα, valantis123 είπε

Στην Solar πρέπει να τούς πω κάτι ότι αποχωρώ ή θα το δουν απο την αίτηση στη ΔΕΗ? Ετσι και αλλιώς χωρίς δέσμευση ηταν το συμβόλαιο.

θα το δουν

Μόλις τώρα, valantis123 είπε

Είναι το πατρικό στην solar, μετα την ανατίμηση λέω να τους πάω στην ΔΕΗ enter.

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Απρίλιος 2022)

μπορεί και να μη συμφέρει

καλησπέρα σε όλους, συγγνώμη αν ξαναρωτάω αλλά έχω χάσει επεισόδια...είχα κάνει το myhome enter στις 20/12/2020 και είχα κλεισει τιμές στα 0,105 για ημερα και 0,76 για νυχτα, εφόσον το συμβολαιο μου ηταν διετες μεχρι τελος του 2022 οι τιμες εχουν μεινει κλειδωμένες ή μετά το χάος στις τιμές έγινε αναπροσαρμογή και το πρόγραμμα μου εχει παει στις τρεχουσες τιμές? 0,18 και 0,13

Φοβερα πραγματα.Υπεγραψα myhome online με τις παλιες τιμες ενεργοποιηθηκα 15/3/2022 και επειδη το ενεργοποιησα μεσω ιντερνετ στις 21/3/2022 μου στελνουν για το διαστημα απο 15/3/2022 μεχρι 21/3/2022 λογαριασμο 33 ευρω εκ των οποιων τα 19 ρητρα αναπροσαρμογης.Δε βαριεσαι 20 ευρω ειναι αλλα σκεψου να εισαι κανενας μεγαλος ανθρωπος χωρις καλη σχεση με το ιντερνετ τι σε περιμενει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Φοβερα πραγματα.Υπεγραψα myhome online με τις παλιες τιμες ενεργοποιηθηκα 15/3/2022 και επειδη το ενεργοποιησα μεσω ιντερνετ στις 21/3/2022 μου στελνουν για το διαστημα απο 15/3/2022 μεχρι 21/3/2022 λογαριασμο 33 ευρω εκ των οποιων τα 19 ρητρα αναπροσαρμογης.Δε βαριεσαι 20 ευρω ειναι αλλα σκεψου να εισαι κανενας μεγαλος ανθρωπος χωρις καλη σχεση με το ιντερνετ τι σε περιμενει.

Γιατί περίμενες να στα χαρίσουν ? όποιος δεν είναι συνέχεια με τα μάτια 14 τον ήπιε

Επεξ/σία από dimostr

18 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Εγώ ενεργοποίησα 4/3/22 και μου ήρθε σήμερα 200+ εκ των οποίων τα μισά ρήτρα...Ελπίζω από τον επόμενο να έχει ενεργοποιηθεί το myhome online..  Ωστόσο όταν εγώ το ενεργοποίησα ηλεκτρονικά ήταν 0.17 η χρέωση της ημερήσιας..τώρα βλέπω το αυξήσαν..Ξέρει κανείς αν μας κάνουν καμιά πουστιά και μας βάλλουν με την νέα χρέωση παρόλο που το ενεργοποιήσαμε με την παλιά;

19 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

.Δε βαριεσαι 20 ευρω ειναι αλλα σκεψου να εισαι κανενας μεγαλος ανθρωπος χωρις καλη σχεση με το ιντερνετ τι σε περιμενει.

αν δε βαριέσαι τα ζητάς πίσω μιας και υπέγραψες online , καμία σχέση με Γ1

o yiankap έχει γράψει ένα πολύ ωραίο κείμενο , προσάρμοσέ το
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58981634

1 λεπτό πριν, aplosxristis είπε

Ξέρει κανείς αν μας κάνουν καμιά πουστιά και μας βάλλουν με την νέα χρέωση παρόλο που το ενεργοποιήσαμε με την παλιά;

ανάλογα τον ωροσκόπο

2 λεπτά πριν, aplosxristis είπε

Εγώ ενεργοποίησα 4/3/22 και μου ήρθε σήμερα 200+ εκ των οποίων τα μισά ρήτρα...Ελπίζω από τον επόμενο να έχει ενεργοποιηθεί το myhome online..

αν δε γράφει online ή το ebill δε σου λέει μέχρι πότε είναι ενεργοποιημένο κάνε αμφισβήτηση

επίσης αν ήρθες απο άλλο πάροχο (δηλαδή η ρήτρα δεν είναι απο το Γ1 που ήσουν ) κοιτάς το πιο πάνω

πεστε μου πως γινεται σε εμας να υπαρχει τετοια διαφορα... και μην πειτε οτι οι υπολοιπες ευρωπαικες και ανατολικες χωρες  "κειται μακραν" .... και αρα εχομεν μεγαλυτερον κοστος.... 

κατι δεν παει καλα παιδες... και η δεη τα τιμολογια της πλεον (και τις αυξησεις στα σταθερα και μη -ρητρες) με βαση τετοια στοιχεια.... τα υπολογιζει... τι στο διαολο το λουξεμβουργο εχει απο τις χαμηλοτερες τιμες!!!!!  

image.png.79ad89fccc914364e8c4aa5d013ae106.png

Μου ειπαν οτι εφοσον το ενεργοποιησατε απο το ιντερνετ στις 21/3 και οχι απο τις 15 /3 που σας ειχε ενεργοποιησει ο ΔΕΔΔΗΕ σε μας  και το γραφει στους ορους οτι για να ενεργοποιηθει πληρως πρεπει να γινει αυτη η διαδικασια δεν μπορειτε να κανετε κατι αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, GKPGR είπε

πεστε μου πως γινεται σε εμας να υπαρχει τετοια διαφορα...

σε άλλο ξεχωριστό νήμα

12 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Μου ειπαν οτι εφοσον το ενεργοποιησατε απο το ιντερνετ στις 21/3 και οχι απο τις 15 /3 που σας ειχε ενεργοποιησει ο ΔΕΔΔΗΕ σε μας  και το γραφει στους ορους οτι για να ενεργοποιηθει πληρως πρεπει να γινει αυτη η διαδικασια δεν μπορειτε να κανετε κατι αλλο.

μην το κουράζουμε , το τι σου λένε και τι απαντούν δεν έχει καμία σχέση με το τι ισχύει

σου έδωσα λινκ πριν , διάβασέ το και απο εκεί και μετά κάνεις ότι καταλαβαίνεις .

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...